Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aberlour

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A Karácsonyi Kuglófot jó ideje a húgom szokta megsütni. Rituális jelentősége a család többi tagja számára lényegesen kisebb, mint nekem, de azért ők is boldogan eszik december 25-én reggelire, én pedig már nem borulok ki, ha valaki korábban felvágja. Eddig…..
Íme, az első vendégposzt: Bagi Éva Eszter megmutatja, hogy neveljünk gyereket, ha nem akarunk nyugdíjas korunkban fast food papin élni. A főszereplő Zozi, a két és fél éves szakácsnő, a kedvezményezett Fruzsi, a nyolchónapos, tiszteletbeli kiskukta...
Íme, az igazi kihívás: a szürkemarha. Ez esetben tényleg fontos a gondos pácolás, mivel egyébként nagy az esélye annak, hogy cipőtalpat tálalunk a saláta mellé. Nekem szerencsére tökéletesen sikerült az „átváltoztatás”: az ilyen volt/ilyen lett fotókon nyomon követhető, hogy sikerült az…..
Amikor kitaláltam ezt a blogot, eredetileg úgy terveztem, hogy mint minden blogger, én is lefényképezem majd, amit éppen főztem, és mehet is a világhálóra. Aztán az előkészítés folyamán kiderült, hogy kivitelezés tekintetében nem tudok elszakadni maximalista lapkészítő…..