Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inline

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az inline vb-k legeredményesebbje, az Egyesült Államok 2006 után újra megnyerte a világbajnokságot, nagyon szoros döntőben 4-3-ra verte Csehországot. A házigazda svédek a bronzzal vigasztalódtak. A gól- és a pontkirály a Detroit Red Wings 23 éves csatára, Dick Axelsson lett 14…..
Inline 2010.07.07 14:10:54
@bandog: A győri illetőségű www.o2gyor.hu oldalon is lehet róluk olvasni, valamint elég sok győri sajtóban. Emellett elég komoly média támogatást is kapnak az Oxygen Mediától.
Ugyanis Győrben komolyan ráfeküdtek az inline-ra miután négy éve zsinórban nyerik a hazai bajnokságot.
Ezért indultak el az osztrák ligában is ahol V. helyezést értek el.
Ennyit számít, hogy Győrben van műanyag, reméljük mostmár Pesten is lesz és még komolyabb eredményeket lehet elérni világbajnokságokon.
Inline 2010.07.07 14:13:00
@varázsló166: Miután a vb-n partiban voltunk a szlovákokkal, nem hiszem, hogy másod osztályú csapatokkal kéne bohóckodni, az nem előrelépés. Az osztrák ligába kéne még több magyar csapatnak nevezni.
Az inline bajnokság döntőjében 1-1-es első negyed után a másodikban eldöntötték a hazai pályán játszó győriek a kérdéseket, azt a szakaszt 6-1-re nyerték a kihívó Marczi Skate ellen. A MAC Rokkó játék nélkül szerezte meg a bronzérmet. A pontkirály 7 mérkőzésen szerzett…..
A fiatal szlovén EBEL-esekkel és válogatottakkal felálló Utikkal és a szintén sok EBEL-hokissal érkező osztrák Vorarlberggel egy csoportba került a Győri ETO HC az osztrák inline bajnokság hétvégén rendezett hatos döntőjében. A magyar csapat két vereség után egyszer nyert,…..