Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyiptomimau

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kérdés, hogy a XX. század egyik nagy szexszimbóluma volt Brigitte Bardot, akinek harmadik házassága (jelenleg a negyedikben él) meglehetősen viharosra sikeredett. Ebben az időszakban élt abban a párizsi lakásban, amelyet most 6,1 millió euróért árulnak. Brigitte Bardot első…..
Amikor már azt hittük, a mémmé vált vak komondor és az instant klasszikus interjú után nem jöhet bizarrabb fordulat Balogh "én is iszogattam, Terike is iszogatott" József, és a koponyaalapi törés történetében, egyszer csak minden megvilágosodott és a helyére került a sztori…..
egyiptomimau 2013.05.02 17:11:19
@harcosDuke: Szaniszlót Halász János javaslatára Balog úr tüntette ki, majd a hazai és nemzetközi tiltakozás hatására kénytelen volt visszakérni a díjat. Ez így pontos. Mellesleg két nyilasnál még továbbra is ott a díj. Gyurcsány szavahihetősége pedig egy másik blog témája lehetne, miként Orbán, Kövér, Lázár, Kósa és társaik szavahihetősége is.
Szanyi Tibor MSZP-s képviselő szombaton a már amúgy is túlpolitizált csepeli piacon adta elő tojásos műsorát a Fidesz ledöbbent aktivistáinak, írja az Alternatíva blog. A poszt szerint „egy idő után már kezdett unalmassá válni az egész közéleti kavalkád, de ekkor…..
ProgBlog Nemzeti szaron 2012.12.14 18:27:03
“These men who come to power, they have small minds. You will scared. And they will resent you, and they will strike out and destroy you.” („Ezeknek az embereknek, akik hatalomra kerülnek, kevés eszük van. Félni fogsz. Neheztelni fognak rád, ki fognak ütni és megsemmisítenek.”) Don…..
egyiptomimau 2012.12.15 13:45:43
@órarugógerincű felpattanó: Gratulálok a lenyűgöző, meggyőző, hihetetlenül világos érvelésedhez.
"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..." Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista! Szomorú nap ez az én…..
egyiptomimau 2012.12.08 14:56:04
@Blogin: Ez a szánalmas tömjén zsóti soha nem volt református, annál ostobább. Maga jelentette ki, amikor kormánytaggá nevezte ki a (református!) kedves vezető, hogy ő lesz a katolikus egyház ökle. Nagyjából erre alkalmas, mert agya az nincs. Az ostobaság, sötétség, az etikátlan csalás ellen szót emelni pedig nem azonos a keresztények üldözésével.
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
egyiptomimau 2012.10.30 10:36:39
@eleve lehetetlen: Naná, majd bent hagyja, hogy ezzel is támogassa szegény szerencsétlen kormányát, amely a büdös komcsik örökségeként egy kifosztott, lepusztított, eladósodott országot volt kénytelen átvenni. Hogy a Fidesz ellenzékben mennyire járult hozzá ehhez, arról most ne essék szó. Egyébként egy viszonylag szimpatikus fotót közöltetek a házelnök úrról. Mostanság, mióta levágatta a haját és a bajuszát, úgy néz ki, mint egy kísértet, vagy inkább Drakula. Ha beengednék egy óvodába, kimenekülnének a gyerekek.
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk. Ónodi György, a műsor producere szerint Hernádi helyére beül majd Kern András, Kéri László, Ábel Anita(!), és nem…..
egyiptomimau 2012.09.16 12:48:34
@hambig: A műsorba meghívott közreműködők többsége színész! Ez a foglalkozásuk! Tehát egy ilyen műsorban is alakítanak, játszanak, ez a dolguk. Ha neked nem tetszik, amit ott alakítanak, akkor nem értem, miért nézed 14 éve ezt a műsort. Ott az Echo TV és a Hír TV! Hajrá, át oda! Ott nem bebaszott riportalanyok is úgy hazudnak, mintha fogalmuk sem lenne arról, hogy hol élnek. (Nincs is!)
Annyira tipikusan és szánalmasan magyar történet, ami Munkácsy Mihály Siratóasszonyok a keresztfán című festményével történt a minap! Az ember lassan már azt sem tudja, hogy sírjon vagy röhögjön az egészen...Történt pedig, hogy a festményt a debreceni Déri Múzeumban…..
egyiptomimau 2012.08.17 12:56:49
@apd: Szerinted ezért is Gyurcsányt meg az elmúlt nyóc évet kellene okolni? Esetleg Horn Gyulát vagy Bokrost? A nép már csak ilyen, mindenért a mindenkori kormányt szidja. Mellesleg Debrecen meg a díszfideszes város Kósa vezetésével. A helybéliek egyébként egymás között Kósa Nostrának hívják.
Nem nagyon akartam én folytatni ezt a sorozatot, mert ugyan elsőre-másodikra még viccesnek tűnt azt bemutatni, hogy Orbán faragott magának néhány töklámpást és szegény, szerencsétlen értékválságban szenvedő társadalmunkkal beszavaztatta őket a parlamentbe, de úgy a…..
egyiptomimau 2012.08.03 23:01:47
Néhány mondat az emlegetett urakról. Pálffy István felmenői valószínűleg forognának a sírjukban, ha megtudnák, hová jutott az utódjuk. Debreceni egyetemistaként volt szerencsém két alkalommal is elbeszélgetni a fent említett úr nagypapájával. Nem volt ő akárki, Ady Endre kollégája volt a Debrecen című lapnál. (Debrecenben a Mester utcában élt, csak azért írom ide, mert nehogy megvádoljon az unoka, hogy mi mindent hordok össze.) Csodálatos, nyitott szellemű öregúr volt, elképesztő történeket mesélt Adyról, meg a korabeli Debrecenről – nem kereszténydemokrata szellemben.
Pálffy képviselő úr édesapja a tanszékvezetőm volt a Kossuth Lajos Tudományegyetem angol tanszékén. Nála írtam a szakdolgozatomat, ezért aztán elég gyakran találkoztunk. Id. Pálffy Istvánról tudni illik, hogy az 50-es átkos években (1954-től kezdve) Dongó Színpad néven a korabeli hatalom által nem szeretett kabarészínpadot működtettek. Talán mondanom sem kell, nem kereszténydemokrata szellemben.
Mindezekhez képest az utód színházellenes, kultúraellenes. Minek a nevében is? KDNP? Keresztény? – nevetséges. Demokrata? – ellentétes a kereszténység eszméjével, vagyis a hittételekkel, tantélekkel, el kell fogadniuk az egyház tanításait. Néppárt? – Ez a legnagyobb röhej. 2010-ben annyian sem voltak, hogy frakciót alakítsanak, át kellett ültetni fideszes képviselőket is.
Szamócáról meg annyit, hogy évfolyamtársam volt a főiskolán, normális, rendes, nagyivó, kártyázó, nagytermészetű ember volt. Amióta bekattant, már a régi filmjeit sem tudom megnézni.