Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verminaard

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Fallout 2013.09.11 07:41:25
Nnna. Akkor Fallout. Ideje volt már. A múltkori kegyetlen szavazáson magasan nyert, az olvasók fele erre szavazott (a Planescape 19, a Baldur's Gate 31 százalékot kapott), szóval jöjjön minden idők egyik legnépszerűbb szerepjátékának története. Rögtön egy saját sztorival kezdem:…..
Verminaard 2013.09.11 11:15:15
@Tahó Sandokan: FPS és ehhez kapcsolódóan a grafika (még ha szebb is volt mint a korábbiak) Egyszerűen nem tudtam hozzászokni ahhoz, h. egy zseniális körökre osztott RPG-s harcrendszerből half-lifeot csináltak. (non offense, imádom a half-lifeot) A VATS meg ügye vicc kategória. Ehhez jön az, hogy az új motor és grafika, nekem, valahogy nem tudta visszaadni teljesen a megszokott postapocaliptic hangulatot. Nem volt rossz nem azt mondom, de feelingre számomra meg sem közelítette az 1-t vagy a 2-t. Szerintem a companion rendszert is szar lett, engem inkább csak hátráltattak, mint segítettek.

De ez szigorúan a saját véleményem és én eléggé izometrik náci vagyok és nehéz 3D csillivillivel és lensflare effektekkel lenyűgözni :D
Verminaard 2013.09.11 14:27:30
@Tahó Sandokan: Alapvetően az a helyzet, hogy a Fallout 3 egy jó játék, de nem jó Fallout játék.

@Wilson11: Nekem a fallout-hoz idegen az FPS nézet, de mint írtam én RPG-ben isometric náci vagyok :D Viszont a Stalker pont egy olyan gyöngyszem volt, amitől nem vártam sokat és nagyon sok kellemes csalódást és percet szerzett.