Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DylanMckay91

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem hiába kongatja a sajtó a vészharangot az amerikai Office felett (a brit önszántából távozott két évad után), az elmúlt hetek eseményei után az NBC a készítőkkel közösen a sorozat rebootját fontolgatja. A lavina kezdődött azzal, hogy Steve Carell a hetedik évad…..
A Survivor 2000 óta 23 évadot produkált, ezzel a The Real World című MTV-reality (nem mellesleg a beköltözős valóságshow műfajának megteremtője) mellett a legrégebben műsoron levő valóságshow. Az első évad fináléját 51 millió néző látta, a múlt vasárnap véget ért…..
DylanMckay91 2011.12.20 20:33:01
@nadivereb: Jaja, hát vágom, most is egymás után lett leforgatva két évad, meg a csavar is oké, nem a One World-re értettem hogy elő kell húzniuk valamit, hanem az utána következő évadban, amit nem is olyan sokára elkezdenek forgatni.

Szinte biztos vagyok benne hogy új helyszín lesz, ez a Samoa környéke szerintem már totál kimerült, Nicaragua dettó, Palau-Panama duó is már volt párszor, bár tény hogy HD-ban kíváncsi lennék rájuk megint :D
DylanMckay91 2011.12.20 23:13:54
@nadivereb: Tudom, tudom, hát sokak álmodoznak ilyen Izlandi kiadásról, de ilyesmi sose fog megtörténni, és amúgy ha nekem kéne választanom, hogy pufajkában vagy bikiniben látnám inkább a hölgyeket, hát kövezzetek meg, de az utóbbit választom :D

Mondom ezt úgy, hogy abszolút nem ezért nézem a sorozatot, és nem is ezért az all time kedvecem a Survivor, de ehhez a feelinghez amit a sorozat áraszt hozzátartozik ez is.

És akkor egy másik gondolat, kíváncsi vagyok erről mi a véleményed, tegyük fel bevállalnak egy tényleg elég extrém helyszínt, pl ezt a sivatagos dolgot. Forgathatnak két évadot ugyanott? Teszem ezt annó, Kína elég speckó volt, de el nem tudom képzelni hogy rögtön utána megint lenyomtak volna egy évadot, valami új csavarral, akár all-star évadot...

Szóval a lényeg az, hogy a helyszínnek újnak kell lennie, ezekhez a trópusi szigetekhez képest, de mégis valamennyire általánosnak, hogy kétszer megjátszható legyen, mert az biztos hogy a 25-26 ugyanott lesz...
Tom Sizemore a Hawaii Five-0-ban lesz vendégszereplő, már ha nem talál magának addig egy üveg valamit vagy egy csík felszívnivalót. Look What the Cat Dragged in. Ha az American Idolnak úgy bejött a turnézgatás, mi se maradjunk le mögöttük, gondolhatták a The Voice készítői…..
Kijött pár fotó a héten a Gossip Girl egyik főszereplőjéről, aki nem átallotta saját magát tükörben fényképezni, aztán meg csodálkozott, amikor a telefonjáról valaki leszedte a cuccot, és kitolta a zinternetre, nesztek, celebcsöcsök, felkiáltással. A színésznő tagadott, a…..
Két hét, és egy csalódást keltő évad után ismét a képernyőn a CBS veterán valóságshow-ja, első látásra érdekesebb szereplőkkel, lét régi kedvenccel és egy gyökeres változással, amit ugyan nem az amerikai kiadás alkalmazott először, de nem baj. A redemption island nevű…..