Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilcsa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz év telt el azóta, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók elmentek sztrájkolni, aminek egy fél tévés évad itta meg a levét. Meg mi, nézők, ugye, de megértem, hogy sztrájkoltak, fizessék meg a munkájukat tisztességesen. A Deadline beszámolója szerint a hamarosan lejáró kollektív szerződés megújítása…..
hogyvolt Lost 5x14 - The Variable 2009.07.06 23:15:00
A sorozat 100. epizódjában az írók felültetek minket egy hullámvasútra, és le sem engedik az embert róla az ötödik évad zárójelenetéig - ezt teljesen komolyan mondom, innentől nagyon oda kell figyelni az eseményekre, mert több vaddöfakk pillanat jön, mint eddig összesen. Azt…..
Szilcsa 2009.07.07 07:55:44
@telen.talan: Csatlakozom. A megfontolt tudósfiúnál lehetetlen hogy fegyvert lóbálva követelje magának az ellent...
Kabátok Közt Laci te, hallod-e? 2009.03.08 07:40:13
Najólvanmostmár, ha Pistu is fenyeget, azt azért csak komolyan veszem. Csapjunk is a közepébe, hisz éppen túl vagyunk a félév eddigi legdurvább buliján (bennfentesek kedvéért: 1390 lett a vége), de Nikivel és Bébével problémamentesen végigvittük az estét. Jók vagyunk,…..
Olyat olvastunk, hogy ihaj: a szeptemberben visszatérő Szökés készítője mesélt a TvGuide-nak a negyedik évadról, ami a harmadik vége után egy hónappal veszi majd fel a fonalat, és állítólag iszonyú izgalmas lesz - majd meglátjuk, a harmadiktól annyira nem rágtuk le a…..
Nyugodtan lehetett volna ennek az ásítózós 42 percnek az is a címe, hogy Az Epizód, Amire Kurvára Semmi Szükség Nem Volt, mert azon kívül, hogy kiderült: a kórházban dolgozó hisztispicsáknál csak a faszik nagyobb idióták, semmi, de semmi értelme nem volt az egésznek. (Mivel…..
Szilcsa 2007.11.21 13:00:36
Tegnap az amerikai kritikusok egyik összesített listáját toltuk az olvasók elé, és kommenteltek is hozzá elég lelkesen, most jöhet a mi (na jó, én) kedvenceimet és csalódásaimat tartalmazó két (rövidebb) lista, és ha továbbra is ilyen markáns véményt tetszenek formálni a…..