Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMicu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
„Az egy főre vetített statisztika semmit nem jelent, erre mindenki ráébredhet, aki megnézi a sorrendet. Ez az összevetés kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzetek mákonya.” – írja blogjában Mong Attila. Egy kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzet…..
Az év első pártpolitikai híre szerint Szájer József lemondott minden pártfunkciójáról, mondjuk úgy, hogy a "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani alapon". Korábban a feleségét az Országos Bírói Hivatal elnökének választották. Ez egy tisztességes lépés…..
Voltatok már valaha Halottak napján estefelé a temetőben? Mindegy is melyikben. Bármelyikben.   Ilyenkor az elhelyezett rengeteg virág, és az emlékezés fényei, a meggyújtott millió mécses éjszakára halványan ragyogó, varázslatos hellyé teszi a legutolsó…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
LMicu 2011.06.08 10:16:48
@EÖ: Tájékoztatlak, hogy a templomban általában nem popcornt szoktak enni.
Subba Like: A toplista 2011.02.26 16:13:33
A likeolható oldalak toplistája, a Balatont úgy látszik mindenki kamázza. via (köszi tefy!)..
LMicu 2011.02.27 09:09:00
@penelope garcia: Én idősebb vagyok, de ki nem állhattam a Hofit.
Nem szokásunk sajtótermékek hülyeségein rugózni, de az alábbi példa annyira szépen mutatja a csontig benyalós, szervilis média ostobaságát, hogy muszáj, na. Azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy az ilyen bravúrok úgy születnek-e, hogy a sajtómunkás túlbuzgóságában a…..