Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fernando

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem nálunk etted meg, ne is nálunk tojd ki. A jelek szerint ez a magyarországi Shell jelmondata, a nagyvonalú olajcég ugyanis egész egyszerűen nem épít nyilvános vécét az olyan kútjaihoz, ahol nincsen ételt-italt áruló bolt. András ezen kiborult, mi viszont elbizonytalanodtunk:…..
Az n+1 okból ezúttal sajnálatos módon elmaradó Bundesliga összefoglaló hiányát olvasói segédlettel próbáljuk álcázni, mégpedig egy originále élménybeszámoló formájában. r_magpie, hűséges olvasónk, a németes csőlátást magyaros furfanggal mattolta, így egyenesen a…..
Tartozni emberi dolog, ugyanakkor Gábor példájából is belátható, hogy jobb az ilyen szituációkat elkerülni, hiszen vkinek vmikor biztosan eszébe jut, és megpróbálja behajtani a kintlevőséget. Esetünkben robotgyanús, ha naivügyfél tényleg 5 éve nem nyúlt a -188 forintos…..
Mi, akik térdre borultunk a chilei Suazo emelős gólja után, Messi ma hajnali gólját látva olyan mozdulatsort mutattunk be, amilyet pitymallatkor csak nagyon részegen szoktunk. Leírhatnánk ezredszer, hogy ügyes, tapad hozzá a labda, szélvészgyors, csodálatosan passzol és…..
fernando 2007.07.13 08:49:10