Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babamóka

70 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Megszülettél, megérkeztél de jó,itt a Földön sok minden marha jó."Bizony sok a móka itt a kis Földlakóinknak és most itt egy nap ami csakis róluk szól!Országszerte jobbnál jobb programok várják a kis lakókat, szóval mókára fel babák és mamák és köszönjük…..
Mostanában nagy Kedvencünk Zozóval Bartos Erika Bárányfelhők című verses könyve. A Kötet majd minden verse már egy két éves pindúr számára is érthető, hisz az Őket foglalkoztató, érdeklő, nap mint nap körülvevő tárgyakról, élőlényekről, eseményekről szólnak,…..
Babamóka Mivel rajzoljon a baba? 2011.01.26 11:08:00
Ki előbb, ki utóbb, de egyszer csak minden picúr kedvet kap, hogy kirántsa bevásárló listát író édesanyja kezéből a tollat, hogy papírra vésse élete első vonalait és a legtöbb baba onnantól kezdve buzgó rajzművésszé válik. Ekkor a lelkes anyuka  azonnal számba veszi…..
Babamóka 2011.01.27 09:37:16
@manianyu:
Szia Manianyu! Örülök, hogy tetszett:)
Hú, ha még csak toll és ceruza volt a kislányod kezében, azonnal be kell szerezned Neki valami újdonságot, én a helyedben az ujjfestékkel kezdeném:)))
Majd számolj be mit szólt hozzá!!!
Babamóka 2011.02.17 06:24:31
@manianyu: Örülök, hogy adhattam egy jó ötletet:) Jó firkálást Nektek!
2011. Február 19-én, szombaton is a babákat várja, vagyis most kimondottan csakis a 0-3 éves korosztályba tartozó apróságokat a Millenáris, ekkor ugyanis Baba-napot rendeznek! Egyetlen nap alatt kipróbálhatják a babák a Ringatót, a Pacsmagoldát, a játszóházat, Mozgolódót,…..
Az elkövetkezendő napok a mackók körül forognak! A néphagyomány szerint ugyanis február 2-a döntő fontosságú nap. Ezen a napon ugyanis a téli álmából ébredező időjós maci kidugja az orrát barlangjából, hogy megnézze milyen az idő. Ha ekkor napsütésre ébred és…..
A Kolibri Színház csecsemőszínházi darabjai közül kettőt, a Todát és a Négy évszakot már láttuk tavaly. Múlt hétvégén a Kolibri Színház harmadik babáknak készült darabját, a Tekergőt néztük meg, melyet szintén a 0-4 éves korosztály sajátosságaihoz igazítva…..
Már megint újabb játszóházban jártunk, ezúttal a Lurdy Ház emeletén lévő Kalandparkban szórakoztunk. Zozót megint két pasi kísérte, ezúttal egy 4 éves és egy 5 hónapos szépfiú. A 4 éves Ádika kedvenc játszóháza a Kalandpark, mert itt igazán kielégítheti hatalmas…..
Babamóka Minivilág Matiné 2011.01.18 06:24:00
Tavaly év októberében a Minivilág könyvek kiadója, a Tessloff Babilon, útjára indította a Minivilág Matiné elnevezésű rendezvénysorozatát. A Minivilág matinékon a kiadó legkisebbeknek szóló könyveivel ismerkedhetnek meg a résztvevők, így a program célközönsége a 0-3…..
Babamóka Állatkert Játszóház 2011.01.17 08:13:00
Nem is tudom eddig miért nem írtam erről a jó kis helyről, pedig párszor már megfordultunk ott. Valahogy azt hittem az Állatkert Játszóházat senkinek sem kell bemutatni, de a minap, amikor barátnőimnek élménybeszámolót tartottam, az derült ki számomra, hogy kevesebben ismerik…..
Babamóka Cili zenebölcsije 2011.01.15 18:52:00
A Ringató és a Manó Muzsika után nemrég kipróbáltunk egy harmadik zenés foglalkozást is, Cili Zenebölcsijét. Cili Zenebölcsije, a Ringatóhoz hasonlóan már számos helyszínen megtalálható. Mi az Állatkerti Játszóházban tartott foglalkozáson vettünk részt, hiszen így a…..
Diána barátnőm idén, egy videóklippel köszöntötte Zozókát második szülinapja alkalmából. De nem akármilyen klippel, hanem olyannal, aminek nem más, mint az én kis ünnepeltem a főszereplője! Ha szoktátok nézni a Baby TV-t biztos ismeritek azokat az aranyos klippeket, melyekbe…..
Babamóka Elevenpark 2011.01.07 18:40:00
2011 első programjaként a híres Elevenparkot vettük célba, mely Magyarország legnagyobb beltéri játszótereként hirdeti magát és a honlapjukat nézegetve nagyszerű gyerek programnak tűnt. Zoé kísérői, ezúttal Fityó és Baba voltak, Zoé legalábbis így nevezi barátnőm…..
Babamóka Csiga-biga móka 2010.08.05 23:19:00
Dúl nálunk a csiga láz! Akarom mondani, Ityi láz, így hívja Zoé a csigákat. Eddig észre sem vettem, hogy mennyi csiga-biga vesz körül bennünket nap, mint nap. Mióta azonban Zoé felhívja a figyelmemet valamennyi ityire, hát ledöbbentem, hogy mennyi csiga van körülöttünk. A…..
Babamóka 2011.01.03 08:45:40
@manianyu: Juj, a Te lányod tehát műti is a csigákat:)) Szerencsére Zoé a csiga boncolásig nem jutott viszont csiga rajzok a mi falainkat is díszítik, Zoé tollából persze:)
Babamóka Boldog Karácsonyt! 2010.12.23 07:24:00
Zozó másik kis kedvence, a bájos, szeretni való Elmo is karácsonyi hangulatban van és kedves kis dalokat énekelve segít nekünk az ünnepekre hangolódni.Ezen a videón például Sheryl Crow-val adnak elő egy vidám karácsonyi számot Elmo és a Sesame Street többi lakója, de…..
Babamóka Kisvakond karácsonya 2010.12.21 18:45:00
Gyermekkorunk egyik kedvenc mesehőse, a Kisvakond ma is hódit a gyerekek között, sőt mára már világsztár lett! A gyerekek imádják, ami nem is baj, hiszen a Kisvakond is abszolút bababarát kategória, az ő történeteit nézve nem kell félnünk, hogy csöppségünket bármi káros…..
Ahogy az élelmiszerboltban is igyekszünk gyermekünknek olyan ételt vásárolni, ami nem csak finom és szépen csomagolt, hanem egészséges is, úgy a játék boltban válogatva sem árt a játékok csillogása helyett, inkább a valódi értékeire figyelnünk. De mitől értékes…..
Babamóka HÓmokozás 2010.12.14 11:59:00
Itt van ez a nagy hó és állítólag ezen a télen még lesz is belőle bőven. De mit is kezdhet az 1-2 éves apróság a hóval?Az első havas napon már az is boldogsággal tölti el őket, ha bele léphetnek, jól megtaposhatják, belehuppanhatnak, megtapogathatják.Örömmel fedezik fel a…..
Idén is várja az adakozókat a Felvonulási téren a Mikulásgyár. A rászorulóknak legnagyobb szükségük tartós élelmiszerekre van, így főként konzerveknek, tésztáknak örülnek az adománygyűjtők, de szívesen fogadnak játékokat, könyveket is. Idén már a kisebb…..
Nagyon régóta készültünk rá és ezen a hétvégén, a Télapó programok tengerében végre  eljutottunk Fellegi Ádám zongoraművész babakoncertjére is. Aki nem tudna róla, annak leírom, hogy Fellegi Ádám saját otthonában ad ingyenes koncerteket felnőtt és gyermek…..
Bogyó és Babóca már régi barátai Zoénak, hónapok óta olvasgatjuk történeteiket, nézegetjük képeiket a mesekönyveket lapozgatva. Ez a cuki kis mese nem rég a mozi termekbe is beköltözött, a kis erdei állatok életre keltek egy animációs filmben, melyet augusztus óta vetítenek…..
Ma reggel a Mikulástól mind hárman kaptunk egy-egy jegyet az Alma Együttes Adventi koncertjére! Köszi Mikulás!!!! Szuper jó ajándék, nagyon örülünk Neki, ez ugyanis három az egyben ajándék ám! Az Alma Együttest gondolom nem kell bemutatnom a kisgyermekes anyukáknak. Manapság Ők…..
Nem rég a Praktikerben a kasszánál megpillantottam egy nagy kupac Télapó jelmezt. Rögtön felcsillant a szemem, pláne mikor megláttam, hogy csak 990 Ft-ba kerül és azonnal megszületett a fejemben, A TÉLAPÓ HÁZHOZ JÖN PROJEKT: Ki is osztottam a feladatot Apára, hogy december 6-án…..
Babamóka Kreatív Blogger Díj 2010.12.01 09:57:00
Nagy örömömre, most már én is büszkélkedhetem a bloggerek vándor díjával, a Kreatív Blogger Díjjal. Kicsit lassan, de eljutottam végre odáig, hogy eleget tegyek a díjjal kapcsolatos kötelességeimnek. 1. kötelességem: Először is tehát nagyon szépen köszönöm a díjat…..