Regisztráció Blogot indítok
Adatok
értem én, de...

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámadó. Selmeczy Gabika olyan elbűvölő vicsorítással intette meg a kereskedelmi csatornák hírműsorait a szokásos butuska stílusában, amiben azért benne volt mind az előzmény bírálata, és a következmény kétséget nem hagyó ígérete is egyszerre. Név szerinti említéssel…..
Nem nehéz kitalálni, hogy hol született döntés a Magyar Nemzeti Bank elleni büntetőfeljelentésről. Igazából elég három apróságot figyelembe venni, hogy egyértelmű legyen: a Simor András ellen elkövetett karaktergyilkosság talán utolsó húzásáról van szó. Szegény…..
értem én, de... 2013.02.22 10:14:57
@$$$=$$$:
"@FireFly111: "Ami jól működik, az Orbán gyorsnaszádja, ami meg nem az meg elmúlt nyolcév."

a tények ezt mutatják kiskomcsicska. "

Azért vannak a naszádnak olyan részei amik erősen javításra szorulnak vagy nem is működnek, és egészen biztos, hogy közük sincs az elmúlt nyolc évhez pl.
- Klebersberg és oktatás
- beutalási rendszer az eü-ben, ami épp csak bevezetésre került, máris visszavonták olyan szarul sikerült kitalálni
- ócsai lakópark

Ja, és mielőtt még engem is lekomcsiznál jelzem egyiket sem kedvelem jobban a másiknál, csak igyekszem nyitott szemmel járni-kelni a világban.
Ahhoz nem sok kétség fér, hogy Nicole Kidman jó pár évvel ezelőtt egy csodálatos, gyönyörű nő volt. Aztán teltek az évek, jöttek a ráncok, azaz csak jöttek volna, ha nincs az a fránya botox, amitől ennek a szép nőnek ugyan kisimultak ráncai, ámde eltűntek a vonásai, a bája…..
értem én, de... 2012.11.21 11:02:06
@Yarner: óóó, igen, BMX banditák, ha jól emlékszem:)
Szó se róla, a Showder Klub minőségi műsor. Végre egy olyan felület, ahol igazi tehetségek mutathatják meg hétről-hétre, mit jelent a humor a 21. században. Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, vagy Kiss Ádám feledteti mindazt a borzalmat, amit a Mikroszkóp színpad, a Szeszélyes…..
2 éve folyamatosan keresek állást. Közgazdász vagyok +2,5 felső fokú OKJ-s képesítésem van. Ugymint: - regisztrált mérlegképes könyvelő - mint költségvetési belső ellenőr a regisztrációm folyamatban - jelenleg egy Munkügyi és TBJ továbbképzésen nyomulok (még két…..
értem én, de... 2010.05.27 15:41:24
@cso zsi: Ááá, így már értem, akkor megnyugtató, hogy nem én kezelem rosszul a házi kasszát:))
értem én, de... 2010.05.27 16:03:26
@borzaskata: a helyesírásod és a fogalmazásod kísértetiesen hasonlít a posztolóéhoz, csak nem rokonod?:)