Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nictuku

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy emigráns vagyok csupán a sok közül, ki magyar honból Németbe került. Bár úgy döntöttem, itt is maradok (minimum jövőig), én akkor is otthon szavazok. Itt még ebben a hónapban lesznek parlamenti választások, és én nem fogok szavazni. Az ok nem az, hogy ne lennék német…..
Nictuku 2014.03.18 13:53:58
@zsnagyi: Kultúrált írás,rendben,de nekem csak egy valami volt furcsa: szavazzunk Orbán ellen (nem ez, hanem utána:) a demokratikus ellenzék valamelyik pártjára. Nos nem tudom van-e itt nálunk, nem demokratikus ellenzék is? Értelmezhetetlen. Vagy itt arra gondolt a post írója,hogy akárkire de ne a Jobbikra? Na ,ez nem lenne demokratikus,toleráns stb gondolat részéről.
Nictuku 2014.03.18 14:05:23
@fabatka2: Hát most meg ne haragudj,de szerintem TE nem érted a lényeget és sokan vannak így ezzel. Nem is olyan régen én is így vélekedtem,de gondolj bele: ők nem kiköltöztek,nem dezertáltak,nem disszidáltak,nem kalandoztak. Egyszerűen máshol húzták meg a határt a fejük felett. Ők magyarok és ezért elnyomják őket azok, akik egyszer csak megjelentek náluk és bejelentették,hogy innentől ti a miénkek vagytok. Nem képviseli őket senki az ég világon,nincsenek jogaik,csak ahhoz,hogy megválasszák melyik helyi politikus vegye őket semmibe fossza meg őket jogaiktól. Mi mo-i magyarok őket nem képviseljük,se eddig, se ezután....ez biztos helyes dolog. De ha lennének idehaza államférfiak a bohócok helyett,akkor az ő jogaik mellett is kiállna valaki....ezért kell,hogy ők is szavazhassanak,olyanra aki hajlandó értük kiállni.
Jezsuita bloggerek A halálról.... 2010.04.02 13:29:00
- Apó, engem nagyon érdekelne hogyan képzeled, mi van a halál után? - Nem tudok erről sokat mondani. Mikor, hogyan fogok Istennel és szeretteimmel találkozni azt nem tudom. Abban azonban biztos vagyok, hogy Isten azt akarja, hogy minden ember üdvözüljön. Arra is gondolok, hogy valamilyen…..