Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mandura

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
" 07:34 Megérkeztem a börtönbe, ahol adatfelvétel, fertőtlenítés, testüregvizsgálat és a ruhák kézhezkapása után beosztottak minket a cellákba. Én egy alacsony, keménykötésű, furcsán affektáló faszival vagyok. Azt mondta, hívjam Margitnak. De hogy azért majd én is…..
Mandura 2010.05.18 12:07:03
@Szittyakürt:

Akkor ne tedd! :-)))

Ne írj, csak olvass! (Read Only) :-)
Subba Ádok Zoli: Jó lépegetést! 2010.05.18 10:30:00
Ádok Zoli weboldala a látogatót köszöntő kis mozgó Ádok Zolival(!) kihagyhatatlan élmény, ez a bársonyos hanghordozás pedig egyenesen kikészített minket!Bónusznak egy újabb telitalálat Ikertorony Pétertől, Perwoll Nagyúr kiagyalójától. (Dominick Monaghannal a Gyűrük…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
Igen, eddig csak az USA-ba volt elérhető.Most 29 új országban lesz az, köztünk Magyarországon is.Ha érdekel több info videóval itt:http://rd.manduraone.info/mo6128/moblhu/pst0002 Készítem a további információkat.:-)..
Szia! Köszi az érdeklődést, hamarosan több információt adunk a Mandura üzleti lehetőségröl.Előjáróban annyit, hogy a Mandura One, egy független, dinamikus csapat, akik segítenek üzleti sikereidben.Addig is itt egy kis előzetes:http://rd.manduraone.info/mo6128/moblhu/pst0001..