Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maceszka

661 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macesz.com Munka indul..... 2018.01.08 10:24:57
2-3 hét tunyulás . Jó kajálás, ünnepek, hideg, köd, fürdőzés, kártyázás, nagy sírások, nagy röhögések. Ez volt idáig. Most jöhet a szülinapi zsúrozás. Jövő héttől ingyen utazom...... ha nem vonják vissza ezt a törvényt. Igazában jó, mert akkor vonatozhatok Pestre, buszozhatok Kápolnásnyékig, mehetek…..
Macesz.com Az elmúlt év 2018.01.02 15:03:09
Hogy milyen volt az elmúlt év? Izgalmas. Kezdődött egy szép törökországi utazással. Folytatódott a Ricsikééknél tett látogatással. Olyan aranyosak, hogy elmondani nem lehet! Az összes gyerek és a szüleik is nagyon szuperek! Kár, hogy elmentek! Igaz, csak a Bódeni tó mellé, de az is egynapi…..
Macesz.com Törökök 2017.04.11 18:26:13
Szép ország. Gyönyörű szép! Magas hegyek körbe körbe, szép tenger, jó kaják. Friss zöldségek, gyümölcsök. Annyi lébecoló pasi nincs is a világon, mint ott! A nők persze dolgoznak látástól mikulásig. Apropó Mikulás! Hát róla is kiderült, hogy ottani. A szezon még nem indult be, szerencsére nem volt…..
Macesz.com Törökország 2017.03.29 16:22:49
Titkos vágyam teljesül. Valamiért vonzódom ehhez az utazáshoz. Dél Törökország, a rómaiak nyomában. Teljesen érthető, hogy tele van római kori leletekkel, de azt nem gondoltam, hogy szinte jobb állapotban vannak, mint Rómában. Na most megnézzük személyesen, belekukkantunk a török életbe, az…..
Macesz.com minek? 2017.03.29 14:31:20
Van itt nekünk egy Horváth Gedeon Eseményközpontunk. Igen  első kérdésem: Ki az a Horváth Gedeon? Második kérdésem: milyen eseményközpont? Milyen esemény és milyen központ? Mennyiért? Miért üres egy éve? Mit csinálnak ott és ha igen, miért nem? Kié? Mié? Minek?  Minden faluban, minden koszfészekben…..
Macesz.com Momentán 2017.03.25 15:46:34
Van egy színház Budapesten, ahol rögtönöznek, nincs előre megírt forgatókönyv. Vidám, könnyed az egész, tehetséges fiatal színészek ad hoc okosságokat és poénokat adnak elő. Kedden este voltunk ott, és mondhatom, teljesen ártatlanul kerültünk a középpontba. Hihetetlen volt, először zavarba jöttem,…..
Matyi születésnapja. Ma itt Hajdúszoboszlón. Az időjárás az nagyon sírós volt, de lélekben, mi nagyon elégedetten ültünk a medencében, étteremben, cukrászdában, egyszóval mindenhol. Fodrász (Matyi 15 éve idejár Ildikóhoz), manikűr (én manikűröshöz), a szokásos jó dolgok, aztán menekülés haza a…..
Macesz.com sólet+flódni 2017.02.21 19:16:01
Na olyan sóletet senki nem tud csinálni, mint én! A flódni is páratlan! Most ilyen erős kaják kellenek, mert nagyon kifogyunk az energiából. 6 hete hideg van, sokszor mínusz 20 alatt. Emiatt is és egyébként is beígértem valakinek a sóletet, megfőztem, isteni lett.  Az én Maceszkámnak fűtött kosara…..
Macesz.com Aranyoskáim! 2017.02.11 07:35:18
Nem gondoltam volna! A legkülönbözőbb helyeken számon kérik rajtam, hogy miért nem írom a blogot. Félelmetes! Én azt gondolom, nem mindenkinek érdekes az élete, nem fontos, hogy a nagyközönség tudja, hogy mi történik vele, a google kinyomozza amúgy is. Azt is, amit nem kéne. Új Zélandon, a 3 unoka…..
Macesz.com Ice Ice baby! 2016.03.13 15:37:38
Jaj olyan gyönyörű órát kaptam tegnap!!! Ice márka, mentazöld, műanyag szíj. Kérdeztük szépen, ez is kínai? Áh dehogy! Ez egy japán óra, belga gyártmány nahát!!! Hazajöttem, megcsodáltam, a made in China felirat hidegen hagyott, hiszen ez egy japán óra, belga gyártmány nem? Tegnap a Dumaszínház…..
Hihi! Micsoda öröm ért ma!!! 3 évvel ezelőtt a még nagyon nyomi lábamat alulról lefényképezték, mielőtt csináltak neki egy jó kis lúdtalpbetétet a szakik. Aztán megoperálták az ujjacskáimat, de azóta nem csináltattam ilyesmit magamnak. Nekem megteszi a Skechers memory foam. Ma gondoltam egy nagyot…..
Az első figyelmeztetés a Nyugdíjfolyósítótól, hogy öregségi nyugdíjassá válok. Köszi. Persze, ahogy minden évben, megjön a hatalmas hó és hideg!  Nanáhogy!!! Mégszép!!! Ma olyan száz veréb csipog az etetőkben. Kipaszírozták az énekes madarakat. Ezek ilyenek!  Karácsony és tegnap alatt legalább…..
Macesz.com Hawaii nap Szentendrén 2015.12.04 20:40:43
Holnap a Távoli Tájak Találkozója lesz Szentendrén. Juditka, egy honolului magyar feleség és ékszerkészítő szervezte. Sokan leszünk szerintem, mert eléggé nagy az érdeklődés, ahogy látom. Lesz előadás a szigetek keletkezéséről, az ott élt magyarok munkásságáról, hula…..
Macesz.com Hangverseny 2015.11.19 17:23:40
Hát jó, én nem bánom, de kiszaladok a teremből, ha nem lesz hallgatható! Beetetik az ember sznobocska leányát holmi Mozartra és most nézem a műsort. Farkas Ferenc és Enjott Schneider. Hát izé. Remélem, röviden, tömören elintézik! Gordonka. Azt nagyon szeretem. Ha el tudok…..
Macesz.com Mi van itt? 2015.11.18 18:04:10
November 18. 22 fok, rövid ujjú póló, levéltakarítás, favágás, gallyazás, őszi (nyári) lemosó permetezés, vidámkodás, napsütés. Tudom tudom! Meglesz ennek a böjtje. Ki bánja??Hát majd meglátjuk! Holnap hangverseny, pénteken kártya, szombaton kocsonya parti, vasárnap…..
Macesz.com Hülyének lenni jó! 2015.11.14 20:12:51
A mai nap legalább 5 olyan dolog történt, amikor simán lehülyéztek a Nemzeti Galéria dolgozói minket.  Valamiért csak az orruk alatt morogtak, időnként persze, mint a jó szülő a kissé retardált gyermekével, kioktatólag akartak hatni.....Kezdődött a lifttel. Bementünk, kapu,…..
Macesz.com Tavasz! 2015.11.13 16:57:24
Meleg van, szép az idő, persze ennek nem örül mindenki, de mi nagyon! Igazi melegben lehetett összekaparászni a 3 hatalmas diófánk leveleit és a 2 hatalmas hársfáról is lejöttek a levelek. Nagyon komoly mennyiség volt! Most nem pufajkában, hanem rövid ujjú pólóban lehetett húzni,…..
Macesz.com Madeirán jártunk 2015.10.25 09:25:01
Ez a kivétel minden alól. Európai kultúrájú, de mégis, egy kis sziget, a szigetlakók öntudatával, de nem a szigetlakók degeneráltságával. Közel is van, de mégis távol. Gyönyörű az épített környezet, mégis a természet utolérhetetlen. Vulkánikus, de nem fekete, poros, vagy…..
Macesz.com Házhoz jön a kaja 2015.10.18 14:59:09
Nagyon jó nekem, hogy nem is megyek sehová, mégis van mit enni! Az úgy kezdődött, hogy kértem szőlőt, épp beszélgettünk Mariskával, mikor megjött egy tálca tojás, egy drága angyallal, Erikával együtt, aztán azonnal megszólalt a telefonunk, hogy kell-e hal, mert akkor mindjárt…..
Macesz.com Madeira 2015.10.17 15:33:42
Szigetcsoport az Atlanti Óceánban. Lisszabontól 1000 kilométerre. Na oda megyünk!! Hát nagyon kíváncsi vagyok a hasonlóságra Új Zélanddal és Hawaiival! Biztosan gyönyörű szigetek! Azok a Csendes Óceánban hangosan, ezek meg az Atlantiban csendesen? Izgalmas! Most számítógépet…..
Macesz.com Jó kis fogorvos 2015.10.05 19:40:35
Villámgyors a hapsi! Vagy nagyon jó a fúrója! Pillanatok alatt kész volt. Ügyes, okos. Úgy befeszültem, hogy még a nyakam is megfájdult bele! Figyeltem magam, ahogy a fúróval a szám felé közeledett, megfeszültem és alig bírtam magam oxigénnel ellátni. Amikor csak tudtam,…..
Macesz.com hull a dió 2015.10.04 13:33:16
Rengeteg idén a dió. Nagyon jó, minden szemért le kell hajolni, formában tartja az embert. Van vagy három láda, ami rekord mennyiségnek számít. Idén rengeteg körténk is volt, szóval a kert, a kert az igazi dolog! Két éve nem ültem repülőn, a frász is kitört, ha rágondoltam.…..
Üldögél az ember lánya és hopp kitörik az egyik rágófogának az alja. Rémálmoban sem történhetne meg! Pedig megtörtént. Este 7-kor. Nem fáj. Mit csináljak? Felhívom a fogorvosomat (mivel a gyógyszerészemet nem lehet csak úgy hívogatni köztudott okokból). Azt mondják,…..
Nagyon szeretem a témát, mert mindenki szakértő lett! Nem baj, ha ez szakma, természetesen minden ismerősnek és ismeretlennek van erről jó kis rasszista, vagy annak látszó véleménye. Nem érzem, hogy itt bármi más számítana, mint szenvedő embereken segíteni. Nem számít, hogy ki,…..
Macesz.com Az megvan, hogy..... 2015.08.23 09:57:07
Az megvan, hogy elmész egy jónak mondott étterembe és bélszín helyett hátszínt adnak? Az étlapon nincs is más, választható, kevésbé elegánsnak hangzó étel. Még mahi mahi is van, de azért azt talán nem itt fogunk enni! Ha ilyesmit nem akarunk átélni, akkor nem kell a Columbus…..