Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hungry

20 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Rájöttem, hogy mi bajom van... Napok óta az jár a fejemben, hogy úgy leszopnék egy szép farkat, csak momentán egy faroktualjdonos sem ér rá, aki ilyenkor bevethető lenne... Ma lett volna egy randim, a neten szedtem össze. Kép alapján ígéretesnek tűnt a csávó, de lepattintott még…..
hungry 2013.01.04 23:33:35
@Fernandes: Noigen, bár ez már egy régi történet :)
Szabad lett a lakás, körbeírtam a fiúknak, hogy itt a lehetőség, és legnagyobb meglepetésemre Cukiszöszi bejelentkezett, hogy pont jó az időpont. Nem akartam elhinni, nem is bíztam benne, hogy tényleg meg fog jelenni, de eljött. Megint átfutott rajtam azaz érzés, hogy ez a pasi…..
Múltkori kifakadásom után, mikor önérzeti kérdést csináltam abból, hogy egy füttyentésre ugrok, megtapasztalhattam milyen az, ha tényleg nemet mondok. A nagy találgatásokat megelőzve közlöm: NEM JÓ... Az ágyamon feküdtem, kezemben a telefon, mikor egyszer csak megcsörren,…..
Épp egy pohár bort kezdtem volna el élvezni este, mikor a telefonomra néztem és ott villogott egy üzenet: "egy hármas ma este?" Tőle jött, képtelen voltam nemet mondani. Régóta vágytam már rá, hogy egy nővel is szexeljek, és a hármas gondolata sem volt idegen tőlem soha, de most…..
Olyan rég volt, hogy valakit ennyire várjak. Az idegeimre megy, hogy még mindig nincs semmi kézzelfogható a kezemben, csak néha felbukkan egy levél, tele szavakkal, édes ízzel. Csábítanak, én meg már csábulnék. Ellepte a gondolataimat, a vágyaimat. Most is csak arra vágyom, hogy…..
Be kell vallanom az elmúlt időszakban híján voltam egy kiadós csókolózásnak. Sőt, azt kellett megtapasztalnom, hogy a generációm férfi tagja meglehetősen bénán művelik ezt a műfajt, vagy nem fordítanak rá kellő figyelmet, vagy teljesen mellőzik. Aztán a minap nagyon kellemes…..
Az utóbbi hetekben két olyan dolog is történt, ami eléggé rosszul érintett. Az egyik, hogy Szexzseni képtelen volt annyira férfiként viselkedni, hogy a képembe merje mondani, hogy szeva csajszi ennyi voltál. Még mindig fenntartja ezt a barátnősdi mesét, de hülye azért nem vagyok.…..
Hosszú idő után végre találtam valaki olyat, akitől azt kaptam, amit vártam, és bebizonyosodott, hogy az elmúlt másfél hónap, az nem csak szövegelés volt, hanem ez a férfi tényleg úgy szexel, ahogy állítja. Szeretem, ha egy férfi kicsit keményebben ér hozzám és nem…..
Kedd volt utóbbi időszakom egyik legpocsékabb napja. Szőke sehol, Szexzsenim közölte, hogy szerelmes és most hűséges típust játszik, úgyhogy ágyő, egy korábbi szexkapcsolatom összeszedett egy hibbant nőt, aki nemcsak zaklat, de aznap már fenyegetőzésbe is átment, és az aznap…..
Imádom a férfiszagot magamon!!! Kb öt órája ment el, de még mindig érzem magamon az illatát és veszettül begerjedek tőle. Meglátjuk mi jön holnap :))..
A történet úgy kezdődött, hogy megjött, úgyhogy kezdetét vette az önmegtartóztatásom. Tudom én, hogy hülyeség ilyenkor nem szexelni, pláne ha van rá így is jelentkező, de ilyet max kapcsolatban vagy már nagyon hosszú ideje meglévő szexpartnerekkel szoktam csak csinálni, a…..
Az elmúlt három hónapban történtek után jutottam el odáig, hogy megfogalmazódjon bennem ez a kérdés. Ez alatt az idő alatt kivétel nélkül rosszabbnál rosszabb csókélményekben volt részem. Az első meglepetés akkor ért, mikor az egyik delikvens úgy adta első csókját, hogy a…..
Ma néhány óra lefogása alatt kérdőjeleződött meg bennem minden a szexszel kapcsolatban. Pedro egyszerűen hihetetlen, amit művelt. Fél óra után már nem számoltam hanyadik orgazmusomnál járok és csak folytatta és folytatta és folytatta. Elképesztő... Eddig úgy gondoltam, és…..
A KDNP kiakadt, az Alpha Szövetség tüntetett, de mi ellen is? Mert ha az abortusz ellen, a felvilágosítás hiányossága ellen, az erősebb törvényi szabályozásért, vagy az illegális abortuszok elvégző orvosok kirúgásáért, akkor nem lenne gond. De ők a célpontnak az…..
A május elsejei RTL Klub Híradójának félhetes kezdését egy komoly hanghiba miatt két órával eltolták. Mikor a híradó műsorvezetője Erős Antónia beköszönt, Jenson Button forma egyes versenyző sportkocsijának hangja hallatszott. Három percig ment a műsor hanghibával, mire…..
Olyan nyolc éve történt. Egy barátnőm születésnapját ünnepeltük, ahol megjelent egy barát haverja is. Jövetelének egyetlen célja volt, meg akart dugni. Tudtam erről a szándékról, mert persze jó alaposan beharangozták nekem: egy tuti pasi, 20 centis farka van (erről azóta már…..
Nem szeretem ezt az ünnepet. Minden évben menekülök otthonról ilyenkor, hogy még véletlenül se kelljen a locsolkodókkal bájolognom. De ma valami máshogy történt. Reser felhívott, hogy ma Pesten van, találkozzunk. Meglepett, mert egy hete még azt mondta, hogy legkorábban április…..
Szánt szándékú szadizás folyik itt kérem... A picsába, az egóm most háborog ám rendesen. Még egy pusztán szexre épülő kapcsolat esetében is, ha az ember lányának a képébe tolják a másik nőt, méghozzá direktbe, hát mint mondjak. Mocskosul szar érzés. Mer ugye, amiről nem…..
Kemény egyeztetések árán, de csak sikerült péntek este egy farkat varázsolni a számba, méghozzá az egyik kedvencemet. Mikor először megláttam teljese pompájában ezelőtt pár hónapja, csak annyi tudtam kinyögni, hogy gyönyörű. Azóta is élvezettel cuppogok rajta. 16 centi…..
Milyen esetben fordul elő az, hogy egy harmincas férfi, nem meri megkérni a testvérét arra, hogy lépjen le pár órára este otthonról? A választ nem fejtem ki, kézenfekvő, igazam volt a múlthéten.....
Cuki ez a sárc cuki, de az meg milyen már, hogy mikor életünkben először beszélünk normálisan telefonon, akkor gyakorlatilag véletlenül elkotyogja, hogy tulajdonképpen épp egy másik nőhöz megy. Jóóóó nem ilyen direktbe ment... egy olyan helyen ahol nem kellett volna,…..
A hasamon fekszem, a lábaim szanaszét, egy fekete atléta van csak rajtam, de így is melegem van. Még nem alszom, de már nem sok kell hozzá, már eljött a kellemes kábulat. Éjfél felé járhat, mikor zaj jön a bejárati ajtó felől, megjött. Nincs már erőm felkelni, hogy…..
Igen, megnéztük!Nem gondoltam, hogy ennek a ténynek a közlésénél többre lesz szükség ennek a filmnek a kapcsán. Mégis van! A végignézését egyfajta hőstettnek éljük meg mivel a egy igazán mélyen ZsKat filmmel volt dolgunk. Ha el is nézzük az őrületbe kergető jeleneteket,…..