Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hidromachus Flagizallusz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Reggel hívtuk az alvállalkozónkat, hogy kell még egy markoló. Be is futott az áhított szerkezet. Amikor megláttam, a kezembe temettem az arcomat és magamhoz intettem a…..
Hidromachus Flagizallusz 2014.06.22 19:50:32
Jajj,de csúnya! Brutál Audi Coupe 2011.02.20 17:00:00
Még mindig nem jutott el az agyamig, hogy hogy lehet ilyet csinálni egy Coupe-val.... Talán az S1-et akarta utánozni? Vagy esetleg az NFSU2 alapján akarta egyedivé tenni..? Nem tudni, ellenben egy biztos: nagyon büntet. ..
   ..
Hidromachus Flagizallusz 2011.02.09 13:38:13
@BeeTm:
EGYETÉRTEK !!!! VÉGRE VALAKI !
AZ TUTI FELMENNE ! NEM EZ A SOK SZAR...!
f1 Animáció a Kubica-balesetről 2011.02.08 16:08:00
Nem teljesen úgy történt, amint a videón rekonstruálták, de a végeredmény ugyanaz, ezt fotó is bizonyítja. Kubicáék nekicsúsznak a szalagkorlátnak, majd miután a lengyel korrigálni próbál, Skodája áttöri azt, és a fém átfúródik az autón. Jakub Gerger navigátor hétfőn…..
f1 Kigyulladt az új Ferrari 2011.02.03 11:48:00
Massa alatt 12 kör után tönkrement az F150, a brazil kipördült, a tüzet eloltották. Kedden és szerdán Fernando Alonso alatt tökéletesen működött, 200 kört tett meg, de csütörtökön kigyulladt a Ferrari új gépe a valenciai teszten. Felipe Massa először vezethette a kocsit, ám…..
Hidromachus Flagizallusz 2011.02.03 16:14:58
Hidromachus Flagizallusz 2011.02.03 18:10:12
@tsimike: nem veszek használt autót !
és különben is használt szarral így jár de új kocsiról volt szó!fejenként kaptak új kocsit nem?

minden massa drukker bekaphatja !
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
Hidromachus Flagizallusz 2011.01.08 18:23:58
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
"Ilyen lesz" hét van - az Urbanista és a Városban blog írt a Március 15-e térről illetve a Kiskörútról - a Kerékagy nemrég a Margit hídról, most kielemezzük a kiskörúti bringasávnak az építés alatt álló részét a látványtervek alapján. Az Astoriáig készen van a…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
A hétvégi Belga GP előtt Spában írt Rubens Barrichellónak a hungaroringi leszorítás miatt a német. "Úgy gondoltam, tisztáznom kell az esetet, mert úgy érezhette, hogy a falra akartam szorítani, pedig nem ez volt a célom. Szorosan, de anélkül akartam versenyezni, hogy…..
Különleges helyen gyakorolt a jövő hétvégi Brit Nagydíjra a Red Bull, Mark Webber autóján London utcáin cserélte le a gumikat. Az ausztrál csütörtökön a parlament közelében parkolt le a különleges boxkiállásra, amivel a futamot és magát reklámozta az istálló.…..
Megállapodott a FOTA (F1-csapatok szövetsége) az olasz gyárral, az új gumiszerződést már a hétvégén, a Török GP-n bejelenthetik. Az autosport.com szerint a Pirelli 2011-ben és 2012-ben a sorozat kizárólagos beszállítója lesz, legelőbb 2013-ban kaphat ellenfelet. A márka…..
Legalább harmincezer fontot, több mint tízmillió forintot ért az a kormány, amit a brazil kidobott autójából monacói balesete után. Az érkező Karun Chandhok ha akarta sem tudta volna kikerülni, átment rajta, sőt, magával is sodorta, nem valószínű, hogy a kocsi egyik…..