Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nem újdonság, hogy Budapest kedvelt helyszín a filmforgatásokhoz, mert más országok nagyvárosaihoz képest olcsón lehet területet lefoglalni. Nyilvánvaló, hogy ilyenkor a közterületen parkoló autókat máshol kell elhelyezni, még ez is elfogadható lenne. Péter azt nem érti,…..
justina 2010.05.18 19:20:16
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Tényállás leírása, az események összefoglalása nem minősíthető magyarázkodásnak!!!
Az szerinted - vagy bárki más szerint, aki egy fiktív helyzetre történő eseményeket össze akar fésülni egy valós helyzettel, azaz a tények elferdítése nem "sántít"?
Gyakorlatilag személyiségi jogokat sértő módon - a tények elferdítésével - mind a cég, mind a személyei meg lettek nevezve, arról a tényről már nem is beszélve, hogy burkolt, de mindenki számára érthető antiszemita megjegyzések is bekerültek több hozzászólásba is (Alkotmány, Ptk. ...).
Megjegyzem: az olvasott szöveg értelmezése általános iskola alsó tagozatos tananyaga.

Valamint, hogy mi ciki, s mi nem, arról erősen árulkodik az egyes nick-ek hozzászólásai, csak lehet, hogy nem veszi észre az a Személy, akinek szüksége lenne rá!
justina 2010.05.18 20:08:08
@...::: Flúgos Kamionos :::...: elhibáztad! Vagy tán magadból indulsz ki? Ráadásul logikátlan a feltételezés (hogy miért? ez a "20Ft-os kérdés). De ha már veszed rá a fáradtságot, legalább a hozzászólásra tetted volna (vagy tán szövegértési probléma adódott?) No, de sebaj, lesz az jobb is idővel :)))
justina 2010.05.18 20:17:22
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Még az a kérdés vetődött fel bennem időközben, hogy tán nincs jobb érved? Gondolod, hogy ez bejön? Ezzel nem mondtad meg a tutit (rémes egy szó, de ide illő)!
S ezzel be is fejeztem az offolást!