Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatima34

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizessenek a nyugdíjasok is egészségügyi járulékot - mondta Bodrogi József egészségügyi közgazdász, a Semmelweis Terv végrehajtásának koordinálásáért felelős egykori miniszteri biztos. Mert mi is ma a helyzet hazánkban, miért lenne erre oly égető szükség? Az…..
Fatima34 2012.11.21 16:57:37
@odamondom: Óh persze, meg volt millió kivétel. Miért is? Miért is járt a terhesgondozás ingyen pl. annak aki az életében nem fizetett TB-t? Vagy a szülés pl. A kisebbség 5 pereputtyának? Miért is? Tényleg nagyon jó volt. Meg egyoldalnyi kivétel.
Aki a Milla tüntetését azzal a céllal kereste fel, hogy útmutatásra leljen az elmúlt hetek "ki kivel nem fog össze és ha mégis akkor miért nem" játszmája után, az nem csalódott. Bajnai csapata ismét profi teljesítményt nyújtott, ami komoly versenyelőnyhöz is juttathatja az…..
Fatima34 2012.10.24 17:58:33
@Ronald: Én nem kishitű vagyok, hanem realista. Ők annak idején ugyanúgy szétlopták az agyukat, semmi újdonság nincs ebben. Azt írtam, hogy jelenleg nem tudnék választani.Ez nem jelenti azt, hogy 2014-ben sem fogok tudni. még sok minden történhet.Amúgy Gordon ugyanúgy benne volt az elkurtukban mint az akkori főnöke, Miért nem állt fel, hogy nem bírja a gyomra, és inkább felmond??? Ha most annyira jót akar???
Fatima34 2012.10.24 18:05:12
@pjm:
Nem én vagyok idősík zavarban, hanem te nem tudsz olvasni. Én nem azt írtam, hogy 2014-ben nem választok. Most nem tudok. Amúgy a Gordonka gyomorforgatóan viselkedik, a marihuánás haverjával együtt. Miért nem adta be a felmondását mikor a főnökével együtt jól elkúrták???? Tök mindegy, hogy mit, a főnöke mondta. Miért nem állt fel, hogy ő ebben nem vesz részt? Mert haszna volt belőle? Amúgy az agymosott birka te vagy, a békemenetesekkel együtt.
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
Fatima34 2011.11.21 08:34:32
@Turboanyu: Kedves Turbóanyu!!!4
Tettem róla, hogy legyen mellékes,- nem a csodára vártam és nagyokat siránkoztam- + előre is tettem félre!!!!!
Pont ebben a helyzetben vagyok! És nem kell eltartani most sem!!!!!
Tudtam én, hogy Miklós valahol mégiscsak derék ember. Itt egy hír, miszerint állítólag vallomást tett. És hogy retteghet a Demszky is. Ebből is látszik, hogy nem hiába kapta meg anno a Tisztelet-díjat, amelyet nem más, mint a Xénia Láz Egyesület elnöke, Schmuck Andor nyújtott át…..