Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldalborda

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Tisztelt főnököm június 1-én szóban felmondott. Azóta se a kijelentésem, se az elszámolás, lezárás felém nem történt meg, mai napig be vagyok jelentve a céghez (ügyfélkapun OEP látszik). Tudtommal írásban kell felmondania? Mi van most,…..
Amikor ilyen gusztustalan őszi nyálkás idő van, mint most, hogy a kutyát sem szívesen visszük ki futni, mindig eszembe jutnak azok az Ironman-aspiráns kommentelőim, akik egy-egy edzőtermes poszthoz nem mulasztják el megjegyezni, mennyire gáz, mennyire mű, mennyire utálatos, bezzeg a…..
Olvastam a szóváltást az ölelős tanárnő és a csalódott vendég között.Nem akarok állást foglalni a témában, mert nem az egyedi eset érdekes, hanem a mögötte meghúzódó jelenség.Régen járok masszázsra, de nem csak masszázs érdekel, hanem az összes alternatív gyógymód.…..
Oldalborda 2011.05.27 18:41:09
@Blogger Géza: Kedves Géza!
"Esetleg elhanyagolja azokat a dolgokat, amik segíthetnének neki (mozgás, barátokkal, családdal való harmonikus együttlét, alkotó munka, megelőző jellegű egészségügyi kivizsgálás), ahelyett hülye tanfolyamokra jár, pénzét meg sarlatánok kiadványaira költi."
Ha senki sem tanít meg arra, hogy fontos a mozgás - esetleg meg is mutatja, segít -, ha a környezetében csupa fusztrált energiavámpír található, ha a családdal nem tud harmonikusan együtt élni, mert minden este veri a férje, ha az államnak nem kifizetődő a megelőző jellegű egészségügyi kivizsgálás, akkor az illető keres mást, amiben megtalálhatja mindazt, ami segít neki. Én inkább gratulálok az ilyen embereknek, mert ők legalább változni szeretne, jobb életet szeretne élni. No és az sem mellékes, hogy a gyereke is kiegyensúlyozottabb lehet.
Ja, és legalább olvas valamit!
Oldalborda Képviselet alapfokon 2010.05.17 19:23:00
Szóval ma kíváncsiságból végignéztem a parlament honlapján részletesen megtalálható képviselői listát. Szóval ők!-gondoltam, bízva abban, hogy végre sok hozzáértő személy veszi át drága országunk irányítását.Tévedtem! Az még hagyján, hogy sok képviselőnél az…..