Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w00t

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
w00t 2007.10.06 13:56:52
A Homár olvasói különösen boldogok, ha az őket olyan sokszor apró stiklikért szopató rendőrök lebuknak. Mint most is, piázás közben. A mai nap a pecsi Perczel utcaban kozlekedtunk, s az alabbi kep fogadott. Valamit megjegyeznek: a rend orei egy vendeglatoipari egysegbe tertek be, s…..
w00t 2007.09.25 10:27:35
LOL
"Ezeket tegnap lőttem a C&A-ban a napszemüvegeknél" - írta Laci, mi meg cseppfolyósra hevült aggyal mosolyogtunk. Többet nem is tennénk hozzá, keressenek valami jeges folyadékot...
Ha nagyon szigorúan nézzük, Laci kétségtelenül balfácánkodott egy kicsit, de Golgota-járást azért nem érdemelt volna, hacsak azért nem, hogy Volán-busszal akart utazni. Persze megkapta a magáét. Szaft és levél alant. Kedves Homár! Egy friss Volános történetet szeretnék…..
"Rákoscsabán lakom" - kezdi érzelmes-babitsos levelét Petteri, de lesz ez ennél rosszabb is. Szegény ördög előfizetett a Time magazinra, amit évekig a megjelenési idő előtt megkapott. Nyilván bünhődnie kellett. Durván, kegyetlenül. Ahhoz képest szerintünk jól…..
Pályafelújítás miatt egy szakaszon buszra kelltt volna szállnia kaskantyúi olvasónknak. A szadista MÁV azonban egy egész vonatnyi emberhez egy darab buszt rendelt. Izzadás és horror hajtás után. Tisztelt MÁV Ügyfélszolgálat, Tegnap esti utazásom során olyan mértékű…..
"Érthetetlen, hogy miért a sportoló, egészséges életmódot űző fiatalokat kell náci időket idézve zaklatni" - írja XY egy fogaskerekűn történt agresszívkalauzos atrocitásról. Hát drága XY, bár nagy vonalakban nyilván igaza van, azt azért megjegyeznénk, hogy a náci…..
w00t 2007.07.16 16:20:19
A Szetey államtitkár gerjesztette divathullámot meglepetésünkre máris meglovagolta egy internetszolgáltató, és előállt egy virtigli melegreklámmal. A kép háttérsztorija az, hogy a háttérben, kissé defókuszálva látható Győzike-hasonmásnak nem állt föl, mert minden…..
w00t 2007.07.16 16:09:17
Vannak emberek, akik nagy összegeket fizetnek olyan speciális társasutakért, ahol a személyzet direkt reformállamtitkárnak meg karhatalmistának nevezi őket és lépten-nyomon jól megalázza. Legalábbis a nyaranta megjelenő kis színes cikkek szerint, mert mi nem hiszünk el ekkora…..
Jóqtya bizonyítékot talált arra, hogy a sorozatgyártás az antiglobalisták huhogására rácáfolva nem öli ki az egyéni megoldásokat a boltok polcairól. Még a szintetikus gyümölcslék világa sem monokróm, ha közelebbről megvizsgáljuk. ..
A Homár nem tudná megmondani, mennyire általános jelenség, de azért elég fura, hogy az Erste bank akkor is felszámol tranzakciós költséget, ha pl. fedezethiány miatt nem sikerül a pénzfelvétel, ahogy M.E. tapasztalta: Apró, de annál bosszantóbb költség felszámolása…..
A Homár hirtelen szóhoz sem jut a meghatottságtól, ilyen gyöngyszemet álmában sem remélt soha backdoor-kommunikációilag, mint amit lizard talált: Ezt a bájos feliratot a gödöllői Actaris férfi mellékhelyiségében találtam. Szerintem nagyon vicces. A vezetők mennyi értékes…..
w00t 2007.07.13 03:39:33
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..
w00t 2007.07.13 03:28:55
Kaptunk pár levelet az Appleszerviz-anomáliára, amikbõl elsõként a mekes darabokat közöljük, aztán jöhetnek az egyéb laptopos rémtörténetek, aztán a konklúzió. De ne szaladjunk elõre. Tibor megunta a várakozást és maga oldotta meg problémáját 3 hét várakozás után,…..
Van, amikor az isten posztja sem elég, legalábbis ebben az országban immunisak rá. Csaba utoljára osztja meg önökkel aksicserélõ opuszának részleteit, mert még mindig van vicces történés: Hétfõ reggel 10-kor, a megkerült és a - többek között - a homáron elhíresült szétesett…..
w00t 2007.07.13 01:21:46
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..
Miközben a Homár az ügyfélszolgálattal telefonálgatott, kedvenc tömegközlekedésblogunk, a Megint Állunk Vazze le is zsírozta hétvégére a retekkommandót. Immáron tehát a MÁV áldásával láthatnak neki egy négykocsis mocsokvonat kitakarításához:Aki jönne az kérem jelezze…..
Egy igazi nyári kötöttpólós botványt leplezett le Mitilla, akit Tihanyban külföldi vendégével aláztak le egy 1. osztályú árfekvésű kávézóban: Kedves finn vendégünket levittük a minap a Balatonra, mit neki a Balti tenger, lássa a magyart is. Azt azonban nem gondoltuk, hogy a…..
w00t 2007.07.12 00:56:21
Nem puszult egy a Homár végleg, csak egy apró teknikai málőr következtében lepottyant a világhálóról budai birtokán. Végső elkeseredésében hibabejelentés után eltámolygott az offline postaládáig, mindegy mi, csak levél legyen alapon, és ott találta a fenti értesítést. A…..
w00t 2007.07.12 00:48:12
Minthogy Olvasóink imádják az ötletes parkolási megoldásokat, Marci egy korábban nem dokumentált megoldást vázol a legminimálisabb kézügyességgel rendelkező barkácsorientált lakosoknak: Hogyan parkoljunk okosba a körúton?! Mielőtt szabálytalanul megállunk a gíroszos előtt,…..
Mindig megy a sírás, hogy le sem szarják a vásárlót, kisemmizik és utána még meg is alázzák, ha neadjisten reagálnak a panaszára. Bálintkának sikerült rácáfolnia erre, ráadásul a Homár közbenjárása nélkül, ami igazán dicséretes proaktivitás. Az egyre kisebb…..
w00t 2007.07.10 20:55:38