Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irodalom

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"That's a minute off your Golden Time!" -- avagy élet egy londoni iskolában"That`s a minute off!" --ez az egyik leggyakrabban elhangzó mondat abban az általános iskolában, ahol lassan 16 hónapja tanítok, Londonban.Ez a bejegyzes azoknak szól, akik szeretnék megfejteni,…..
Nyelv: Magyar Ország: Magyarország Típus: Közszolgálati Weblap: mtv.hu Teletext: teletext.hu   Tipp: Teljes képernyőhöz kattints duplán (kétszer) a lejátszó képére!   Most az adón (percenként frissül automatikusan): Következő műsor az adón…..
A napokban találkoztam egy ilyen mondattal: "3 éve munkanélküli vagyok". Az illető egy hölgy volt, aki ráadásul azt is megírta magáról, hogy viszonylag iskolázott.Ezen fennakadtam. Én ugyan nem vagyok egyáltalán iskolázott, sőt, az érettségimet is így 25 év felett…..
Irodalom 2011.01.01 20:40:47
Irodalom Karácsony 2010.11.18 21:29:56
Drága bloggerek! Még mielőtt egy fekete lyuk végleg beszippantaná a Gutenberg-galaxist, adunk egy esélyt látogatóinknak, hogy véleményezzenek egy nekik kedves, vagy éppen aktuális könyvet. Most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy ez a nagy múltú, megbecsült és sokrétűen…..