Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emmie

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva nem sokat láttam belőle. Mondhatni alig. Döntő szett 2/1-től, úgyhogy sok izgalom már nem akadt. Djokóról nem akarok semmit mondani, fáradt volt már, pontatlan. Egy apró pici gondolat Rafáról: salakon utoljára tavaly a Garroson láthattuk, amikor tönkreverte…..
emmie 2009.04.20 14:28:36
@sylar_88: naptári év számít, vagyis mivel tavaly egy héttel később volt MC, csak jövő héten kerül levonásra a tavalyi eredmény...
Hát ezért megérte fennmaradni, nagyon nagy meccs volt. Gratula mindkettőjüknek, hiszen Rafa bűnrosszul játszva is majdnem megnyerte a mérkőzést, az első három meccslabdánál pedig megmutatta, mekkora versenyző (a döntő szettben alig ment be első szervája, a három meccslabdánál…..
emmie 2009.04.03 11:39:50
@agimano:
úgy néz ki, tényleg lehet vmi személyes ok: tennisworld.typepad.com/tennisworld/2009/04/clash-of-the-sisters-bonus-cc.html
Próbáltam utánaolvasgatni különböző fórumokon, találgatások vannak - leginkább a barátnőjével kapcsolatban-, de semmi megerősített.
Ezzel kapcsolatosan a menstennisforum.com-ról:
Cheryl Murray:" *I* was talking to bodo on the way back from rafa's presser and I said "I'll bet he broke up with his gf. He stole my idea! He looked at me in surprise and said "hmmmm maybe so""
Jó gyerek ez a Nole, tényleg bírjuk, de azért engem az anyukám annak idején furkósbottal kergetett volna körbe a lakótelepen egy ilyen fotóért.Igaz, nem is vittem semmire.  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/bordin/nole/feed", "width":"400", "height":"400",…..
Pici Rafa. Tök ugyanaz, csak még kisebb bicepsszel. :)    ..
emmie 2009.03.02 15:56:58
Kié az autó? És ki a szőke nő? :)..
emmie 2009.02.11 15:06:25
Majd egy napig gondolkodtam ezen az ötödik játszmán.Felmerült több megoldás is, nevezetesen:- Roger megint megijedt- Roger elfáradt- Mindkettő- Egyik semAztán ma felhívtam Mariannt, aki nagyon ért az ilyen dolgokhoz, vívóként sokszor megélt hasonlót, (legtöbbször mondjuk a másik…..
Most, hogy aludtam egyet erre az első két napra, már csak pár dolgot nem értek.1. Serena ruhája2. Rafa pöttyös nadrágja3. Most komolyan, Léjt felesége egy hónapja szült?4. És akkor Ana dobta Fernandót vagy fordítva?   ..
emmie 2009.01.21 09:24:35
1. akkor lepődnék meg, ha nem ilyenbe jelenne meg...
2. elvileg ilyen (hogy mit keresnek ott azok a pöttyök???):
www.prodirecttennis.com/prodinfo.asp?PID=PDT-302-009-396&DEPT=302,306&BRAND=9&SS=1&GROUP=NADAL
3. na ja...
4. Várható volt... Bár én még adtam volna nekik pár hónapot, hogy rájöjjenek arra, egy kapcsolat nehezen fenntartható úgy, h. az év jelentős részében - egy kis túlzással - csoda ha egy földrészen tartózkodnak...

Lenne egy kérésem: ha valakivel meg akarjátok szerettetni a House-t, ne ezt az epizódot mutassátok meg neki. Vagy kapcsoljátok ki úgy a 14. perc környékén. Annyira nem house-os az egész, hogy fáj, David Shore már megint valamit bevett, amit nem kellett volna. Az epizód előnyei egy…..
A Shitter éra folytatódik, és bár ebben a részben legkevésbé kedvenc detektívünk éppen fizikailag nincs jelen, a ténykedése nagyon is rányomja a bélyegét az eseményekre. Azért hetibeteg is van, hogy doktoraink életét nehezítse: egy 18 éves srác, aki két fiatalabb tesóját…..
Ebben az epizódban szerencsére nem pazarolták a drága műsoridőt dögunalmas hetibeteg-felvezető jelenetre, hanem egy zseniális húzással megmutatják az egész alapszituációt, és még House is brillírozik a jelenetben, süti. Kedvenc dokink éppen egyik kedvenc időtöltésének hódol:…..
Próbálja ki egymás után ötvenszer kimondani szép lassan azt, hogy "kalocsa"! Ugye milyen hülyén hangzik? Nem is magyaros. Talán koreai? Albán? Vagy kínai? Nyilván nem véletlen, hogy sok-sok cikluson át SZDSZ-es polgármestere volt ennek a "magyar" településnek.…..
hogyvolt House 3x01 - Jelentés 2007.11.22 11:00:00
Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy…..
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
A kertévék jól bevált, és nem mellesleg kurva idegesítő gyakorlata, hogy a rendelkezésre álló műsoridőbe mindenképpen bekényszerítik az adott sorozat aktuális epizódját, így eddig lemaradtunk a stáblistákról, de ezt már valahogy megszokta az ember, biztos ez az ára…..