Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Káosz kapitány

98 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsidó 50 árnyalataÍrhatnám azt is neked,amit Regős Bendegúz emleget;"de szép színe van kendnek,olyan szép sárga",csak belőled hiányzik, az ő jósága.A Wikipédia 34 árnyalatodat ismerteti,pedig titeket nem nehéz megkülönböztetni.Mert mi nem sárga kokárdát hordunk,mindenkit kifizetünk, és a munka…..
   PorcelányOlyan vagyok, mint egy könyv, egy könyv, akit mindenki ismer,de akit senki sem olvas, mert nem mer.. Egy ideje később jön a nevetés, és előbb a könny.Már hiányzik belőlem a tartalomjegyzék,Te olvastad ki belőlem, barnaszemség.Kiráz a hideg, ha egy nap nem gondolok…..
TengerszemÁttetsző szemeid ereje,lelked minden rezdülése,tested érintésem utáni remegése,bizonyítja, hogy szerelmed végtelen.Kedves haver voltál, bizalmas barát lettél,hű társam vagy, bár nem engem kértél.Kettévágnálak, hogy legyen még belőled,de nem tehetem, mert az Élettől…..
Úgy szeretnék süket lenniÚgy szeretnék süket lenni,hogy ne halljam, mit gondolnak rólam.Ne halljam, ne is hallhassam a szájukat,amivel kifejezik a rosszmájukat.Úgy szeretnék vak lenni,hogy ne lássam, ne vegyem észre,mit mutogatnak a hátam mögött rólam,ki nem nyújt őszinte kezet,…..
A Kili-kótya ügyBóhém lelkedet nagyon kedvelem,ezért szeretlek, te kedves jellem.Bírom benned a vidámságot,ketten elfoglalhatjuk az egész világot.Sok rossz van bennem, magamban is elfér,benned meg túl sok jó, ezért van affér.Kivagyiságodat nem győzöm mindig,így vagy úgy, de…..
   MártírokMártír: főnév, a görög marturosz szóból, jelentése tanú.Teljesen kidolgozhatod az életed,a zsidók akkor is lefitymálnak téged.Cserébe hányjál fittyet a kótyonra,tegyél még oxigént az ózonba!Töröld le a port is Lajos,mert az élet kicsúszik alólad, hisz…..
Kínzó fehérség Oly sokáig kerestem a tisztát, az egyszerűt,  a szépet, a mintát, hogy nem vettem észre a hibát, ami én magam voltam, az hát... Őszintébb vagy, mint egy függöny, amit el kell húzni, hogy a Nap átsüssön. Nem kell fizetni Neked, hogy belőled a jó…..
KlikkesedésÁllj szóba velem, de mással ne,csak mi tudjuk, hogy igen, úgy kéne.Jöhet mellénk még ember, de csak egy,a többi munkatársunk viszont egyre megy.Mi bezzeg megértjük egymást,sőt, rólatok is tudunk egy s mást.Természetesen mindenben különbek vagyunk,mindenkinél, nálatok…..
ÚtszéliTúl nagy volt rád az élet,épp ezért őszintén remélem,ugyanilyen hamar bevégzed.Arra sem vagy méltó,hogy négy sor szóljon rólad,te százszínű, hazug kígyó.Jó volt neked dolgozni,mert semmit sem fizettél érte,ebből nehéz lesz- miattad- bedrogozni.Arra vagy csak képes,…..
 Futó napló  Szoktam futni.Szeretem figyelni az embereket is közben, mármint futás közben, nem pedig szokás közben.Bár tény az, hogy a szokásaikat is megfigyelem. Futás közben.Van, aki zenét hallgat futás közben, van aki pedig semmit.Ő legalább mindent hall.Nemrég a…..
Szekerczés a Zöld Ürömből       Oly korba születtem én, ahol a gyorsaság lett a jeligém, az emberi hülyeség a gyengém, az „élethez hűségesnek” lenni pedig az eszmém.   Néha úgy érzem magam, mint egy lassan beszélő olasz, akire…..
Nekrológ Szőr Pamacsnak!     2011-07-18-án délelőtt nemtudomhogyhosszúbetegségkövetkeztében-e, de elhunyt Pamacs nevű félkutyám. Béke pedigréjére!   Budapest, 2011-07-19 ..
Szőr Pamacsnak!     Hófehér életedet átértékelve, szürke mivoltodról végre elfeledkezve, megújulva, de régi énedet nem feledve, nekivágsz a holnapnak, immár szőrfeledve.   Teljesen elkuvaszodva vigyorogsz a cigányokra, rád sem ismernek majd, de azért futnak…..
VI. Létkérdés Konferencia   Kicsit későn írok erről, de muszáj, mert nem szeretném, ha bennem maradna.   Kaptam e-mailben meghívót a novemberben- tavaly- megrendezendő létkérdés konferenciára, aminek a témája a vallások szerepe, - felelőssége és a -…..
Abszurd egypercesek     -         Késtél. -         Örülj neki, hogy itt vagyok!   - Ha jót teszek, miért nem köszönik meg?! - Ha jót teszel, titokban tedd, ha rosszat, mindenki előtt,…..
Rögtön jövők     Hol is vagytok, ti, rögtön jövők?! Csak kiírjátok, de sosem jöttök. Átvertek, megvárattok, ezáltal meghosszabbítván a jövőm.     Csak egy ember szokott sietni, de az nem te vagy, Máris szomszéd az, a neve miatt is illendő lenne…..
Túranapló kilenc   Az jutott eszembe, na jó, nem az, ami Zámbó Jimmynek, de az, hogy mi lenne, ha megpróbálnám megkeresni újra a napszemüvegemet a majdnem díszpolgár területemen. Ezúttal elsőre felkeltem hajnali ötkor, és minden reggeli kapkodással együtt fél hatkor…..
Túranapló nyolcka     Hajnali ötkor keltem, szerettem volna ismét egy jót túrázni, ezúttal is ázás nélkül. Kicsit visszaaludtam, mert az én alvásigényem is csak még öt perc, de másodszorra már fél hétkor keltem fel. Rendbe raktam magam, megetettem a más…..
Ünnepek terhe alatt nő a pálma…        Ünnepek, jeles napok másképp     Minden évben hiába szavalsz a Télapónak,      nem veszed észre, hogy üres a zsákja, lóvá tesz téged, mert megtéveszt a piros…..
Túranapló 7.     Szerettem volna mindenképp elmenni túrázni, mielőtt feltámad Jézus, így a nyúlvéti ünnepek előtt egy nappal ismét lábnapot tartottam. Korán keltem, az arany szokás szerint sehol. A kedvenc buszommal eljutottam rutinszerűen Békásmegyerre, és onnan…..
Túranapló 6.   Janeczki Évának, aki Wagner is.       Volt kettő olyan visszajelzés a túranaplómmal kapcsolatban, hogy nem elég vicces, és néhol sértőek a jelzők, illetve nem vagyok elég kedves bennük a többi emberrel. Ez három visszajelzés, két…..
Feleségem története…     A kedvesem, ez a drága nő, angyaltestű, ördöglelkű, érzelmileg feneketlen bendőjű, agya egy démon erejével vetekedő.   Régóta vele éltem, egyedül magamtól féltem, tőle nem kellett, mert engem nem figyelt…  …..
Helyzetjelentés   Rosszkor, rossz helyen   Úgy szeretlek, majd széttépetlek, a kutyákkal, a kutyákkal.   Rosszkor, jó helyen   Állandóan láb alatt vagy, akár bal, akár jobb lábbal kelsz, jobb életben, rossz helyen csak reménykedhetsz, reménykedhetsz.…..
Egy nihilista –hedonista –konzervatív –lázadó szellemű -notórikus hazudozó hiteles beszámolója     Tavaly megelégeltem az ismerkedéseket, és az azt követő személyes találkozókat, amit egy nem túl jó nevű társkeresőn folytattam, és offline…..
Túranapló ötth     Szokás szerint később fogom megmagyarázni a címválasztást, de a túra ezúttal is remek volt. Fél hétkor keltem, de hajnali négykor aludtam csak el, így nem voltam fáradt. Egereket irtottam, mert nekem ez a dolgom. Igyekeztem elhúzni minden olyan…..