Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lery .

5 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dosszié Amiért utálom 2007.11.30 16:29:00
Kb. két hete, mióta az első műkarácsonyfák megjelentek a plázákban, konstans hányingerem van. Jaj, ne már, megint! Basszus, az előzőt is épphogy kihevertem. Ez a tél végi ünnepkör teljesen hazavág. Merthogy november végétől (néhol már a közepétől) a csapból is az folyik. A…..
A címről a pasimnak a Barbaro, nekem a csiri-biri, a szomszédnak meg a sámánkodás jutott eszébe, a forgatókönyvíróknak viszont a csodák, mentségükre mondva, ők Miracle songnak ismerik ezt a részt. Mindegy, a lényeg, hogy közeledik a karácsony a Lila akác közben. Ami Mary-Alice…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Sosem derült volna ki ez a turpisság, ha a hangok nem mondták Jucinak, hogy menjen a Lidlbe és vegyen egy vagdaltkonzervet. A kérdés igazából, hogy mennyibe volt ez:Egyik nap a Lidl-ben jártam és ugyan nem tudom hogy miért de megvettem egy vagdalt konzervet. Aztán gondoltam megkéne…..
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..
Lery . 2007.11.14 12:18:08
Kedden a Nokia megmutatta az N82 prototípusát, így alaposan megismerhettem az új top modellt. Nem túl szép és sok benne a plasztik, de legalább jól dolgozik. Kijelzője nagy (2,4 colos), van benne műholdas helymeghatározás meg 3,6 megabites mobilinternet, az öt megapixeles autofókuszos…..
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Ez a blog.hu annyira tré, hogy átköltöztettem az oldalt freeblogra.Az új cím tehát: http://deneverorszag.freeblog.hu..
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Ismét egy kommersz film következik. Kommersz film? Filmes blog? Lehet ennél ÉRDEKTELENEBB dolog mások számára? Kétlem. Olyan szinten érdektelen, és unalmas, az amit jelen esetben művelek, hogy még saját magamat is elszomorítom vele. A monitorból egyenesen sugárzik az unalom: a…..
Bár alapvetően nem kedvelem a klasszikus romantikus filmeket, annyira azért mégsem vetem meg őket, hogy ezt a darabot kihagyjam, hiszen az előzetes alapján csábítónak tűnt, és hát amúgy is azon vagyok, hogy minél több filmet tekintsek meg, ezért érthető, hogy lecsaptam erre a…..
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
Lery . 2007.10.21 20:57:35
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..
Átlagos amerikai reggel volt: a farmer kiment a földjére, a tejesember kiszállította a tejet, az elnök pedig lebombázott egy újabb országot, melynek a nevét ki sem tudjuk ejteni. Hangzott el a Kóla, puska, sültkrumpli c. filmben, melyet egyébként valami okostojás magyarosított ily…..
Lery . 2007.10.21 13:03:22
asd
Sok más jelen esetben fel nem tűntethető forrásból beszerzett drága pénzért megvásárolt film mellett megtekintettem a bejegyzéssel azonos címet viselő alkotást is. Mindenek előtt egy linket szeretnék bemutatni a témával kapcsolatban: egy Indexes fórum, a filmről Nem mondom, hogy…..
Cellanapló Mobilt készít a Skype 2007.10.13 12:11:00
Egyelőre kevés izgalmas részlet derült ki, csupán annyit ír az Engadget, hogy a Skype és a brit Three mobilszolgáltató közösen fejleszt mobiltelefont, amely normális módon is működik majd, de a felhasználók a neten felhívhatják majd a szkájpos ismerőseiket is. Én a Bazilika…..
Lery . 2007.10.13 17:12:00
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
Végre mindenki kidühöngte magát, hogy milyen rohadt szarul néz ki, és eddig ez volt a kezdőlapom, de most akkor már inkább a g-portal.hu. A gyűlölködőket nem szeretnénk meggyőzni, főleg, hogy elfogultság esete forog fent, de azért találtunk néhány érdekes kordokumentumot egy…..
Nagy szerencse, hogy sem az autókhoz, sem az autóvezetéshez nem értek, mert így tisztán esztétikai szempontból dülöngélhetem körül a Totalcart. Tőlem aztán beszélhetnek totál sületlenségeket a kocsikról, nem fogom észrevenni soha, én vagyok az igazi bunkó néző, akit csak a…..
Lery . 2007.07.17 16:39:43
A hétfőn startolt Favorit persze majdnem ugyanolyan, mint a konkurens Találkozások, vagyis most már Reflektor magazin. Csak valamivel nézhetőbb a virtuális díszlet, egyelőre nincs idegesítő emelt díjas szavazás, és álomkonyhát sem lehetne nyerni. Viszont Szekeres Nóra sokkal jobban…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
Nagy nap a mai minden unatkozó irodai patkány számára, ugyanis egy igazán remek játékot találtunk mindannyiuknak. Nem olyan lövöldözős vagy egyszerű logikai marhaságot, amilyennel csak az időt lehet múlatni, amíg nem látja a főnök a monitort, hanem egy olyan…..
Lery . 2007.07.10 20:36:12