Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Lizard

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Lizard 2012.03.06 17:25:38
The Lizard 2012.03.06 17:48:04
@spájdernecc: Hali.

Megint nem tudok kimenni a teraszra...
...rég jártam erre, megint kicsuktatok? :)
Subba Faszkorbács: Erzsike 2012.03.05 12:17:00
Ganxsta Zolee új formációja, amit tegnap már meg is hakniztatott az egyre hihetetlenebb színvonalú Frizbiben, a STOPosok! Mégis miért csinálna Zolee a sok évnyi műrepp után hirtelen ilyen mocskosul semmilyen örömzenét a 40pluszosoknak?* Milyen messzire lehet jutni a beszédhibás…..
Tegnap sikeresen átköltöztettük a blogszerkesztőségként is funkcionáló irodámat, amiért külön köszönet illeti Krisz kollégámon kívül Tanácstalant és Don Blasiust, akik az off topicban önként ajánlották fel a segítségüket a bútorcipelésben.Úgyhogy itt az ideje Nem tudom…..
The Lizard 2011.01.07 17:09:32
Ha nem töri be az üveget, akkor meg menne a duma, hogy szájkaratés. Ez egy karakán ember volt, az újmagyarok büszkesége, a föld sója! :)

Érdekelne a vége is a sztorinak, hogy a "kékek" mit intéztek, mi jár egy ilyenért? Garázdaság? Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak? Egy busznyi ember idejének rablása...

@xaba99: azt hiszem egyre gondolunk, de nem írom le, mert:

"A törvény szerint a már elfogadott médiaalkotmány és a médiatörvény rendelkezéseinek betartását a csak Fidesz által delegált tagokból álló, öt tagú médiatanács felügyelné, a jogszabályok megsértése miatt az internetes oldalakra akár 25 milliós bírság is kiszabható, míg az országos kereskedelmi csatornák akár egyetlen vétségért is 200 millió forinttal bűnhődhetnének.

A médiatanács többek között olyan, nem pontosan körülhatárolható szabályok betartását ellenőrzi, mint a közerkölcs megsértésének, vagy éppen a bármely többség vagy vallási- etnikai kisebbség nyílt vagy csak burkolt megsértésének tilalma. A médiatörvény többek között lehetővé teszi, hogy akár a blogokat is regisztrációra kötelezze a médiahatóság, amely emellett akár be is mehet a médiák szerkesztőségeibe, és belenézhet az újságíró jegyzeteibe is."

index.hu/kultur/media/2010/12/21/megszavaztak_a_mediatorvenyt_elhalasztottak_a_digitalis_atallast/
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
The Lizard 2011.01.06 17:23:28
@_petya:
"_petya 2011.01.06. 16:28:51
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Az első ködlámpa, (gyári) tutira nem vakít, le világít a földre az autó mellé két oldalra"

Nem azért tilos mert vakít, hanem mert figyelem elterelő és ezért balesetveszélyes...

...és megerősítem, büntetnek az indokolatlan használatáért.

Szerintem d z írta a lényeget:
"Másrészről a legcélszerűbb a fényszórót mindig felkapcsolva hagyni, mert az elsődleges célja az, hogy engem lássanak. A nyolcvan éves gyengén látó és halló néni talán nem lép ki az ember elé."

Én is használom éjjel-nappal.
The Lizard 2011.01.06 18:35:44
@"streetfighter":
"streetfighter" 2011.01.06. 17:51:08
@The Lizard:
"Nem azért tilos mert vakít, hanem mert figyelem elterelő és ezért balesetveszélyes..."

"Ó, igazán? Ezt még nem hllottam.
Kifejtenéd bővebben?
Csak a miheztartás végett: az első szabályosan beszerelt és működő ködlámpáról beszélünk!
Az, egyértelműen nem vakít. Akit vakít, azt még az asszonya fehér valaga is vakíthatja, ugyhogy vigyázzon, hogy hova dugja..."

Én is azt mondom, hogy NEM vakít! :)
Azért figyelem elterelő, mert Te is azt nézed, hogy a barom miért világít vele, és az ő lámpáját nézed az eléd lelépő nyugdíjas mami helyett...
The Lizard 2011.01.06 19:03:30
@"streetfighter": egyetértek...
Sok embernek nem szabadna vezetnie: idősek, szemüvegesek, nők, fiatalok, gyakorlatlanok, hétvégi autósok...
Csak nekünk szabadna meg a buszosoknak-kamionosoknak! :)
Sajnos ez nem megoldható, és a szabályokat úgy kell megalkotnunk, hogy mindenki vezethessen, aki egy alap követelménynek (legyen jogsija) megfelel. A demokrácia így működik...

Mivel a közlekedést nem lehet hülye-biztosra megcsinálni, muszáj mindenkinek nagyon-nagyon figyelnie vezetés közben. A balesetek többsége megelőzhető lenne, ha a VÉTLEN fél is jobban figyelt volna előtte...