Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DIY 4 ever

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   ..
DIY 4 ever 2011.02.17 20:57:20
Koszi a kommenteket, meg minden! :)Most mit is mondjak eleg nyugisan telik itt az elet Fisterre-ben. Igy nezett ki a mai napi programom: 8kor felkeltem, majd 9 fele lementem reggelizni. A pincer srac olyan kavet csinal, aminek a habjan megall a kockacukor. Melle csuszott meg egy croissant es…..
Ilyen jol mar reg nem aludtam mint este. Eloszor fordult elo, hogy kitakaroztam mert melegem volt.Este meg at tudtam kuldeni a kepeket es nemsoka jott is a telefon, hogy "hivatalosan" is poloska csipesunk van. Ez jo hir!!!!! Sokkal nyugodtabb vagyok. Lassan de gyogyul :)Most epp…..
Gyorsjelentes Sahagunbol... Nem tudom miert nem teszi ki a posztoka amit irok de mar tobbszor is elofordult, hogy megirtam itt ugy tunt, hogy kint van aztan megsem.... Szal reggel 7.30-kor keltunk es elindultunk valami 8.30 korul. Andrasnak fajt a laba majdnem ugy volt hogy busszal jon, csak epp nem…..
Kicsit tegnaprol.... Szoval lementem kajat venni, talaltam egy kis kozertet, vettem is valamit es leultem a katedralis melle a fube enni. Persze a sejtesem nem csalt es Laci is megerkezett. Kicsit dumaltunk, de mivel o mashol szallt meg megbeszeltuk, hogy fel 8-kor talalkozunk es megyunk enni. En…..
Reggel 6 kor keltunk mint mindig, 7-kor mar uton voltunk. Az este egy kicsit kenyeztettem a labamat, hiaba, itt lab fetisizta lesz az ember. Minden kis apro jelre ugrik es probal a laba kedvebe jarni. Mondjuk meg is halalta a torodest, reggel ugy mentem mintha kicsereltek volna, nem fajt a talpam, a…..
Elindultam..... Párizsból igyekszem írni valahonnan.Na itten vagyok......A repulout, nem volt nagy szam, azt leszamitva, hogy kb negyed orat keringtunk a gurulon mire megtalaltuk a palyat, komolyan az volt az erzesem, hogy az M0 as feljarot keressuk....De hogy milyen az elet.... leultem egy…..
Tegnap vettem egy softshell kabátot, ez aztán jó lesz mindenre, szél, eső meg hideg ellen is véd, szal olyan mint a windex mindenre jó :) Kb 1,5 órát pakoltam a motyóm, mire rájöttem, hogy mi mindent kell kihagynom belőle. Az első körben beraktam mindent, amit eddig vettem, lett…..
Naszóval, mingyá éjfél én meg még mindig a klaviatúrát verem. Kezd az agyamra menni ez a Caminoskodás. Most már több mint 3 éve hogy kitaláltam, egy hét múlva meg megyek. Persze ebből a 3 évből kb 36 hónap úgy telt, hogy néha eszembe jutott, néha meg pont nem érdekelt az…..