Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max Kender

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nik az őrnaggyal együtt leszálltak a járműről amire Nik visszanézett és végigmérte. Robusztus erőt sugárzó kivitelezése a kerekein kívül minden szögletes élei durván megmunkáltak - hát igen nem csoda hogy ebben túlélték -gindolta magában Nik majd az őrnagy után…..
A Hazatérés 4. Rész / A tábor 2013.07.17 13:12:11
-Két napja? Az lehetetlen! - borult ki Nik a hír hallatán- -Nincs lehetetlen! Ha a mostani körülményeket vesszük figyelembe! - felelte rá az Őrnagy -  -És mióta vagyok nálatok?  -Kb olyan 6-7 órája - nézett körbe az egyik katona megerősítést várva -  -Ja…..
Nik felszólalására mindenki figyelme felé irányult és szinte egyszerre szólaltak fel izgatott hangon. -Miii...?? -Mit mondtál?! -Ismételd meg! - jött le posztjáról  az Őrnagy. Komor arcán érzelmeknek nyoma sem volt de szemében ott csillogott a remény hogy valami nyomra…..
A Hazatérés 2. Rész / Kérdések 2013.07.02 16:08:29
Nik lassan magához tért de nem vette észre mi is történt vele az alatt az idő alatt amíg eszméletlen volt. Fejében kérdések hada ,válaszok nélkül ,mind egyetlen egy fő kérdésre vezethető vissza. Mely a kábulatból feleszmélő fiú halkan elkezdte kántálni levegő után…..
A Hazatérés 1. Rész / Dezsavű 2013.06.27 19:06:04
Tompa moraj, az ablakokon a kora délutáni nap fénye melegíti az arcom. Hmm...de miért van ekkora csend? körülnézek és valami olyat pillantok meg ami miatt megállt bennem az ütő! Egyik utasnak sem volt arca! Te jó ég -gondoltam magamba- Mi folyik itt!? Megnéztem ki ül mellettem és…..
Előszó   Az ember éli átlagos életét. Reggel felkel, munkába megy majd fáradtan este beesik az ágyba. A legtöbb szociális inger a tömegközlekedés mámorító perceiben történik mikor egyes emberek akarva-akaratlanul egymás lábára taposnak a metrón obszcén szavak…..
..
Max Kender 2011.05.05 16:50:48
Kriptozoologia A Jebal Barez lelet. 2010.07.08 15:29:00
 Üdv.Tudom késtem mostanában a bejegyzésekkel, de mostanában egy kicsit elvagyok havazva.A Chubachabráról szólo bejegyzés jövő hétfőn jön.De, hogy ne érezétek magatokat becsapva egy érdekes felfedezésről írok nektek. Meglepő módon ez a kriptid nem rejtőzött el, sőt a…..