Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boribonbon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MOZGASD AZ EGERET A KÉPERNYŐN, HOGY ELINDULJON!készítve: flash-gear.com  ..
boribonbon 2010.06.02 21:31:14
@valko2: Ja, kár, hogy nem napközben néztem meg, úgy nagyobbat szólt volna. De így is szellemes, és jó volt vele játszani :) Kösz Sanyi! :)
”Ennyire boldog még soha senki mellett nem voltam: egyik hajnalban virágokkal díszítettem fel az autóját” – a családos úriember végre megtalálja a boldogságot, és újra élvezni kezdi az életet. Amikor összejön a lánnyal, akit régóta meg akart kapni, rájön,…..
boribonbon 2010.05.20 11:00:09
boribonbon 2010.05.20 11:09:56
@Tamarian: Erről ugrott be, hogy nem kéne a lánytól megkérdezni, hogy akkor most mi a szösz van (nem, hogy te mit gondolsz, hogy mi van)?

Egyébként meg ez a nagy összhang egyébként csalóka dolog. Amikor találkozunk valakivel, és tényleg úgy érezzük, hogy megvan a tökéletes összhang, hogy kitaláljuk egymás gondolatát... Nos, a kérdés az, hogy meddig? :) Hogy az első rózsaszín hetek, hónapok elmúlta után, az első viták, összezörrenések után is megmarad-e ez az érzés. (Egyébként megmaradhat :) ) Pár hét azt gondolom, hogy elég kevés ahhoz, hogy tényleg megismerjük a másikat, főleg, ha nem intenzív a kapcsolat - pl. nem minden nap találkoztok, alszotok együtt stb.
„Cs. riportot írt a helyzetről és fél üveg bor után váratlanul bejelentette, hogy szerelmes belém” – érdekes módját választotta következő levélírónk egy ostrom udvarias elhárítására. Ez a módszer nem más, mint a kegyes hazugság, ami ezúttal szerencsésen…..
boribonbon 2010.05.19 11:45:50
@Dreedl: Grat!! Nagyon jó lett :)
„Akkor jött a nagy ő, amikor nem vártam” – a felszarvazott srác hirtelen ugrik fejest egy új randiba, pedig a nyugodt felszín alatt kövek lapulnak. Az új jelölt, valamilyen ismeretlen okból, azonnal el akarja vetetni magát. Amikor a srác kategorikusan kijelenti, hogy…..
„Mint kiderült, a jelenlegi élettársam tőle csalta el mindkettejük nagy szerelmét” – bizonyos pasikon képtelenség eligazodni: az egyik pillanatban a lakását is felajánlja a lánynak, a következőben meg nem lehet elérni. Van, amikor a harmonikus összhangot hatalmas…..
boribonbon 2010.05.17 12:49:51
@Kedves Nard: Tudom, hogy én itt nagyon új vagyok, te meg régi róka, de vajon jobb lesz attól bárkinek is, hogy gonoszkodsz? A posztírón nem segít - most függetlenítsünk attól, hogy segít-e rajta bármi is ebben az esetben ;) - , és igazából sztem nem is igazán szellemes most, amiket írsz. De persze, ha te ettől érzed jobban magad, akkor elnézést.
boribonbon 2010.05.17 14:45:10
@xuxu888: Hmmm, mi lenne, ha úgy fognád fel, hogy egy kivétel voltál, amikor éppen nem igyekezett őszinte és korrekt lenni? :)