Regisztráció Blogot indítok
Adatok
176

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DKV figyelő Durvaság a villamoson 2010.07.07 11:19:00
Tegnap a villamoson egy durva esetnek voltak szem és fül tanúi Marika és munkatársai. A villamoson az ellenőr neki rontott egy fiatalnak. Ordibált, szidta az anyját. Az előzményekről nem tudunk. Mivel rezzenéstelen arccal tűrte arra lehet következtetni, hogy nem volt jegye, vagy…..
Kaptunk egy újabb levelet Gábortól, a levél szerint most a testvérét találták meg az ellenőrök az előző eset kapcsán a névről emlékeztek. Üzentek is vele, hogy vissza vágnak Gábornak, ezek után kérdés, mi lesz ha az utasok több észrevételt írnak, felfedik az esetleges…..
176 2010.05.23 18:00:47
@strassburg: Utánna kell járni mindennek de ha valami nem jogos és Ön ezt sérelmezi lehet rendőrt hivní majd Ő tájékoztatja a jogokról!!!
176 2010.05.23 18:10:16
@Csolt: Elöször köszönöm az alábbi fél mondatát:'Hiszem azt, hogy ezek az ellenőrök nem rossz indulatuak"!
Viszont nem értek azzal egyet hogy alul képzettek! VAn jó néhány diplomás (esetenként több) ellenőr! A kultura nincs iskolai végzettséghez kötve! Amikor az 'egyetemista" utastól kéri az ellenőr a jegyet vagy béletet és azt a választ kapja, hogy 'menj a K...A a....ba te majom én ide járok az egyetemre akkor kíváncsi lennék,hogy akik itt szidnak bennünket azok hogyan reagálnának! Mert nehéz napról napra csak nyelni a külömböző szitkokat és néha kijön a flegma stílus az ellenőrböl is de max azokkal szemben akik szintén flegmák és lekezelőek!!!
Üdv:176