Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt)

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt közel ötven évben a Beatles minden felsőfokú jelzőt megkapott, amit rockzenekar csak megkaphat. Ízléstől függetlenül jóformán mindenki kénytelen elismerni, hogy a négy liverpooli srác ott van azok között, akik egy intergalaktikus panoptikumban a huszadik század földi…..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt) 2010.07.28 09:51:44
Fenntartásaim vannak a nagy, közösségi alkotással kapcsolatban, mert a vászon, amire mindenki felfestheti a maga kedvenc szinét, a végén valahogy mindig halvány szarbarna lesz. A közösségi ötletelésnek pedig sokszor olyasmi a vége, mint a közelmúltban valahol Magyaroszágon…..
Nem kell reklámszakembernek lenni ahhoz, hogy tudjuk: cuki kisállatokkal, kisgyerekekkel, szép nőkkel (különösen, ha ruhátlan az a nő) szinte bármit el lehet adni. A Bulgari 2010/11-es őszi/téli kampányából az előbbi felsorolásból csak a kisgyerekek hiányoznak, vannak azonban cuki…..
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt) 2010.07.16 16:35:42
Lady Gaga sokak szerint nemrég új korszakot nyitott a videoklipek történetében a Telephone-nal, viszont nem állt meg ott, az Alejandróval ismét próbál nagyot dobni. A terv tulajdonképpen sikerült, ugyanis a videó tegnap került fel a youtube-ra, és ma már 3 millió felett jár a…..
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt) 2010.06.09 15:35:48
@tengelic35: nem éri meg :)
Szerinted miért van heti egy lezbi csók nagy nyilvánosság előtt? Be kell jönni nekik. Mindenki ugyanazt a tanácsadót használja :)
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt) 2010.05.26 15:37:30
@R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő: erre a templomra gondoltam:

www.youtube.com/watch?v=Ns0YkrgoE5Q

ott viszont tényleg anubisz van a falon.,
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt) 2010.05.26 15:45:46
www.youtube.com/watch?v=uPyy2pr9QXY

07.50-től : nekem ez volt a Lost. Itt Leimy persze félelem panelekkel dolgozik, a Lost meg rejtély panelekkel, de ez volt végig: A legjobban összehozott rejtély panelekkel kíváncsivá tettek de nem volt benne kohéziós erő és logikai egység, vagyis ez is csak egy szépen kivitelezett, de a gyors és érthető hangolásra játszott, a vége és a magyarázat elmaradt. És nekem ne jöjjön senki azzal, hogy a vége miatt máshogy ítéljük meg az egészet, nem mindegy, hogy egy mondat végére mit teszel ? ! . , szóval a Lost az Alter buffer mellék szál nélkül, ami ismétlem a 6. évadban jelent meg a Jacob-füst előtérbe helyezés kényszerű kísérlete mellett, csak arra voltak jók, hogy a logikailag sehogy sem illeszkedő történeti tákolmányt a legkisebb hőbörgés következményével le tudják zárni. Jöttek azzal, hogy csesztetem az írókat, akiknek a munkája végülis tetszett végig, csak a végén nem, nos bármilyen munkát csinál az ember, a befejezés tán olyan fontos mint az egész, vagy fontosabb. Gondold el ha az orvos a nagy és nehéz félnapos műtét után nem varrna össze, akkor baszhatnád, már bocsi de tényleg.
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt) 2010.05.26 15:50:17
@R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő: tudtommal egyébként Bennek fingja se volt mi a sziget szíve, mi a fény és még Jacobbal se találkozott, akkor miért tartott attól, hogy widmore megszerzi a szigetet? Vagyis ha Bennek, akiről míg fogoly volt azt hittük mindent tud a hű ha nagy többiek vezetője, neki gyakorlatilag sejtése se volt arról mi a sziget és Jacobot se ismerte, de féltette Widmore-tól, akiről mivel tök ostobán és egyszerűen lelőtték, sosem derül ki mit akart a szigettel.
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
A Gawker-birodalom sci-fi szakblogja, az io9.com szedte össze azt az ötven égetően fontos kérdést, amire jó lenne még ma választ kapni, és amire sejthetően nem fogunk persze, mert Lindelof és Cuse a satán fattyai. Mivel jó részük spoileres a sorozatot magyarul követőknek, csak…..
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt) 2010.05.23 23:20:31
@mizrolist: már csak az a kérdés a füst szörnnyel kapcsolatban, hogy miért kattog fémesen amikor mozog. Ezt a kérdést még fel is tették az elején és erre jön ez a barlangba esős melléterelés, erről beszéltem.
R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő (törölt) 2010.05.23 23:37:56
Hatalmas felhajtás előzi meg a Lost hatodik, záróévadának utolsó epizódjait: a két és félórásra kibővített finálét az ABC magyar idő szerint hétfő hajnali háromtól (helyi idő szerint vasárnap este 9) vetíti a keleti parton. A hagyományoknak megfelelően a három órával…..