Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokkancs

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PISA felmérésről általában az oktatás kudarcára asszociálunk, egyfajta szitokszóként került be a köztudatba, mintha a felmérés tehetne arról, hogy fény derült a magyar közoktatás hiányosságaira. Levélírónk a 2006-os felmérés rövid összefoglalóját juttatta el hozzánk,…..
tokkancs 2010.05.20 22:33:58
@Foriel:

Egyetértek ezzel is!
Valóban nincs rendes szakszervezet, és vezető rétege a pedagógustársadalomnak! Hiányzik is! (Amit a Kerpen Gábor féle szakszervezet mint politikai szatelitszervezet művelt azt ugye nem kell annak tekinteni?)

Én az egyetemen tanító kart is kettéválasztottam, mint láttad. Én ezt a névsort akként határoztam meg, hogy ha egyszer lesz szándék, eszköz, pénz, stb arra hogy legyen valami, akkor érdemes őrájuk figyelni. Légyszi ne értsük egymást félre feleslegesen!
tokkancs 2010.05.20 22:59:36
@Videofon:

Maradjunk annyiban, hogy te nem ismered a névsoron szereplő embereket!

Kérlek keresd ki a közoktatás szó jelentését és olvasgasd, értelmezd!

Borzasztó ez a stílus, ez a zsigerből geciző hangnem. Kihozod az emberből amit ki kell. Remélem vitakultúrát nem oktatsz annak a több ezer hátad mögött álló elégedett gyereknek. Mert akkor egy arrogáns és mindenkit lenéző, lekezelő gyereksereget nevelgettél... Írásaidból kiindulva.