Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imola

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmanapra nem illik jó filmeket rakni, és a tévécsatornák nem is erőltették túl magukat. Azonban úgy még sose nem volt, hogy valahogy ne lett volna, és ez igaz a tévézésre is, szóval azért lesz mit nézni ma is, ha otthonragadunk. De a filmek többsége a késő esti műsorsávban…..
Vasárnap befejeztük egyik olvasónk szakdolgozatának közlését (aki eddig nem olvasta volna, ide klikkolva megteheti), amihez a szerző eddig nem szólt hozzá, de most megtörte hallgatását, nyílt levél formájában. Naná, hogy leközöljük. Kedves comment.com…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
comment:com Hepi börszdéj bazmeg! 2006.12.12 08:00:00
Délután nem szabad gyanútlanul nyomkodni a távkapcsolót, mert katartikus élményben lehet része az embernek. Az RTL a sztenderd motívumot hozta Maunikával (erős gondozásra/szabályozásra szoruló fogsorral bíró hölgy és kedves édesanyja konfliktusa az apai szeretet illetve annak…..
Direkt sporttal kezdem, igen, mert én is azok közé a hülye magyar futballrajongók közé sorolom magam, aki hisz a feltámadásban, meg az ígéretekben, most majd megmutatjuk a magyar virtust, és így tovább. A Duna Tv-n 20:15-től derül ki, hogy fiaink kiheverték-e a norvég sokkot,…..
imola 2006.09.07 09:22:29
Már hónapokkal a Sziget előtt azt mondogattam félve, hogy a Leningrad lesz az egy hét együttlét legkiemelkedőbb pillanata, most már belátom, igazam volt. A koncert közben százszor is megbántam, hogy nem hallgattam orosztanárnőmre - aki nyolcadik végén azt javasolta, hogy ne…..