Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lac99

611 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai top10-es cikkben megint visszaeveztem kicsit a filmes figurák világába. Olyan figurákat fogok nektek mutatni, amelyeket elméletileg egy híres film, híres szereplőjéről mintáztak, ám a végeredmény nem sikerült igazán. Tudom, már volt korábban két hasonló listám, amivel ma sok lesz az átfedés,…..
Jöjjön a szombat este, amely... Mindjárt mondom...
Ha már folyamatában nem sikerült beszámolni a Deja Vu-ről, egy kis összegzés, némi történetmeséléssel vegyítve...
Örömmel tölt el, hogy senki nem olvas, így kiélhetem magamat. :-)..
Best. Lyric. Video. Ever...
Végre ismét felfelé a hullámvasúton! :-)..
Juj, ebbe most futottam bele. Elég zúzósra sikeredett feldolgozás. Annyira nem is húznám sokáig, igazi partinhagulatot árasztó remix. A kommentek között írja valaki, hogy ennél a zenénél egy emberekkel tömött helyet tud elképzelni, akik a dropra őrületes rázásba kezdenek.…..
Hallottátok már? Még nem? Itt az ideje. Csináljunk már egy kis nézettséget ennek a számnak. Csak 106 ezer? Ennél sokkal gázabb zenéknél meg milliós megtekintés? Gyerünk gyerekek, pörgessük fel, mert nagyon jó! Persze lehet, a sztori zavar be mindenkit? Van lyric video is, de…..
Kis hangulatjavító, szombat estére. Imádom, szuperül össze van rakva. Néhány kommentben megragadták a lényeget: tipikus vezetős zene. A lassúbb részeknél csak szépen suhannál az úton - mikor pedig megjön a basszus, nyomnád a pedált tövig, hadd szóljon. Kíváncsi lennék,…..
Jelenlegi hangulat...  Ennyi. Nincs mit hozzáfűzni. Csak én józan vagyok, annyi a probléma. :-P..
Hangulatában az előző számról ez a régebbi jutott eszembe. Közös lehet bennük, hogy én mindkettőt nagyon szeretem, de a "szakma" különösebb elismerését nem vívták/ják ki. Pedig szépen össze van rakva, a zúzós és a lágy részek gyönyörűen követik egymást, még a…..
Az év egyik legnagyobb partizenéje. Mást ne mondjak, ez volt a Balaton Sound rádiós spotjában is, illetve természetesen fel is léptek az eseményen. Max. hangerőn jó tud lenni, mikor lüktet. :-) Ehhez képest a klip, nos... A hölgy rendben van, de egyébként elég kusza sajnos.…..
Aktuális kedvenc, külföldi vonulat. Az év egyik legnagyobb zenéje, Showtek odatette magát rendesen. Ezek a reggae-s downtempo részek nagyon ütnek, a klip pedig zseniálisan telitalálat. Volt szerencsém egy magyar válogatott jégkorongmeccs után szurkolótársakkal metrón ugrálni,…..
Hoppácska, elkezdtek szállingózni a megtekintések. Valaki olvas? Nohát. :-) Akkor jöjjön egy kis "magyar nóta". Kelemen Kabátban már megjelent a blogon, ez az aktuális "slágere". Nem egy magasröptű szöveg, de a ritmus és a dallam annyira el van találva (jó a dnb-s alap), hogy…..
Vissza a mába - egyik aktuális kedvenc jön. Azért nem gyenge, hogy Ray Liottát betették főszereplőnek. :-) Maga a sztori, nos, haha... hagyjuk. :-) De a zene ott van, hozza a vadnyugati életérzést. Az idei éve egyik legjobbja eddig...
Említettem tegnap Náksiéknál, hogy milyen zenéket nyomtak - egy pici ízelítő. 2001-et írunk, tombol a techno és a rave. Ennek egyik úttörője volt a Brooklyn Bounce, amely már kis hazánkban is fellépett néhányszor, de én még lemaradtam róluk. Ezt majd pótolni kell. :-)  ..
Megvolt a pénteki Scooter. Kissé csalódásnak érzem, mert nagyjából ugyanazt nyomták le, mint júniusban Szegeden. Sőt, néhány szám nekem még hiányzott is. Azt reméltem, hogy majd tolnak két órát, de másfél után vége lett. Szerencsére más azért megmentette a bulit.…..
MA is Scooter? Bizony ám. 27 év alatt egyszer láttam őket. Idén már másodszor. Ha minden igaz, ezekben a pillanatokban pont tombolni fogok Budapesten, ahol a 20 Years of Hardcore hivatalos magyar állomásán húzzák a talpalávalót. Előzenekar? Kozmix. :-) Szerintem mindent…..
Az idei év eddigi talán legjobb klipje. Eddig is kedveltem a Coldplayt, de itt ismertem el igazán. Zseniális ötlet, zseniális megvalósítás. 3:25-től a közönséggel együtt éneklős rész? Hátborzongató. Tudod, hogy ezekkel a hangszerekkel nem lehet reprodukálni azt, amit…..
Az idei évem egyetlen dalban. :-) I know you're tired of loving, of loving With nobody to love. Nobody, nobody! Ennyi... Nem több. Ezzel mindent elmondtam. Jó, a kliphez még annyit, hogy már a Bobby Ewing-Mercivel megvettek, de ezek a csajok... Te jó ég. :-)  ..
Tudjátok, mi a legzseniálisabb ebben a zenében? Hogy MAGYAROK. Respect. Nem is akartam elhinni. Annyira frankón össze van rakva maga a zene is, de a klip is profi munka. Ahogy a lírai részek szépen mennek fekete-fehérben, aztán 1:06-nál és 2:30-án robbanunk és átmegyünk…..
Ha már sikerült megérni a 28. szülinapomat, ünnepeljünk. :-) Mégpedig egy kis Nicky Romeróval. Sobri barátom figyelmébe ajánlanám eme muzsikát, amely metál, hiszen van benne hangszer. :-) Nahh jó, minek is nevezzem? Nem tudom. A korábban szereplő Rather Be-re hallottam azt, hogy…..
Utolsó poszt a Deja Vu-ről: a szombati nap végén, utolsó sztárként érkezett Sash. Bevallom, nem maradtam végig, mert a többi nap miatt már fáradt voltam, de nem okozott csalódást. Tudta, mit vár tőle a közönség, ő pedig azt is játszotta. A saját slágerei mellett a…..
Szóval Deja Vu, szombati nap. Első számú sztárfellépő a 2 Unlimited volt. A srác kissé homályban volt, ugyanis legalább ötször megköszönte, hogy mekkora a buli - Bulgáriában. :-D A csaj próbálta menteni a helyzetet Hungary-vel, de nem járt sikerrel. Maradjunk annyiban, hogy…..
Másfél hónap telt el a Deja Vu óta, de még mindig nem írtam a szombatról... :-) Hamarosan az is érkezik, de előtte... ... egy kis aktuális Tiësto. Látszik, hogy "lassul", de még mindig jól tolja. Egyszer azért vele is össze kell majd futni. :-)  ..