Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mohican

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlanul erős állítással kezdem. Az elmúlt időszakban egyre inkább dolgozik bennem az a gondolat, hogy a kormányt félreismerik és félreértelmezik politikai ellenfelei: nem félelmetes, hanem időnként félelmetesen béna. Itt van például az előzetes regisztráció…..
Egyeseknek nagyon fáj mostanában, hogy Török Gábor politológus elemzéseiben rendkívüli késztetést érez az ellensúlyozgatás művészetének bemutatására. Hadd tegye. Miért fáj az bárkinek is, hogy nem anyázza le a Kormányt a hazug IMF-levél ügyében? Miért beszél mellé…..
Mohican 2012.09.14 13:48:17
Mohican 2012.09.14 14:28:44
@kamill77:
Számomra meg pont ezért lett súlytalan az ember mert régen ha korrekt helyzetelemzésre vágytam, akkor Török Gabit és Lakner Zolit hallgattam. Akkor nem volt a ma már TG mottó; "egyrészt-másrészt".
Tudta Ő máshogy is ezt a műfajt, csak akkor még nem volt önkormányzati képviselő és nem fotózkodott a miniszterelnökkel.
A minapában tízmillió forintra perelte be a közmédia vízfeje, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Balavány Györgyöt, a hvg.hu szerzőjét, amiért azt találta leírni, hogy a közmédia az adófizetők pénzén hazudik az adófizetőknek. Mármost ebbe itt és…..
IDDQD Köszönjük, Jack! 2012.04.10 16:38:00
Köszönjük neked, sokan, az első számítógépünket. A 16-ot, a 64-et, a 128-at, az 512-t. A 320*200-at, a 16 színt, a három hangcsatornát, és mindent, amit ezekből ki lehetett hozni. Köszönjük első, BASIC-ben írt saját programjainkat. A ?SYNTAX ERROR-t, a ?LOAD ERROR-t, a POKE-ot, a…..
 Trebitsch emlékére        A miniszterelnök beszélt ma. Mondják, Abraham Lincolnt emlegette meg a Wayne Gretzkyt. Viszonyulnom kellene ahhoz, amit a miniszterelnök mondott.       Azt írja egy jobboldali hetilap főszerkesztője, hogy leverték a…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
Mohican 2012.02.02 15:59:43
@Droli: Lassan a miérteket is jó lenne tudni. Meg hogy mibe került a "háború" az "átlagjúzernek".
Bizton állíthatjuk, egy dolgot megmutatott Bayer Zsolt, a 005-ös ügynök által szervezett békemenet, mégpedig azt, hogy a kormány szabadságharcos retorikája a törzsbázist meggyőzte. Nagyon sokan voltak, sokkal többen, mint azt bárki várta volna. Felmerül a kérdés, hogy vajon a…..
Mohican 2012.01.27 10:57:53
@baum:
Elnézem néha Ferit és Viktort ... sajnálom hogy két tehetséges ember tökéletes kiszolgálója lett a hazai oligarcháknak és annak a velejéig romlott pártpolitizálásnak, amitől az egész ország erjed.
Különbségek bár vannak, de részemről is olyan politikai erő jöhet csak szóba, amelyik képes kompromisszumok nélkül keresztül vinni az átlátható közbeszerzést, képviselői javadalmazást, párt finanszírozást, és megoldást talál a társadalmi kiegyezésre a két nagy tábor kötött valódi értékek mentén.
A tömeg 16 órakor nem fért el a Hősök terén, 17 órakor nem fért el az Andrássy úton, 18 órakor nem fért el a Kossuth téren. Így tudnám összefoglalni, hogy hányan voltunk. Alább egy kis képriport a saját fotóimmal: A Felvonulási tér felől érkezőben. Kb. 15:45-kor már nem…..
Mohican 2012.01.23 14:09:20
@bogancs: Én nem voltam ott, mert messze nem értek egyet a kormány politikájával. DE! Egyrészt olvastam a matekot amit írtál, szerintem alul lőtted és próbáltad a lehető legkorrektebben, szóval részemről respect!
Másrészt kár felszívd magad pár trollon - ami "oldaltól" független hivatás - mert pont ez ami sehová nem vezet. A lényeg, ill. amit én annak gondolok; hogy mindketten igényeljük az objektív tájékoztatást! És ebben egy oldalon állunk!!!
Publius Egy tüntetés tanulságai 2012.01.22 15:34:00
Számomra igen meglepő volt olvasni az index tudósítását, mely több tízezres vagy akár százezres tömegről számolt be a békemenet keretében. Őszintén szólva azt hittem, hogy kudarc lesz az egész, elmegy néhány száz ember, és ennyi. Ezzel a feltételezésemmel egyébként…..
Mohican 2012.01.22 23:59:39
@szubjektiv:
Változás igénye? Mire?
Visszalopni az elmúlt 40 évet apránként, nem biztos hogy változásnak nevezném.
Mi változott itt lassan 2 év alatt jó irányban ? Vagy az már jó ha nem a ballib oligarha banda rabolja le az országot közbeszerzéssel hanem a jobb ?
Ezeknek az embereknek egy diktatúrával semmi problémájuk nincs ... feltéve ha az jobb oldali diktatúra. Mi volna jobb ? Ha bal és jobb oldal (a zemberek szintjén) ki tudna egyezni értékek mentén, és közös elvárásokat tudnának megfogalmazni a politikai elit számára oldalaktól függetlenül. (ezt persze felvonulok közt nem fogod megtalálni)
Tekintsük picit át ezt a jelenlegi, drámainak mondott helyzetet, kedves olvasók. Nyolc év után a Fidesz-kormány emberfeletti erőfeszítéssel megállította az ország gazdasági mélyrepülését. Nőni kezdett a gazdaság, csökkenni a munkanélküliség, és sikerült megszabadulnunk…..