Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EMIN3M

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valakinek van ötlete hogy miért lát ebben a Roman's revenge-ben bárki is fantáziát? Én így hirtelen nem tudok mondani semmi értelmeset, de valami van a dologban mert mindenki 'feldolgozza' ...hallgassátok a Joell Ortiz féle verziót. ..
Eminem a közelmúltban adott interjúi során nem tagadta hogy újra szeretne filmezni a közeljövőben, de mint elmondta nem sieti el a dolgot, és csak akkor fog filmszerepet vállalni ha valóban számára elfogadható forgatókönyvet tesznek le az asztalára. A legújabb hírek szerint Kurt…..
T.I. No album a No Mercy is kedden jelenik meg, az album címadó dalának videóklipje pedig már nézhető/hallgatható....a tovább mögött... ..
EMIN3M 2010.12.05 21:48:00
T.I. nemsokára megjelenő No Mercy című albumáról talán ez a legjobban várt track, az All She Wrote Eminem közreműködésével. Nem kell tovább várni, a dal kiszivárgott az internetre, és bár tele van 'bedumálásokkal', de azért hallgatható...csekkit amíg meg nem érkezik egy…..
Letöltés: Kanye West ft. John Legend, The-Dream, Ryan Leslie, Tony Williams, Charlie Wilson, Elly Jackson, Alicia Keys, Fergie, Kid Cudi, Rihanna & Elton John – All of the Lights (Tagged) | Mediafire..
Valljuk be, erre nem számított senki...már meg is érkezett Rihanna és Eminem, vagy úgy is mondhatnánk hogy Eminem és Rihanna óriási slágerének, a Love The Way You Lie-nak a második része...csekkit. Letöltés innen.... UPDATE-2: A teljes dalszöveg a tovább mögött...…..
EMIN3M 2010.11.03 11:09:48
@D12: Sztem is nagyon jó lett, de Eminem tényleg lehetett volna benne többet, de attól h Rihanna albumán van, ha egy kicsit többet szerepelteti em-et még nem halt volna bele. De már m1 ez van, attól még bejövős.
Íme egy rövid részlet Eminem és lloyd Banks 'Where I'm At' című közös dalából, amely Banks Hunger For More 2 című lemezén kapott helyet mint iTunes-os bónusz dal... Megjelenés: November 23... ..
Megérkezett Eminem és Lil Wayne közös dalának, a No Love-nek a videóklipje, amelyben iskolatársaik által bántalmazott gyerekeket láthatunk. Ez a videó sorban a harmadik Eminem Recovery című korongjáról, és további érdekessége hogy Lil Wayne részeit még a rapper…..
Már nem kell sokat várni hogy debütáljon a klip, viszont addigis nézzétek meg belőle ezt a részletet... ..
2010-ben az öreg zsivány visszatért egy új albummal. A jól megszokott minőség, sok közreműködő, és mindez ingyenesen egy kattintásért cserébe. Azonban, hogy még véletlenül se terheljük le feleslegesen a sávszélességeteket, a tovább mögött a személyes kedvencemet…..
..
EMIN3M 2010.09.04 10:17:12
Obie Trice ma reggel vadonatúj dallal jelentkezett a 'nem lehet még tudni mikor' megjelenő vadonatúj albumát promózván, aminek Bottoms Up lesz a címe, és a Black Market Entertainment színei alatt fog megjelenni.....csekkit Letöltés: Obie Trice-My Time 2011 (Prod. by Geno XO)..
EMIN3M 2010.08.25 09:13:52
Ezt most csak azért hogy legyen egy jó napotok....néhány ember fejében felmerült a kérdés Bun B 5 mikrofonos értékelését olvasva, hogy vajon Eminem miért nem kapott soha a The Source magazintól ilyen értékelést, és hogy vajon miért nem fog soha kapni? Hát azért mert Benzino és…..
A kérdés egyszerű....szavazzatok :) ...kommentben lehet indokolni, hogy kinek melyik klip miért tetszett jobban. Not Afraid Vs. Love The Way You Lie Melyik klip a jobb szerinted? Not Afraid…..
Megérkezett hát Eminem és Rihanna közös klipje a Love The Way You Lie című dalhoz. Videó és HD letöltés a tovább mögött.   Letöltés: Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie..
Ice Cube sem lazsál, már meg is jelent vadonatúj albumáról a következő hivatalos videóklip... Csekkit a tovább mögött.   ..
Végre itt van a Right Above It CDQ verziója  a I Am Not A Human Being EP-ről . Vannak olyan infórmációk is, hogy 10 új számot fogunk megtalálni az Ep-n !A számot egyébként Kane Beats készítette és Ti most  letölthetitek!Letöltés: innen !..
EMIN3M 2010.08.05 11:31:21
Megérkezett hát Eminem Recovery című korongjának a borítójának a forgatásáról készült a második rész...izé...ez így értelmetlen.... Hogyan készült a Recovery album borítója második rész...csekkit....vicces...Eminem egy idióta :)   ..
Jól olvassátok. A HipHopDX adatai szerint Ross lemaradt Eminemtől 10 ezer példánnyal....különböző mérések különböző adatokat mutathatnak, ne feledjétek...holnap ha frissül a Billboard, majd mindent megtudunk. 1 Eminem…..
Megérkeztek hát a múlt heti Amerikai albumeladási adatok, amelyek azt mutatják hogy Eminem 4 hétig tartó elsősége az ötödik héten megszakadt, lévén Rick Ross múlt héten megjelent Teflon Don című lemeze átvette az elsőséget.UPDATE: jelen állás szerint úgy néz ki hogy ezek az…..