Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roncli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eat at Hugi's Bolognai a la Hugi 2010.09.07 11:02:00
Tegnap, mikor a teszter szokásosan felhívott, hogy boltban van és érdeklődne, mit vegyen vacsira, négy dolog is eszembe jutott. Most nem árulom el azt a hármat, amit nem készítettem el, előbb-utóbb úgyis meglátják itt, legyen elég annyi, hogy a bolognai mellett döntöttünk.  …..
Egészen természetes dolog, hogy az olcsó termékeket kínáló kiskereskedelmi láncok ronda dobozokba költöznek. Mivel a legfontosabb - gyakorlatilag egyetlen - szempont az alacsony ár, ezt csak úgy tudják elérni, ha minél kevesebbet költenek az épületre, a telekre, a termékekre…..
Roncli 2010.05.19 10:19:55
@Scypio: A kacat nem a Lidl monopóliuma (lásd: tesco gazdaságos szemét), mindenhol meg kell nézni, hogy mit veszel. A gyártók raknak bele minden szart a termékekbe.
Roncli 2010.05.19 10:25:22
@városjáró: Kiszélesíthető lenne egy kis kanyarral. Nézzétek meg a tervezett Lidllel szemben lévő lepukkant házakat (ahol a gumis is van) és a melletük álló foghíjat! Arra nyugodtan szélesíthető lenne a Csalogány utca. Csak: kérdem én, minek? A Moszkva tér kis átengedő képessége miatt az autók így is az Erőd utcán túlig feltorlódnak. Csak a Moszkva tér átépítésével lenne értelme szélesíteni a Csalogány utcát. Nem tűnt fel senkinek, hogy a 2x2 sávos utcából hirtelen egyirányú kis utcácska lesz? Talán nem véletlenül!
Roncli 2010.05.20 17:53:03
@cacibgyőztes: Hiába tiltakozol, az autóknak valahogy át kell jutniuk a Vízivároson, ha már mennek, akkor a félig-meddig erre készült Csalogány utcán menjenek, de minél gyorsabban! Az meg cak álom, hogy itt uszoda, vagy park legyen! Mondjuk a Csalogány utca mellett egy park? Kinek? Ki vinné oda ki a gyerekét "levegőzni"? Egyébként ott van a tök üres játszótér a benzinkút mellett. Senkinek eszébe sem jut oda bemenni (néhány hajléktalant kivéve).