Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t26

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új innovatív szolgáltatásról szól a Wizz Air friss bejelentése. A helyzet azonban az, hogy amiről beszélnek, az a legkevésbé sem innovatív, inkább sima másolás. Amit viszont nem jelentettek be, az megint egy kis kicseszés lehet sok utassal: ingyen csak az utazás előtt két napon belül lehet…..
Borzasztó nagy szívás tud lenni az autóbérlés, amiért a szolgáltatók is sokat tesznek. Írtunk róla már, ez a trilógia harmadik része. Ahogy ígértük, ebben jön a legfontosabb rész: a méregdrága kiegészítő biztosítás vevőre lőcsölése. Alaphelyzet: nekünk nagyon kell az autó, mert arra építettük a…..
t26 2017.05.29 00:15:55
@szemétpasi: Ha nem tud nélkülözni 300k-t, és véletlenül koccan egyet a kocsival, akkor meg nem eszik 2 hónapig?

Egyébként hogy pozitív is legyen a kommentben: a legjobb bérlésem eddig az volt, amikor egy vadonatúj (értsd: 3 mérföld volt benne, 2017-es modell, SUV) kocsit sikerült kifognom Amerikában, napi 44$-os áron, teljeskörű (0 önrészes) biztosítással.
Most olvastam az index cikkében, hogy a Google önműködő autói automatikusan félreállnak, ha megkülönböztetett jelzésű autót észlelnek. Elgondolkodtam, hogy a magyaros találékonyság mit tud ezzel kezdeni. Mert ahol az emberek hajlamosak a forgóajtóban megelőzni a többieket, soron kívül bejutni…..
5 SUPRTIPPET mutatok nektek, amit talán a legtöbb háziasszony ismer, azonban soha nem árt átismételni a legfontosabbakat. A hó végén ezek most különösen jól jöhetnek. 1.Tervezd meg a bevásárlást Mérjük fel az otthoni készleteket, utána pedig tervezzük meg, mit szeretnénk…..
A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. A kirekesztés a kisebbségek, a társadalom egyes csoportjainak emberi minőségét kérdőjelezi meg azzal, hogy nem tekinti őket másokkal egyenlőnek.…..
DJ egy érdekes apróságra hívja fel a figyelmünket. Nem elég ugye, hogy 1-2 órát kellett az átjelentkezőknek sorbanállni, sokukat egyszerűen hazazavarták azzal a szöveggel, hogy adataikat "nem vezették át": Nem értem miért nem találkozom említésszinten sem azzal a ténnyel…..
t26 2014.04.07 15:48:37
@Androsz: @Mj: Hogyan lehet átjelentkezéssel trükközni? Mindenki az állandó lakcíme szerinti jelöltekre szavazhat, teljesen ugyanúgy, mintha otthon tenné azt...
t26 2014.04.07 16:52:05
@qwertzu: Ez így van, de a cikk az ideiről szólt.
Decemberben írtam az anonim közvélemény-kutatást lehetővé tevő Voks14 mobilappról, amely akkor még csak iPhone-ra volt elérhető, és még nem szolgált reprezentatív adatokkal. Azért pár érdekes következtetés levonására már akkor is alkalmas volt, pl. kiderült, hogy pont abban…..
Ki az igazi bűnös? Tehetjük fel joggal a kérdés a nyelvvizsgabotránnyal kapcsolatban, melyben eddig már  több, mint 600 gyanúsított van. "A gyanúsítottak közt van magas rangú rendőrtiszt, de áruház-igazgató is. A metódus egyszerű volt: a nyelvvizsgára vágyók…..
t26 2013.10.18 01:33:44
@morgás joga mindenkit megillet: Aki diszlexiás vagy diszgráfiás, az kaphat mentességet a diplomához szükséges nyelvvizsga alól. net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0600079.KOR#pr380
autózz! Érdemes még fellebbezni? 2012.02.23 18:19:00
Jó kis félreértésekre adhatnak okot a régi, de nem teljesen eltüntetett felfestések, például parkolási esetekben. Így járt hemuveg is, erre próbál hivatkozni fellebbezésében is, egyelőre kevés sikerrel. Vajon érdemes még továbbmennie vagy adja fel a küzdelmet? Budapest VIII.…..