Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serenna

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerjétek meg ezt a gyönyörűen harmonizáló ajándékcsomagot az ArtDeco-tól az Enntrance blog felajánlásával!:-) Egy csodaszép, különleges ( a szín a fény beesési szögétől függően változik) barack színű szemhéjfesték és egy visszafogott, decens körömlakk…..
Enntrance Christmas giveaway party! 2013.11.26 20:18:42
Egy nagy-nagy nyereményjátékkal szeretnék nektek kedveskedni az ünnepek és az év vége közeledtével. Még csak röpke fél éve létezik az új blogom, de már rengetegen követtek, ami egy egyszerűen kimondhatatlanul boldoggá tesz. Hisz amellett, hogy kiélhetem kreativitási…..
Enntrance Hands up! 2013.10.15 22:10:40
Hogy milyen szép is lehet egy ápolt kéz, arról legutóbb már született egy poszt, arról azonban még nem, milyen kézkrémeket érdemes használni a leggyorsabb, leghatékonyabb ápolás érdekében. Hadd mutassam be Nektek a két éppen aktuális "pajtásom" a témakörben. Elizabeth…..
serenna 2013.10.17 18:44:29
@maestro1: Az elobase krémet tudom ajánlani, nekem is ősszel hideg beköszöntével véresre szárad ki a kezem, de ez rendbe teszi. Illetve lehet egy próbát tenni a The Body Shop Hemp Hand kézkrémjével, sokan dicsérik.
   Az ember lánya gyanútlan lény, ha csak úgy flangál egy plázában és nem elég gyakorlott. Mert ugye milyen kedvesnek is tűnik, hogy leszólítják, szeretne-e egy ingyenes sminktanácsadást. Ki ne vágyna egy randa hétköznap délután egy felderültre rajzolt orcára, némi…..
serenna 2012.11.29 01:48:53
Egyszer egy évben megsajnálom a hostess lányokat, és igent mondok a smineklésre még akkor is ha tudom mi vár rám... Mert nem ők tehetnek arról, hogy a cégnek ilyen az üzleti marketingje. Anyunak mindig szólok mikor westendbe kell mennünk, hogy hol vannak és, hogy ne álljon le velük beszélni! De nem hallgatott rám, és megadta egyszer a telefon számát azóta is üldözik.:/
Múlt héten pénteken Mammutban volt dolgom és mondanom sem kell, hogy leszólítottak, de felajánlották, hogy akár ott is ki sminkelnek, vagy elmehetek az Andrássira, mivel ott már kétszer voltam, gondoltam így megúszom. Fél óra múlva kellett visszamennem, mert akkor volt szabad sminkes (hostess lányka meg is lepődött, hogy visszamentem.) Először a feliratkozásnál öregíteni akart mert valahogy a 25 megjegyezhetetlen és 28nak akarta beírni a koromat, pedig általába fiatalabbnak néznek a koromnál. Aztán amikor visszamentem egy elég durvára kisminkelt sminkes lány kezébe adtak. Mondtam, hogy a bal szememen árpa van miközben szedte le a sminkemet, ekkor elrohant két percre, majd amikor visszajött közölte, hogy szem-bőr betegeket nem sminkelhet. (gondolom gőze sem volt róla mi az) Mondtam nagy felháborodva, hogy már elkezdte leszedni rólam a sminket, meg ez nem olyan durva betegség.. Erre mondta, hogy azt visszateszi és nagyon sajnálja. Ekkor éreztem, hogy fel kell tennem a kötelező higiéniára vonatkozó kérdést, miszerint szokták e fertőtleníteni az ecseteket... Az érzésem be is jött mert hümmegve válaszolta, hogy persze szokták. És ekkor végleg elvágták magukat a szememben. Nem tudom hány embert sminkelnek naponta, és hogy utána nem gondoskodnak a higiéniáról.. FÚJ! Nem egy sminkelésen voltam, Mac, DMes, Giorgio Armani (nyeremény sminkeés volt), meg még jó pár helyen, és mindig láttam, hogy előttem/ utánam kitisztogatták az ecseteket. Ezek után meg elkezdtek telefonon zaklatni gondolom, hogy menjek az Andrássira, de fel sem vettem nekik, majd egy nap hajnalban kaptam a hívást, és mivel még fél álomban voltam felvettem a telefont, de letagadtam magam. Azóta nem hívnak szerencsére. Az alapozójuk amit egyszer felkerült rám az tényleg jó volt, vmi vizes alapú volt, de nem ér annyi... Soha többet Il Makiage!
Szinte hihetetlen, de túlléptük a bűvös ötezer lájkolót a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, amit ezúton is köszönünk Nektek. Ebből az alkalomból - a Sigma jóvoltából - egy Make Me Up 12 darabos ecsetkészletet sorsolunk ki, amely a legnépszerűbb ecseteiket tartalmazza, és…..
Alberta Ferretti mindig is olyan márkaként élt a fejemben, ami gyönyörű ruhákat alkot, nőies és kifinomult - de sosem tudott kiváltani belőlem akkora rajongást, mint egy Prada, Alexander McQueen vagy Christian Dior kollekció. Aztán megláttam Chelsy Davy ruháját, amit a királyi…..
serenna 2011.05.02 23:08:44
 A ruhavásárlás általában jó móka, de pár idegesítő apróság elég lehet ahhoz, hogy az emberből a baltás gyilkost hozza elő az elégedett fogyasztó helyett. Mindenkit más kerget igazán a plafonra, így az egyenlőség nevében nem rangsorolunk, csak a hajtás után felsoroljuk…..
serenna 2011.04.15 02:27:07
Ősszel betévedtem a Zarába, mert őszi kötött ruhát szeretem volna, és találtam is, így megkértem anyámat, hogy nézze meg ő is.. És őt sem engedték be, úgy hogy ingyen divat showt adtam a kint várakozóknak... Égett rendesen a fejem. Jó megértem, h megtörténnek ilyen olyan esetek egy próba fülkénél de azért nem kéne mindenkire kivetíteni.

A próba fülkéhez szólva, inkább úgy fogalmaznék, hogy kicsi, meleg, és sötét mint egy kamra. Most a glamour napokon betévedtem az Intimissimi az Aréná-ba hát ott olyan pici volt a próbafülke, hogy alig bírtam megfordulni... És sötét volt mint egy lyuk.

Az eladók terén kevés jó tapasztalatom van, de akadnak, a Springfieldben találkoztam egyszer egy nagyon kedves leányzóval, aki nem volt tolakodó de segített amiben kellett. De pont most a glamour napokon, és az Intimissimiben volt, hogy odajött egy eladó csajszi, és mondtam, hogy még csak nézelődök, 1 perc sem telt el, és már megint a nyakamban volt, aztán kiválasztottam pár dolgot, és bevittem a próbafülkébe ahol próbálni szerettem volna, de mindig rám tört amikor látta, hogy átöltöztem, és legalább még 5 cuccot beadott, amit nem is akartam, volna megpróbálni. Akkor úgy vettem észre, hogy mindenkivel így viselkedtek. Mit ne mondjak nagyon kínos volt. Jah meg múltkor a vörösmarty téri H&m-ben kérdezem, az eladót, hogy a kozmetikai részt mikor töltik fel, mert tetszett egy körömlakk de nem volt kitéve, erre azt mondja minden nap kapnak valamit, de kérdésemre nem kaptam választ.

Zenével kapcsolatban én biztosra veszem, hogy azért olyan hangos, és direktbe zavaró zenét tesznek fel, hogy ha próbálsz akkor minél előbb vásároljál.
serenna 2011.04.15 02:32:19
@WAdam: Erről jut eszembe, amikor Londonban voltam, és bementünk egy jó nagy cd boltban, kifelé jövetkor besípolt a cd amit vettem, és odajött a néger biztonsági őr... és mondott vmit amit nem értettem, akkoriban még elég kezdő angolos voltam, és nem értettem meg az akcentust, de még az anyám sem, erre megkérdezte, hogy honnan valósiak vagyunk, mi meg mondtunk, h magyarok, erre csak egy ahát kaptunk..
Vége a télnek, szóval nem tudok tovább kifogásokat keresni: el kell kezdenem sportolni. Ma biciklivel megyek haza a munkából, és még egy kétségbeesett próbálkozást teszek, hogy Biankával időpontot találjunk egy jógaórára. Persze ez jó apropó arra is, hogy felfrissítsem a…..
Tavasszal és nyáron, a szandálok és papucsok főszezonjában a körömlakkok még fontosabb szerepet kapnak, mint télen. Az élénkebb, vibráló színekkel festett körmök vonzzák a tekintetet és még egy átlagos fekete vagy színtelen ruha mellett is merész külsőt…..
serenna 2011.02.24 09:38:28
@Myta: Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ! A honlapjuk alapján én is erre illetve, a 501-es Au natural között vacilláltam. Bocs, hogy tőled kérdezem, de esetleg nem tudod, hogy ez az essie mennyire megbízható márka? Csak még nem hallottam róla, és kíváncsi vagyok rájuk. (meg mintha akcióznának is xĐ)
A januári Tush Magazine egyszerűen fantasztikus, néhány órával ezelőtt bizonyosodtam meg róla az újságárusnál. Friss és lendületes, kapásból négy érdekes divatanyaggal találtam szembe magam, ezekből kettőt veletek is szeretnék megosztani, valamint tanácsolom az újság…..
Természetesen elképesztően elfogult vagyok mindenféle brazil-magyar összefonódástól, így amikor meghallottam, hogy a brazil, rioi születésű Bruna Seve (aki egyébként korábban a Tod's-nál és a Celine-nél is dolgozott) mezőkövesdi mintákat és a Csodaszarvas legendát…..
Életem első karácsonyi ebédjét adom december 23-án a családomnak. Arról, hogy milyen lesz a teríték olvashattok majd az ószeres blogon, az hogy mit főzök legyen a holnap problémája, na de hogy mit vegyek fel az már nagy kérdés.Több lehetőség is van, szavazzatok, hogy szerintetek…..
   Név:Tombor Zoltán Kor: 37 Jelenlegi lakhely: Milánó Jelenlegi munka: fényképezekHonlap :www.tombor.com Legelső munkahelyed:  21 éves koromban kezdtem el fotózni, elötte nem volt “igazi“ munkahelyem. Eddigi legkedvesebb munkád:…..
Abból kiindulva, hogy gombamód szaporodnak az üzleteik Magyarországon (és a Glamour shopping napokon is verekedtek a lányok egy-egy szebb darabért) feltételezem, hogy a Ti fehérneműs fiókotok is rejt néhány Intimissimi darabot. Én 8 éve töretlen rajongójuk vagyuk, éppen ezért nem…..
OurFashion Love or hate - Klumpancs 2010.08.01 21:33:00
A szezon nagy visszatérője a klumpa, a nagyobb divatházak mind piacra dobtak egy-egy ilyen papucs inspirálta darabot. Hogy kinek jutott eszébe megint életre kelteni a fatalpú borzalmat, nem tudhatom. Az viszont igen, hogy a papucs függőknek nem kell aggódniuk, hiszen kedvenc darabjuk…..
OurFashion Fiúk tavasza 2010.07.07 18:51:07
Az ellenkező nemnek sokkal nehezebb dolga van az öltözködés terén, nem csak itthon, máshol is. El kellene végre felejteni a gyémánt fülvevalót meg a strasszos halálfejes-rózsás pólókat, és nem lenne baj ha a kreativitás sem állna meg a Conversenél. Nem kell egy az egyben…..
serenna 2010.07.08 13:52:05
@GodMother:
Nálam is az a kedvenc, és a pasi is jöhetne.:$ Számomra még az egyes, Alexis Mabille is nagy kedvenc, és a harmadik fehér D&G is tetszetős. A negyedik színes alsó, színes felső sem rossz de ezekkel a színekkel nekem nagyon erős, viszont ötletnek mindenképp jó.

A lógós farmer gatyát se felejtsük ki a sorból.
... vagy legalábbis alaposan beolvasok neki, hogy hová tette a szemét meg a jóízlését.Roger Vivier Foxtrot (éééééééééértitek fox=róka, hahaha) fantázianevű borítéktáskája egyszerre juttatja eszembe Stephen King Állattemetőjét és azt, hogy teljesen…..
serenna 2010.06.25 23:45:51
Style & Budapest Gloria, 28 2010.06.19 16:41:00
BODY { MARGIN: 8px } .LW-yrriRe { FONT: x-small arial } napszemüveg: Ray Ban ruha, táska: Patrizia Pepe - Milánó óra: Rolex cipő: Milánóból Fotó: Farkas Éva..
A Zara által a fiatalabb korosztálynak szánt TRF-kollekció júniusi kínálatába nyerhetünk ezúttal betekintést. ..
Kezdjük Salvatore Ferragamo őszi reklámfotójával. Guy Robinson a modell ezen a kissé fakó képen, melyen a kabát és a kötött pulcsi kap hangsúlyt.   A Prada őszi kampányát Steven Meisel fényképezte. A modellek Clément Chabernaud, Kim Dall'armi, Mark Cox és Mathias Bergh. A…..
Style & Budapest Évi, 24 2010.06.02 23:57:00
felső: NanushkaMellény: Cseh Évanadrág: Mangocipő: Vagabondkarkötő: Cseh ÉvaÓra: SeikoFotó: Farkas Éva..
OurFashion Édenkert 2010.06.11 13:23:18
Ha rajtam múlna, nem egy csak egy kisebb szekrényt, hanem egy egész lakást töltenék meg a cipőimmel. Minden színű és formájú lenne, telitalpas, tűsarkú, szandál és papucs, a falakat teljesen beborítanák a lábbeliket őrző polcok. Nem hiányozhatnának a gyűjteményemből…..
OurFashion Csillagszóró 2010.06.09 15:12:49
A horvát Ellenek sikerült összehozni egy olyan fotósorozatot, ami pont annyira nyári, mint amennyire karácsonyi hangulata is van. Csillagszóró fényei, finom színek, nyári ruhák, hideg metálos árnyalatok teszik teljessé a Lee Bromfiled által megálmodott világot. A fotók a…..