Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Detári

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szintet lépünk, a nyakörvbalhé után most itt egy GPS tok, ami 980 Ft-on indult, de végül 1250 Ft lett belőle. Az eredeti árral már számla is készült, mégis megdrágult a termék, mire megérkezett a boltba és Zirowe megvette volna. Május 9-én sikerült végre eladnom régi gps-emet…..
Detári 2010.05.20 13:57:56
Detári 2010.05.20 14:11:37
@sambalabammbumbumm:
Köszönjük a javaslatokat! Nem elképzelhetetlen hogy a jövőben megvalósítjuk.
Detári 2010.05.20 16:47:16
@sambalabammbumbumm:

Csak ismételni tudom önmagam:
TÉNYLEG szeretünk segíteni a vásárlóinknak és általában tudunk is. Nem akarok átmenni önreklámba, de nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az évek során, amire büszkék is vagyunk, továbbra is ez a célunk.

A webshopunk egy relatív új megoldásunk. Még sajnos nem tökéletes, de dolgozunk rajta, hogy jobbá tegyük! Azonban sokszor hiába van feltüntetve néhány dolog alkalmanként átsiklanak az információk fölött... Igaz nincs jelenleg se Skype, se MSN de a kezdőoldalon kiemelt helyen van a telefonszámunk, hogy hívjanak bátran, segítünk a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.
Lehet, hogy félreérthető a dolog (és ha így van akkor bocs) de nem VÁSÁRLÁS visszaigazoló, hanem MEGRENDELÉS visszaigazoló. Pontosan azért, mert ez még csak a szándékról szól. Számos esetben vissza is léptek már a tényleges vásárlástól azután, hogy a megrendelt termék megérkezett az üzletünkbe és átvételéről értesítettük a megrendelőt. Ilyen is van.
Persze a cél az, hogy gördülékenyen, könnyen, a lehető leghamarabb tudjuk a megrendeléseket teljesíteni. De mi is csak emberek vagyunk! És senki sem tökéletes vagy hibátlan!!! 15. éve vagyok kereskedő, sok mindent láttam már, de egy biztos: SOHA nem lehet megoldani, hogy mindig, mindenki elégedett legyen a végén. Mindig korrekt voltam és becsületes, de van úgy, hogy a dolgok (akaratlanul is) rossz irányt vesznek. De ez nem azt jelenti, hogy rögtön csaló, rabló gazembernek kell beállítani akár a kereskedőt, akár a boltot! Mi is próbálunk engedni egy kicsit, de a dolog nem lehet egyoldalú. Semmivel sem vagyok kevesebb ember azért, mert szakmai tudásomat és képességeimet úgy próbálom meg hasznosítani, hogy másoknak segítsek! Ez igenis a becsületem kérdése. Tehát az első reagálásom is emiatt volt harciasabb. Én is szoktam vásárolni, kerültem általam igazságtalannak tartott helyzetbe, de ezt nem mindig lehet elkerülni. A kérdés az, hogy mit teszünk a kialakult szituációban. Természetesen célunk az, hogy ügyfeleink továbbra is elégedetten távozzanak.

Mind az árváltozásra való figyelemfelhívás (ezt egyébként a kiadott árajánlataink tartalmazzák), mind a GPS koordináta elhelyezése szerintem megoldható, de ez nem az én hatásköröm. Továbbítom az ötletet.