Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laronil

1 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy tudnak még újat mutatni a Parajelenségek, REC, Ideglelés, Grave Encounters, The Tunnel, Atrocious, Apollo 18, Cloverfield és Trolljergen után? Költői kérdés,természetesen nem. Viszont ahhoz képest, hogy amikor a címet megláttam és elolvastam a sztorit, egy újabb adag…..
Laronil 2012.05.10 13:25:01
@BlackSheep89: :D ja hogy jaaaaaaa. Nem tudom, mond-e nektek valamit a People Team? Nyári tábor a GAMF kollegiumában berendezve a laktanyák mellett. Ott melózom pár éve. Szombatonként bátorságpróbát szoktunk rendezni a laktanyákban:D Kitakarítjuk, megszervezzük stb. Személyes 'pripjaty' élményem is megvolt ott, legalábbis úgy éreztem magam. Egyszer egy srác kiszökött, mert ő most keménylegénynek gondolta magát és ott kellett kutakodnunk. Volt egy pont amikor éreztük, hogy na azért ennyire nem fizetnek meg minket:D Ha valaki járt már ilyen helyen esti vaksötétben egy zseblámpával, akkor pontosan tudja, hogy a félelem könnyen bekúszik az ember tudatába egy ilyen helyszínen.

Ui: a kissrác végül megviccelt minket, bár látszólag kiszaladt oda, egy kiskapun visszamászott a tábor területére-.-'
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Tudom, ez megy már régóta, de nekem még teljesen friss az élmény: A Mass Effect befejezése... Hát emberek, ez bizony... EPIKUS NAGY ÉGÉS VOLT!!! EKKORA UNIVERZÁLIS MÉRETŰ BALFASZSÁGOT NEM LÁTTAM MÉG SOHA ÉLETEMBEN!!! HOGY LEHET EGY ENNYIRE REMEK TRILÓGIÁT ILYEN POCSÉKUL…..
Laronil 2012.04.22 11:24:10
A Biowarenek hatalmában állt mindig is a tökéletes scifi megteremtése. Ha megvizsgáljuk a körülményeit a kiadásnak, megfigyelhetjük, hogy januárban jött - márpedig ilyenkor nem igen szoktak játékok kijönni. Az EA games erőltette, hogy az első 'üzleti negyedév'-ben is legyen profit mert fakkjú.

Én azzal próbáltam magam dührohamaim közepette nyugtatni, hogy bár az ending olyan volt amilyen, az út és a kaland az szép volt és jó volt. Azt élveztem. Jó volt a mese, jó volt az élmény. Félelmetesen jól volt felvezetve az egész, a három részen át. Bolygókat fedezhettem fel, epikus csatákban harcolhattam stb. Ez persze semmilyen szinten nem mentség a Biowarenek és az EA-nak. Mármint inkább az EA-t bántanám kissé: Mivel a zsé az ő kezükben van, onnantól kezdve úgy befolyásolják a dolgokat, ahogy nem szégyellik.

Példa erre: Star Wars: The Old Republic. Én előfizetője vagyok a játéknak két hónapja. És azt is úgy adták ki, hogy félkészen. Most jött az 1.2es patch ami olyan featureöket hozott, amit alapból elvártunk volna. Kicsit éreztem gáznak, hogy a játékban kattintgatva megakartam nézni a 'legacy' ablakot. És egy 'coming soon' felirat fogadott. Na neszórakozzunk már!

A játékipar folyamatos színvonalának süllyedése elszomorító.

From gamers to gamers. Hol vagyunk már ettől?:(

Kevés megfelelő színvonalú játékot találunk már. Tudom javasolni mindemellett a Bastion nevű apró csodát, ami megmutatja hogy nem kell 12gigásnak és überhypeoltnak lennie egy játéknak ahhoz, hogy rohadt jó legyen :D
Elnézést mindenkitől a közel egy hetes kimaradás miatt. Hogy miért nem tudtam foglalkozni a bloggal, annak két nagyon - de tényleg NAGYON - nyomós oka van. Az első, hogy lesz egy félévi vizsgám jövő héten, és arra készülök. Ez nem is annyira az időmet veszi el, mert gyakorlati…..
Oké, látványos... oké, Colin Farrell akármit nem vállal el... de mégis lenne egyetlen aprócska, mellékes kérdésem: Ha egyszer az eredeti Schwarzennegger-es változat tökéletesen élvezhető, szórakoztató, látványos és izgalmas még a mai szemnek is, akkor MI SZÜKSÉG VOLT…..
Gaben videókritikája egy csillagászatian kretén filmről, hatalmas poénokkal! Hogyhogy eddig nem is hallottam erről a mesterien agysejtgyilkoló filmről???..
Ahogy ma megnéztem a leveleimet egy szokatlan cím ütötte ki a szembogaram. Ott volt egy mail azzal a címmel, hogy 'Meghívtak blogolni'. Én meg meghívlak mindjárt egy nyelvtan órára. Végül túljutva furcsálló tekintetemen, pár kattintás és eljutottam ide. Öh. Furcsa hely ez annyi…..
Íme az ígért lista, amiben a tíz legijesztőbb után a tíz legfélelmetesebb jelenetet állítottam össze! Sajnos néhány jelenet youtube-ról van, ezek minősége nem valami jó, ezért elnézést kérek. Jó szórakozás! ..
Laronil 2012.01.26 22:58:25
Kedves Blacksheep89!

Kíváló listát készítettél. Egyetértek mindenben - legalábbis egyetértenék, ha énis 'csak' annyit láttam volna, mint amennyit te. Na de én láttam a Dr. Who sorozatot is (az újat), amiben annyi félelmet és rettegésre leltem, hogy el se hittem. Nem hittem volna, hogy egy szobortól konkrétan rosszul fogok aludni :D Be is linkelnék egy videót, amelytől én lefordultam a székről. Nem ijjesztegetés volt. Rettegtetés. Persze, lehet hogy én kombinálom az egészet, de elég komoly hatással volt rám.

www.youtube.com/watch?v=4ZigY1LKXpw&feature=related ez kiváló bevezető a 'weeping angelek' miben létéről. Ezek után javaslom ezt:
www.youtube.com/watch?v=kokvIMWEuFM&feature=related

Ezenkívűl több olyan epizód is volt, ahol kellett kapaszkodnom a szék karfájába rendesen :D Ilyen volt az 'empty children' rész is a sorozat elején. Ízelítő: www.youtube.com/watch?v=iNQy9Y4-IwY

Továbbá a Doktor kalandja a 'gonosz' bolygóján, illetve a Könyvtárbolygón is ütötte a mércét. Ez utóbbiról linkelnék egy jelenetet:
www.youtube.com/watch?v=enG6Z3zqOWE

Megvallom egy évad lemaradásban vagyok, és állítólag ott előfordul egy olyan faj ami az összes eddigi szemétládát übereli. Hamarosan neki is kezdek.

Remélem gazdagítottam élményeidet:]
2003-as Stephen King adaptáció. Gagyi. Blőd. Nevetséges. Banális...
Laronil 2011.11.14 15:02:44
Jöttem vitatkozni :P
Ízlések és pofonok, mindenki mást szeret elven gondolkozom, szóval így mondom eztis.

Amikor én néztem egy éve ezt a filmet, tetszett. A horror hangulatnak ugyan egy lájtosabb variánsa jött át nekem, de a wc-s jelenet nekem speciel erősen riasztó volt. Az ilyen beszólások, hogy 'leszoptak' meg az emlékraktár 'fantáziák' számomra azért nemvolt olyan brutal, mert hát... végülis valósághűbb volt. Jó ez picit kötekedés (de közrejátszik az, hogy tetszett összességébenl a film). Ha igazán összeszokott jóbaráti társaság összegyűlik és még isznak is mondjuk stb, akkor általános jellemző h nőkről meg hasonlókról beszélnek. A memóriaraktár fiatalkori fantazmái meg hát... jah, hát vannak, no:D

A történettel összességében nemvolt bajom, tetszett a hibbant alien szerepe, legalábbis nem éreztem azt hogy túlzás lenne - kifejezetten riasztó volt, hogy egy elmebeteg módjára viselkedik, szinte kiszámíthatatlanul. Meg ez az egész értelmi fogyatékosos téma valahogy... megállt a lábán. Tetszett.

Nem hibátlan film ezt elismerem, de annyira nem bűnrossz. Ti vagytok az alltime favorit film kritikusaim, de ugyérzem, hogy Sorter ehhez kicsit olyan hangulattal ültél le, hogy előre benned motoszkált hogy ez rossz film és kész. Van ilyen, megesik. Illetve persze lehet, hogy csak szimplán nem jött be neked. Persze ettől függetlenül jó bemutató volt:) Most más hirtelen nem jut eszembe.

A krokis rész meg külön pirospont:D
Kezd elegünk lenni az Asylum stúdióból, de ezt a művüket már olyan sokszor ajánlottátok, hogy nem volt szívem kihagyni...
..
Laronil 2010.05.20 13:30:42
Többen is jeleztétek már, mennyire jól illene ez a film a sorozatba, és tényleg kár lett volna kihagyni, hiszen nagyon hálás videóalany volt. A sok baromsága és istentelen hülyesége ellenére azonban egyfajta perverz módon lehet szórakozni ezen a filmen. Az idióta beszólások…..
Akkor ezennel leírom, mi volt a csütörtök esti programunk: Kitaláltuk, hogy elmegyünk a Titánok harcára (Sorter nem jött, csak Logan, én, és még 6 haver... szóval voltunk néhányan). A filmről annyit, hogy egy bugyuta, következetlen és meglehetősen összecsapott film, ám ennek…..
Avagy elkezdődött a centi-vágás! Stallone, Rourke, Lundgren, Li, Statham, Roberts, Austin, Crews, Couture, Schwarzenegger, Willis, és a híresztelések szerint mindez kiegészül Danny Trejo és Chuck Norris (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nevével!Az év legtökösebb zúzása lesz, ez…..
A fenti idézet a Speed Racer c. filmben hangzik el, és éppen a ninja-kra vonatkozik. Nos, úgy néz ki, a Wachowsky tesók nem igazán értettek egyet ezzel, és következő filmjükkel (melyet ugyan nem ők rendeztek, de producerként aktívan közreműködtek), a Ninja Assassinnal be is…..
Laronil 2010.03.16 16:37:47