Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CLair

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[ Sziget 2008, Hammerworld | augusztus 17.,  vasárnap,  20:00 | Exodus]   Az Exodus, a Bay Area Thrash Metal egyik alapítója. Az együttest 1982-ben alapította Tom Hunting, Kirk Hammett és Gary Holt. Énekesnek Paul Baloff érkezett. Ha valakinek a sorban második ember neve…..
Indul a fesztiválszezon, itt az idő, hogy az idényjellegű de intenzív sörfogyasztásra készülő hadakat ellássuk némi munícióval. Íme 10 hasznos jótanács, fesztiválozós - sörözős:                         1. A sör…..
    Nemrég a Parlament előtt elsétálva láttam, papirost osztogat egy fiatal valami turisztikai ajánlattal rajta. Érdeklődő (és érintett) lévén, kértem egyet belőle: két ajánlat szerepelt rajta, melyből a következő volt az, amin kiakadtam: Tekintse…..
A Szállásguru.hu oldal szép átfogó listát ad a belföldi szálláslehetőségekről és egyben tartalmaz egy online foglalási rendszert.Jelenleg több mint 375 szállásról ad részletes leírást.A leírások nagyon korrektek, ráadásul az adott vendéglátóhelyről egyéb információkat…..
Ajánlom az oldalt mindenkinek, de főleg a vékony pénztárcájú turistáknak.Bizonyos szállásoknál itt is lehet on-line foglalást kezdeményezni.Nem írok az oldalról sokat, beszéljen magáért az alábbi szolgáltatások listája:Termál hotelek Lakások Panziók Hotel /kategóriák…..
Nos már eltelt néhány hét az ominózus Britney fellépés óta, de még mindig folynak a találgatások, hogy mi lehetett a ciki oka. Annyi felvetés látott már napvilágot, hogy a fanoktól a megrögzött gyűlölőkig, mindenki talál kedvére valót. Na de tegyünk rendet. Amikor…..
Fogjuk a fejünket amikor belegondolunk, hogy ezt az ötletet mennyi embernek kell elfogadnia ahhoz, hogy kész termékként kerülhessen a boltokba. Meg akkor is, amikor arra gondolunk, hogy szegény baba kis műanyag lelkének miféle csúf tevékenységeket kell majd feldolgoznia. Milyen…..
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..