Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gatling-

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
Gatling- 2010.08.24 09:43:25
@Thresher:
Az autóval nap mint nap okoznak baleseteket az emberek. Ez is épp olyan veszélyes dolog mint a fegyver, ha nem veszélyesebb.. A szögbelövőt?... A HILTI patronos szögbelövőt azért előveheti, ha nem is a zsebéből hanem a táskájából. A kutyás példámat nem említetted -mert azt elő se kell venni mert ott sétál :)
De még egy példa: amivel disznókat szokták fejbelőni disznóvágáskor (most nem tudom, hogy-hogy hívják)
Ez azért hordozható dolog. Mint pl egy szamurájkard vagy egy basebal ütő is.
Azért arra is kiváncsi léennék, hogy a fentebbi beírók közül egy gázpisztollyal mernének -e védekezni egy 120 kilós bozótvágós kancigánnyal szemben :)

"Én csak azt mondom, hogy szerintem az ország mentálhigiénés állapota nem teszi szerencséssé a könnyebb fegyverbeszerzést." -ról pedig:
Minden társadalomban megvannak -a mi társadalmunkban is- a társadalmat alkotó emberek intelligenciabeli különbségei. Talán más legalizált fegyvertartó országok példáit kellene tanulmányozni.
Azért van egy sejtésem, hogy mi a véleménye másoknak arról, hogy mindig taknyos beszámíthattalan kölyöknek nézik akinek kezébe kés, olló, villa nem való.. :)
Miről is beszélünk akkor, amikor az ország férfi lakosságának 80-90%-át anno besorozták katonának és kezébe nyomtak egy Kalasnyikovot.. Fegyver már sokunk kezében volt.. -miért is olyan idegen dolog ez..
Gatling- 2010.08.24 10:06:19
@zsoci38:
Teljesen igazad van..