Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapanyányimonyó

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
kapanyányimonyó 2013.06.12 13:12:37
@Szarvas Norbert: "Az egész kommentelés elment a pedofília vonalán, miközben maga a könyv és az azt övező marketing a szexre lett felépítve, Niki nimfómániájára!

A nimfománia (így rövid o-val) nem egyenlő a szexmámiával, vagy a szexfüggőséggel. A nimfománok gépiesen és kényszeresen űzik a szexet élvezet nélkül, nekem úgy tűnt itt nem erről van szó.

"Az egész cikk nem a molesztálásról szól, hanem az erkölcsről és a kurválkodásról!"
Tehát a Nikivel (és ha a könyve fel igaz akkor sokmással) szexelő, családos, nős, barátnős urak az erkölcs mintaképei, Niki pedig egy erkölcstelen kurva, mert mindezt felvállalja. Teljesen logikus. Na és ez a családokat tehet tönkre...begyöpösödött demagóg fröcsögés. A családját az teszi tönkre, aki félrekúr és nem az akivel.
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
IDDQD Star Wars! PlayIT!! Csoki!!! 2012.04.02 18:44:00
Csak röviden pár magyar videojátékos eseményről, ami a közeljövőben lesz. Az első az annyira közeli jövőben, hogy pár óra múlva kezdődik is: a Gameshopban és a Club 4 Playersben launch partyt rendeznek a holnap megjelenő Kinect Star Warsnak (elnézést, hogy csak most szólunk, mi…..
Az RTL Klub már régóta tervezi, hogy egy új, nagy költségvetésű adóval tarolja le a piacot, az RTL2 indulását azonban lassan egy éve halogatják. Legutóbb idén április elejéről őszre halasztották az új adó kilövésének idejét a viharos reklámpiaci helyzetre hivatkozva.…..
Tizenkilenc évnyi közös munka után Molnár Levente Cseresznye kilépett a Tankcsapdából. A távozás okaként az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolatot jelöli meg a zenekar sajtóközleménye. „Cseresznyével közel húsz évet dolgoztunk együtt.…..
Az év első hetében azt csináljuk, ami 2010 elején is nagy sikert aratott: jönnek az évizéi, kommentek, besztofok, mindenekelőtt a legjobb keresőszavak. Először is, minden keresőkifejezés volt idén is, amit tavalyi hasonló posztunkban kiemeltünk, tehát megvolt az „amiben a…..
IDDQD A legjobb játéktrailer ever 2011.10.05 12:28:10
A Gametrailers.com futtat éppen egy ilyen top100-as  listát, éppen jókor csatlakozunk be, mert tegnap jutottak el a harmadik helyezettig, ma leplezik le a másodikat, holnap az elsőt, szombaton pedig a közönségszavazás nyertesét. A top10 eddig egészen vállalható, persze úgy, hogy…..
kapanyányimonyó 2011.10.06 09:46:35
Nagy igazság, hogy a számítógépes játékok bizony tele vannak igazán kúl, vagány alakokkal, különösen, ha az akciójáték zsánerbe tekintünk. Egyszemélyes, atlétatrikós tankok (Bruce Willis ftw), vagány orgyilkosok, cinikus szemétládák mentik meg a világot rendszeresen,…..
kapanyányimonyó 2011.09.20 14:38:44
@A Nagy Villamos: igazából jump packel szoktak deep strikeolni is, szóval az ereszkedéshez kifejezetten alkalmasak :D

Viszont szégyenteljes, hogy Max Payne-t eddig meg sem említette senki :)
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
kapanyányimonyó 2011.09.05 14:42:52
A játékcsajrovat most kivételesen nem poligon-, hanem hús-vér alannyal jelentkezik. Ő Kayo Satoh, Japánban elképesztő népszerűségnek örvendő médiaszemélyiség és modell. Mellékesen Japán egyik legjobb Street Fighter-harcosa. Ezen a videón például a világ első számú…..
kapanyányimonyó 2011.06.03 12:50:13
Hetek óta áll a bál a Sonynál, mióta pár kósza hekker lenyúlta százmillió ügyfél személyes adatait az egyik adatbázisukból, benne többek között egy rakás hitelkártyaadattal. Az mmo játékokat futtató SOE már tíz napja áll a botrány miatt, a játékosok viszont tömegével…..
Subba Subba Art: Eredeti G.G. Allin 2011.03.30 10:00:00
Minden idők legmocskosabb punkja nem csak az önpusztításban, hanem a rajzolásban is tehetséges volt...
kapanyányimonyó 2011.03.31 09:39:24
@corsair: agreed
A Day of the Tentacle egyik kedvenc játékom, a retrorovatban már volt is róla egy hosszabb értekezés. A játék ugyebár úgy kezdődik, hogy a Maniac Mansionben megismert űrlények egyike, Lila Csáp iszik Dr. Fred egyik gyanús löttyéből, mire kinőnek a karjai. Erre a kis szörny…..
Subba Napi GIF: Melyik film? 2010.11.24 09:00:00
kapanyányimonyó 2010.11.24 09:24:16
Gamer körökben az utóbbi napokban az a fiú a legnagyobb sztár, akit csak úgy ismernek a neten, hogy „a vörös pólós srác”. Emberünk a múlt heti BlizzConon lett híres, amikor a „kérdezz a World of Warcraft fejlesztőitől” panelen olyan kérdést tett fel,…..
kapanyányimonyó 2010.10.29 11:20:16
@tizenot: azért nem csak ez a 2 kategória van...aki nem játszik és aki naponta minimum 8 órát.
mit mindent ami addiktív, ezt is lehet (és kell is) ésszel, mértéktartóan csinálni.
kapanyányimonyó 2010.10.29 11:41:22
@tizenot: nem akarok itten akadékoskodni, de normal 10 vagy 25 LK killhez nem kell hetente 4x raidelni és überprogress guildben lenni és egy casual gamer szerintem beéri a normál killekel. Az igazi kockáknak meg ott van a HC.
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Folytatódik szülinapi nyereményjáték-sorozatunk, mégpedig egy egyszámjátékkal, mert ennek nagy sikere volt a Halo: Reach nyereményjátékánál. Vagyis küldjetek a címünkre egyetlen pozitív egész számot (1, 2, 3, ...), amivel részt vesztek az egyszámjátékon. Az egyszámjátékban…..
kapanyányimonyó 2010.10.08 10:52:05
@Delebriel: "There can be only one" :)
tudod csak 1 maradhat ;)
(Akinek nincs türelme a hosszú wall-of-textekhez, ugorjon rögtön a poszt végére, ott a lényeg.) Szóval az úgy volt, hogy 2009. szeptember 17-én négyesben lementünk a III. kerületi Galagonya borpincébe (ahova Hancut és engem szép főiskolás emlékek kötnek, és ahol a ház…..
kapanyányimonyó 2010.10.04 10:02:39
kapanyányimonyó 2010.10.04 10:11:14
IDDQD Ez lesz az idei E3-on 2010.05.17 10:21:38
Vagy nem. Vagy tényleg egy szupertitkos dokumentumot fényképezett le valaki, vagy fotosop az egész, mindenesetre tele van érdekes címekkel, az tuti. Nagyobb kép itt...