Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gepard

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szaracénnak sikerült olyan új övezeteket találnia, ahol nem lehet az EME-egyenlegével fizetni a mobilparkolást: A parkolási kellemetlenségek elkerülésére én már évek óta az EME Zrt. ügyfeleként mobiltelefonnal parkolok. A 2006-os önkormányzati választások után az utolsó…..
Nem egyértelmű, hogy akkor most melyik csomagküldő szolgálattal nem törik össze a küldemény, csak annyi biztos, hogy nem a Magyar Postánál. Naiv ügyfélen nem segített sem a buborékfólia, sem a hivatalos "törékeny"-matrica. Egyetlen öröme, hogy nem loptak ki a csomagból…..
Gepard 2010.05.18 11:02:09
@europeer12: Biztos javul, mint a bankoknál... Azok is nagyon "olcsók". Persze a gáz és a villany is nagyon olcsó lett, a benzinről nem is beszélve.
Értelmetlen postai lopások sorozatunk mai szenvedő alanya Buxy, akinek ajánlott levélben küldött volna egy ismerőse egy kicsi, kereskedelmileg értéktelen, kézzel készült ajándékot. A boríték azonban nagy késéssel, és egy csinos, egyáltalán nem véletlen hasadásnak kinézű…..
Gepard 2010.05.17 15:31:03
@Secnir: Szia! A gépsoron esett ki a borítékból süni. Megtalálták, csak nem tudták kié. Megőrzésbe került. Ha jól tudom már eljuttatták jogos tulajdonosának.