Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magenta01

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
magenta01 2011.03.26 14:13:56
@Urban Gorilla:
Jól írod, ráadásul fel/kihasználják az ingyenes egészségügyi ellátást, utána rohannak gerébhez, hogy de szar a kórházban, inkább itt szülök.
magenta01 2011.03.26 15:44:25
@Con Storm:
Mi az, hogy addig nem értesíthette a hatóságokat, amíg veszélyhelyzet nem állt fennt? ez most komoly? Kutya kötelessége lett volna értesíteni, miután őt eltiltották a szakmájától (kiskapukat hagyjuk, gusztustalan, aljas húzás gá részéről az ezzel való mosakodás)! Ha te látsz egy nőt az otthonában, megindult szüléssel, akkor mit csinálsz? Hozod a lavórokat, feltűröd az inged ujját, oszt nosza, csavargassuk ki a gyereket, majd kijön ez, tudja merre van a kijárat...vagy hívod a mentőket? GÁ-nak is a MENTŐ-ket kellett volna hívni, nem nekiállni sámánkodni. (és nem érdekel, hogy van orvosi diplomája, meg szülésznői képesítése, miután BEBIZONYÍTÁSRA került, hogy egy kontársintér)
Sajnos olcsón megúszta, reméljük másodfokon megkapja a megérdemeltet.
magenta01 2011.03.26 15:48:34
@vkaresz6:
Miért lenne gerébnek titoktartási kötelezettsége?????

Orvosként eltiltották....így ezért nem.
Az otthonszülés nem volt jogi körülmények között szabályozva, ergo érvényes "szerződése" sem lehetett a szülő nőkkel, amiben alakilag lefektethették volna a titoktartást.

Minden más kommenteddel egyetértek.