Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunterbag

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
Hunterbag 2010.05.17 12:05:26
Nos remek cikk és remek kommentek. Kicsit ez is bulvárszerű, mint maga a film címe.
Recept szerint használjunk a címben olyan szót amire minden mélyérzésű ember felkapja a fejét. Mondjuk legyen ez a ribanc. Aztán persze tegyünk ugyanebbe a címbe egy ismert és méltán elismert nevet.
Félsiker.
És szenzációhajhász. (merthogy ugye a bulvár)
Aztán lehetőleg folytassuk azon jó magyar szokásainkkal, melyben méltatlankodunk a közpénzek elherdálásának okán és emlegessünk kultúrált igényességet, máris nyertünk. Mert ki fog ellenkezni velünk?
Csapatszellem kéremtisztelettel. Sokkal inkább állunk a baljóslatok elhintői mellé, mint a jókívánságokat hírdetők oldalára. Mikéntje a magyarságunk kódja, "balsors akit régen tép".
Mondom ezt annak okán, hogy aki ennyire szívén viseli kis országunk filmes sorsát, miért nem tesz érte?
Tessék, meg lehet próbálni. Akár szinészként, akár filmkészítőként.
Vita a nagy semmiről. Szar lesz vagy jó?
Ki tudja.
Lehet jóslatokba bocsátkozni, de a jóslatokon vitázni nem édemes. Miként a puding próbája az evés, úgy a film kritikája a fogyasztók jelenléte.
Konklúzió:Akinek nem tetszik, majd ne nézze.
Bár akkor nem tudom, hogyan lesz az elkészült filmről egy újabb remek ledegradáló blogbejegyzés, amire gyanítom majd sok helyeslés érkezik. (bár a film szar és nem is nézték-de akkor meg ki látta és ki véleményezi?)
Ez olyan mint a Győzike.
Sokan szídják, de senki nem nézi.
Mellesleg a legyek a szarszagra mennek, szóval ne keverjük őket az emberi ígényességünkkel.