Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FehérAnna

16 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FehérAnna élete ...x.x... 2011.04.12 12:59:00
Nem is tudom... ma megint olyan kibaszott szar kedvem van. De ezt már megszokhattam volna ennyi év után. Ráadásul még a fejem is szar. Migrén... vagy egyéb. Néha abban reménykedek, hogy, mivel egyre gyakrabban jelentkezik és egyre erősebben, egyre hosszabb ideig tart, akkor elmegyek…..
FehérAnna élete Végre!! 2010.11.16 17:58:48
végre megint írhatok:D olyan boldog vagyok, hogy végre vége a kényszer"pihenőmnek",ami mint mindig, most is életem leghosszabb két hete volt.... már hiányzott minden,ami a hétköznapi életemben volt. még a legapróbb mozzanatok is, mint pl.,hogy kenyérért menjek le a…..
FehérAnna élete Emos leszek 2010.10.30 21:04:37
Ma reggel elmentünk temetőbe, meglátogattuk… Ma nem történt semmi érdekes. Reggel elmentem kedvenc cipőüzletembe, és megvettem azt az álomcipőt, amit pár héttel ezelőtt már kinéztem magamnak a magazinban. Most legalább már kapható volt. =D Ennek nagyon örültem és…..
FehérAnna élete Búcsúzás 2010.09.16 21:04:04
Édesem, végeztem veled. Szép volt ez az idő, amit együtt töltöttünk és igen tartalmas is, annak ellenére, hogy mennyire rövid ideig tartott. Együtt kapartuk magunkat előre, versenytempóban. Egyikünk sem az a bizonyos típus, aki sokat gondolkodik, mielőtt cselekedne. Nem, mi nagyon…..
Way of Signs Önzőség 2010.03.22 21:08:00
Szeretnék valamit írni…Neked. Talán Neked de az is lehet, hogy csak saját kedvemért teszem. Zöld neonfény kék lávalámpa olyan zene, ami mellé semmi tudatmódosító szer nem kell, mert alapba zsibbadsz tőle. Szóval igen megint írok, magam szórakoztatására. Sőt most…..
FehérAnna élete net@2010 2010.07.29 18:03:02
Minap azon gondolkodtam,miután egy sokak által ismert közösségi oldalon szerelmet vallottak nekem,hogy vajon hogy jutott idáig az emberiség. Az emberiség, mint értelmes (többé-kevésbé értelmes) lények csoportja. Az internet,valamint a technika hihetetlen mértékben terjed és…..
Nem,mégsem vagyok boldog. Sőt,utálom ezt a szar életet! elegem van! miért kell mindenkinek megfelelni? miért nem hagynak már végre békén? egyáltalán miért játszunk ennyi szerepet mások kedvéért? mert szerepet játszunk mindannyian. csak van,aki többet és van,aki kevesebbet.…..
FehérAnna 2010.07.19 17:21:53
@Nebameg: nem vagyok boldog,se nem boldogtalan. csak üres: mennek a mindennapok, nem lelkesít és nem hat meg semmi. persze,én tehetek ellene...csak a mikéntjét kell kitalálni,ami a legnehezebb. a hangulatom gyorsan ingadozik,de ezt te magad is felfedezted.
Ecsém, a hollywoodi forgatókönyv-firkászok sem tudnának annál giccsesebb történetet írni, mint ami Közép-Oroszország egyik hídján esett meg. Giccses, de valamiért mégis felemelő ez a "love story". Két megtört szívű orosz fiatal, Andrej Ivanov és Maria Petrova…..
Kaptam pár mellékes kérdést, egyébkéntet, miegymást pár osztálytársamtól, akiknek megmutattam ezt a blogot. Úgy érzem, gyorsan helyre kell tennem ezt a kérdéskört, hátha másban is felmerült, netán fel fog merülni. Amikor felemlegetem, hogy én amúgy is remekül tudom az…..
FehérAnna 2010.07.04 10:07:41
@TooNormal: most nézem meg az oldalt....a Szimptómákat is megkeresem majd.:)
Amúgy sztem jók az ilyen blogok,mint a tied is.
Sok sikert!
Azon kaptam ma magamat, hogy boldog vagyok. Valahogy olyan érzésem van, hogy minden oké. Pedig nincs minden rendben, még a normális embereknél sem. De végülis ez engem nem is érdekel most. Jóban vagyok mindenkivel, akivel jóban akarok lenni [vagy akikkel jó jóban lenni=)] Rock…..
Ma nem akarok felkelni. Elegem van, belefáradtam. Napról napra nehezebben veszem rá magam, hogy érdemes. Tessék? Hogy mit érdemes, azt kérdezed? Az neked lényegtelen. Csak nekem számít. Modortalan lennék? Hát ez van, te is az vagy, csak félsz kimutatni. Pedig néha nem árt. Nehogy…..
Többször bebizonyosodott már itt az addicton is, hogy egy adott reklámhoz, vagy az abban felvetett kérdéshez egész máshogy viszonyulnak emberek. Vannak, akik szerint nem lehet áthágni bizonyos morális határokat, mások pedig álszenteskedésnek tartják az ilyen tabukat, és azt…..
A gesztenye. (vadgesztenye) Nagyon szeretem, nevelek az erkélyemen gesztenyefát, gyakorlatilag megmentettem őket, mert a parkban tavasszal a frissen kikelt gesztenyéket levágják a fűvel együtt. Nálam a gesztenye gyűjtés megmaradt a mai napig. Amit észrevettem, ha teljesen zölden szedi…..
Visszavágtak a pornórajongó street artos kollégák Steve Jobs korábbi pornóellenes kijelentéseire.Az egyik ragasztmányon Steve Jobs osztja meg nézeteit a DVDA appról (a rövidítés megfejtésében nem segítek, szerintem menni fog), egy másikon szintén a pornó a téma, a srácok pedig…..
FehérAnna 2010.06.14 13:58:14
Először szeretnék egy általam kedvelt könyv idézetével kezdeni. Habár nem preferálom túlzottan az idézeteket, de ez megfogott. Sokáig gondolkoztam azon, hogy vajon hogyan is lehetne megfogalmazni tisztán és érthetően az emberek jellemét. Hát, véleményem szerint ennél jobban…..
FehérAnna 2010.06.09 20:36:03
@Toalettduck: tényleg? :D
hát ez remek!:) és a könyvet is olvastad?
Oktatójátékok évtizedek óta léteznek, a komoly céllal készült játékok (serious gaming) közül valószínűleg ezek vannak a legtöbben. Viszont jó oktatójátékot nehéz készíteni, az önfeledt szórakozás és a tanulás nem könnyen összeegyeztethető fogalmak. A Tabula Digita…..
FehérAnna 2010.06.08 11:31:45
@Yck Solein: :D miről beszélsz?? :D
amúgy persze jobb lenne, ha közben fügvényeket kellene deriválni...ez lehetne a következő szint:)
FehérAnna 2010.06.08 18:21:44
@Yck Solein: mennyire azonosul az avatarjaval? amennyire a személyisége gyenge. fogadd el,ez van. a normális gyerekek nem azonosulnak vele,ez csak egy játék,mint az összes többi. majd megunja. aztán keres mást. amúgy talán az összes játékot be kellene tiltani?! hmm...az neked sem lenne jó,akkor mivel játszanál? öhm...
Manapság annyira természetesnek vesszük,hogy megmondjuk a magunkét a másiknak,mint azt,hogy mindenkit letegezünk,aki velünk szembe jön. Múltkor(pontosság kedvéért pár napja)sétáltattam a kutyámat. Tudni kell róla,hogy egy idióta....dehát a gazdákra ütnek,elvileg... na…..
Három nap múlva kezdődik a 19. foci-világbajnokság, amit első alkalommal rendeznek meg a fekete kontinensen, Dél-Afrikában. Ez adta az apropóját annak a nagyszabású utcai reklámkampánynak, ami az ESPN sportcsatorna, a Wieden + Kennedy, valamint a Cape Town-i székhelyű AM I Collective ügynökség…..
A szótár szerint a 100 % mellé írt "smaku owocow" felirat valami olyasmi lehet, hogy "finom gyümölcslé", de hát az ember ritkán vásárol lengyel-magyar szótárral a Auchanban. Ildikó is joggal feltételezte, hogy a % a gyümölcskoncentrációra utal, holott a doboz…..
 Egyik olvasónk egy olyan megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet, amely valószínűleg nem csak az ő közvetlen környezetében zavaró, hanem az ország számos pontján megfigyelhető. A lakásépítések száma ugyan csökken, de ahol elkészülnek a projektek, ott előbb a…..
Hát, átgondoltam a témát kicsit alaposabban,és arra a véleményre jutottam, hogy miért is ne? Miért ne jöhetne össze egy 18-19 éves lány egy 38-45 közötti pasival? Valahogy úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy egy fiatal lány megismer egy belevaló negyvenest(vagy a harmincas…..
Igazam volt. Pár pillanat után láttam közeledni alakját az immár vékonyabb ködben. Megint szmoking volt rajta. Egyenesen rám nézett, és felém jött. Olyan tökéletes volt a mozgása és kifejezéstelen az arca, mint egyébként szokott. Elővett valamit a zsebéből: a cigisdoboza…..