Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klaudius

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon nyár van, tegnap este például a lakosság jelentős része az M7-esen araszolt a Balaton felé, a többiek meg a kertben grilleztek, meg pálinkáztak Postás Józsi műsoros kazettájának aláfestő zenéjére. Akiknek pedig se Balaton, se faszénen pirított flekken, azok megnézhették…..
Akkor ide kattintva kérjen tanácsot a bölcs géptől. Don B azonnal küldött egy másik hiperlinket, amiből kiderül, ilyen már volt politikaiban, magyar fordításban is, de az azért kevésbé vicces. ..
István nem érti, a mobilcégek törzselőfizetői akcióiban miért mindig a +1-2év hűség a leglényegesebb elem és miért nem a fantasztikus kedvezmények: Történt, hogy két évvel ezelőtt előfizetés és 2 év hűség nyilatkozat aláírására adtam a fejem. Gondoltam,hogy a hosszú…..
Egy újabb halom témába vágó blogot fedezett fel a Homár a blog.hu birodalmában: A Röppentyű egy újabb kísérlet a világ nagy reptereinek tesztelésére. Kontár Komlókutató üveges söröket kóstolgat. A Homár sem érti, hogy nem vettük ezt eddig észre. A Bűvös…..
Ebben az írásban már kiveséztük, hogy bármyennyire is tűnjön nemes cselekedten a tévé segítgségével lebuktatni a pedofil állatokat, a módszerek nem minden esetben vezetnek eredményre. Az öngyilkosságot elkövetett ügyészt ugye azzal vádolták, hogy szexuális témájú…..
Belsőség A szépség geometriája 2007.07.30 00:30:00
Napi rutinban forgatom az Ezermestereket. Most épp egy 1967. szeptemberi példányban leltem érdekes cikkre: Az EM bemutatja: a szépség geometriáját. A cikk a sectio aureáról, vagyis az aranymetszésről szól. Aranymetszésen a matematikában egy szakasznak oly módon való két részre…..
Klaudius 2007.07.30 23:34:21
Eldőlt, hogy Szulák Andrea helyett szeptembertől Csiszár Jenő vezeti majd az Activity című vetélkedőt a Tv2-n. A műsor a Blikk információi szerint egyébként is megújul, megváltozik a szabályrendszer, megújul a díszlet és a nyeremény is tízmillió forintra nő. Részlete…..
A következő posztot azoknak küldi a Homár, akik sérelmezik, hogy a megváltó eső miatt beszorultak a lakásba/irodába. Előre is figyelmeztetünk mindenkit, hogy most már késő elfordulni, muszáj volt ezt a képet első helyre tenni. Asszociáljanak szabadon és kattintsanak ofkorsz, mert…..
Klaudius 2007.07.30 11:52:15
Klaudius 2007.07.30 11:54:05