Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibiba

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton a győri műjégpályán rendezik meg a 2010. évi országos in-line bajnokság döntőjét. A bronzéremért a MAC-Rokkó és az Aszfaltbetyárok csatázott volna délelőtt 10 órától, ám kapusgondok miatt a fehérváriak nem tudnak kiállni, így a MAC játék nélkül szerzi…..
tibiba 2010.06.19 19:37:43
A fiatal szlovén EBEL-esekkel és válogatottakkal felálló Utikkal és a szintén sok EBEL-hokissal érkező osztrák Vorarlberggel egy csoportba került a Győri ETO HC az osztrák inline bajnokság hétvégén rendezett hatos döntőjében. A magyar csapat két vereség után egyszer nyert,…..
A várakozásoknak megfelelő végeredménnyekkel értek véget a szombati elődöntők. A Győr a vártnál nehezebben, egyszer két, másszor egy góllal verte a székesfehérváriakat. A másik ágon a Marczi Skate egy szoros és egy jelentős különbségű csatát nyert a MAC Rokko ellen. A…..
Szombaton találkoznak először a görhokiválogatott svédországi vb-re készülő játékosai. A keret 29 fős, Karlstadba a tervek szerint 16 magyar inline-os utazik. A csapatban sok válogatott hokis neve is megtalálható. Az első bajnoki forduló vasárnap lesz Győrben. Az inline vb-t…..
A Győr az 1., a Marczi Skate a 2. helyen végzett az inline bajnokság alapszakaszában. Hármas körbeverés alakult ki a 3–5. helyen, az egymás elleni eredmény eggyel jobb gólkülönbségével jutott az Aszfaltbetyárok a négy közé, a Jászberény kiesett. A június 5-ei…..
Vasárnap öt mérkőzéssel megkezdődött az első osztályú inline bajnokság. Az osztrák bajnokságban is szereplő hazai Győri ETO HC-t a több válogatottal felálló Marczi Skate sem tudta legyőzni, így a győriek két győzelemmel az élre álltak. Játékvezetőként Incze Miklós,…..