Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssrat

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
ssrat 2010.11.14 16:35:27
@Autószerető: Amen. Aki meg ALO-t szidja a mutogatas miatt, az menjen 40 kort Petrov mogott, aztan terjunk vissza a temara. Majd lehiggad es megint polkorrekt lesz.
A Plútót az Eris, egy Kuiper-övben található, valamivel nagyobb törpebolygó felfedezésekor fosztották meg bolygó-státuszától. Most viszont fordult a kocka. A csillagászok számára már jó ideje problémát jelentett a Plútó bolygóként való besorolása kis mérete, s a többi…..
ssrat 2010.11.12 12:42:56
@Szelki Lata: Ja, tenyleg erdekelt es mar latom is, hol trafaltam melle. Ott, hogy egy kozepiskolai tanaron nem erezni azt az erdeklodest, amit rajtad. Jo.
Amugy leginkabb informatika az a terulet, ahol az ilyen arcok szuletnek, mint te is (meg en is mellesleg, de ez most mindegy). Az onkepzesre gondolok. Informatikaban van a legkevesbe olyan, hogy "OK, mindent tudok, lehet pihizni". Az ember egesz elete tanulas. Szoval az autodidakta modszerek tokelyre fejlesztese nelkul itt meghaltal. Es ha emellett van meg vmi, ami erdekel (fizika), abba konnyebben fekszik bele olyasvki, aki amugy is egesz eleteben tanulassal van elfoglalva.
Belekottyra is kivancsi vagyok. Az arrogans f@szt ki tudta provokalni beloled, sot, pozitiv megjegyzest tettel a kritikus hozzaallasara is. Objektivan nezve ezek a megbecsules felre nem ertheto jelei, minden anyazas ellenere :)
Reszemrol a megbecsules azert jar neki, mert ertelmi kepessegeket villantott. Tevedett persze, meg lusta diszno is, hogy utananezzen rendesen (vagy levezesse, mint te), meg tulsagosan magabiztos... de gondolkodik. Nem tul gyakori manapsag...
ssrat 2010.11.12 13:37:32
@Szelki Lata: Pont ezert gondolom, hogy rossz tarsasagba keveredett es kialakult nala ez az idiota hozzaallas. De ki tudja? Lehet, hogy tettel vmi jot vkivel es ezek utan elgondolkodik rajta :) Ha atlepi az altalad is emlegetett kuszobot, amikor mar nem azt latja, mennyi mindent tud, hanem hogy mennyi mindent nem tud, akkor sinen van. Ebben sokat segithet neki vki, aki megcafolgatja az otleteit, vagy egyaltalan beszel vele roluk. Ne legyel ilyen szigoru. Az is lehet, hogy nagyon fiatal (jo, valszeg nem).
Ha meg hulye akar maradni, hadd maradjon. Eggyel tobb, vagy kevesebb... mit szamit? :)
Viszont kozben neked is jut vmi, meg azoknak, akik olvassak a "tarsalgast".
ssrat 2010.11.12 14:12:13
@Szelki Lata: Jaja, vagom. Igazad is van.

Most le kell lepnem. Este felnezek, hatha ir vmit. Most mar kivancsi vagyok.
Ugyis tudjuk, hogy olvasgatod, szal miert ne? :D
Jut eszembe: koszi! Jo volt a vitatok is, meg a duma utana. Na pa' :)
A Steam dominanciája kinyírja a konkurenciát! - sopánkodnak a brit játékbolthálózatok, és online terjesztők kórusban. Az ő nézőpontjukból a Steam a gonosz óriás, ami a monopolhelyzetével visszaélve eltiporja a pécés játékipart (állítólag a pécés játákok digitális…..
SF.blog S.T.A.L.K.E.R. előzetes 2010.11.11 10:00:00
Tévésorozat készül a GSC Game World játéksorozatából, a S.T.A.L.K.E.R.-ből. A 2007-ben megjelent Shadow of Chernobyl, s folytatásai tagadhatatlanul magán viselték a Sztrugackij testvérek Piknik az árokparton című regényének, s Tarkovszkij filmjének hatásait. Íme az…..
ssrat 2010.11.11 13:22:16
Üssenek a kedves olvasók, de akkor is sztárolom az AMC zombis sorozatát orrvérzésig, mert a trailer és a werkfilm alapján istenkirály zombis móka lesz belőle, szanaszétfröccsenő agyvelővel, fejbelőtt kollégákkal, feleségekkel és (horrible dictu), gerincvelőt csócsáló…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
(Kedden 10 órára mindenkit várunk a dunakeszi tőzegláphoz, mert sajtótájékoztató, területbejárás és szakhatósági területfelmérés lesz!) Alább Kriska György (az Auchan által az rendőrségre hurcoltatott ELTE biológus) riadólevele: Kedves Lápvédők! Megjelent a civilek ellen…..
ssrat 2010.09.25 01:25:43
@LongJohnHolmes: balfasz
ssrat 2010.09.25 15:24:51
@Pacsker: en sem tudom elkepzelni. Sot, remelem, hogy igy van. Mert ha ennyi ilyen civil van, akkor felesleges az egesz ceco a termeszetvedelemmel. Johet az aruhaz felgyujtasa, mert azt ugyan leszarom, hogy az ilyen gyokerek miatt a hasonlo gyokernek nevelt zsirdiszno kolkeik nem latnak elo madarat, mire felnonek, de az EN kolkeim sem!
Tisztelt Praxisblog! Előre is elnézést kérek a hosszú levélért, mert ugyan még nem tudom melyik végéről kezdjem a 4, lassan 5 éve tartó kimondhatatlan dühöm levezetését, és nyilvánosságra hozatalát azt tudom hogy hosszú lesz. A gyógyszerek dózisát a lent leírt okok miatt…..
Gáspár GyőzőGyőzike(1974-2010)Kvantumfizikus Oxfordi laboratóriumában, egy balul sikerült részecskegyorsító kísérlet során bekövetkezett robbanásban életét vesztette Ph.D.Ifj Gáspár Győző (†36).- Pótolhatatlan veszteség érte a modern fizikát!– nyilatkozta…..
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók kíméljenek!…..
Először nagyjából három évvel ezelőtt találkoztam a Ferenc körúti hegedűművésszel. A metróból mentem fel a Corvin mozi felé, és amikor az első lépcsőfokra tettem a lábam, a hátam mögött felcsendült egy Bach-tétel, de olyan biztos kezek alatt, hogy nem bírtam továbbmenni.…..
Varánusz Isten nevében 2010.09.20 17:58:55
"Pater nosteraz apád suszter,az anyád varga,te meg egy marha..."Pajor András atya megállapodást kötött, szentségeset. Na, nem magával Istennel vagy Jézussal, hanem földi helytartójukkal, Orbán Viktorral. Az országgyűlési választás első fordulója után íródott…..
Index anyánkon írtam meg, hogyan dolgozzák fel Stephen King regényfolyamát, nem semmi vállalkozás az NBC Universal részéről, az tuti. Tovább erre>>>..
     Kb száz napja van hivatalba a kormány. Ettől mindenkit olyasfajta értékelési láz ragadott el, mint az x faktor zsűriét hivatalból. A száz napban az a szép, hogy a közigazgatásban jártas emberek számára egyértelmű, ennyi idő alatt éppen arra telik az új…..
Geekblog The Expendables 2010.10.14 08:40:00
Stallone Expendables-e a legjobb amerikai akciófilm a nyolcvanas évek végének, a kilencvenes évek elejének reneszánsza óta. Az Expendables elrendez, elsimít és meggyógyít dolgokat. Ennyire jó.Nem volt túlzás a film reklámkampányának arra a bizonyos igényre való rájátszása,…..
ssrat 2010.08.29 19:57:07
@Wostry Ferenc: no problemo :D
ssrat 2010.08.29 20:07:24
@Wostry Ferenc: Visszavonva. Marmint a forditos resz, a cikk meg mindig jo :)

@travis: Nemtom ki ez a Les Grossman, de megneznem, ahogy John Rambo megkinalja a dzsungelkesevel...
ssrat 2010.08.29 20:49:23
@Köbli Norbert: es te mire izgulsz fel? Marmint az analizisen kivul? :)
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Arthur C. Clarke a nagy sikerű író többször tett olyan kijelentéseket, amelyeket akkor még jóslatnak foghattak fel, most azt mondanánk rá, hogy merész gondolatai voltak a jövő technológiáját illetően.       1945-ben már arról beszélt, hogy egyszer majd lesznek…..
A két színész a meglehetősen közepesre sikerült Kéjjel-nappal című közös filmjüket promótálták a briteknél, ahol Jeremy Clarkson kapott az alkalmon és meghívta őket egy vendégszerepre a Top Gearbe. Mindketten beültek az Elfogadható Árú Autóba, és mentek egy kört a műsor…..
A Consumer Report is elvégezte a maga tesztjét az iPhone 4-gyel, és a következőkre jutottak. A három különböző helyen vásárolt iPhone 4 mindegyike eldobta a jelet, ha az ujjukkal megérintették az antennák találkozásánál található részt, így vezetőkké váltak. Egy…..