Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nijntje

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apukám IS mérleg. Volt. De most másképpen mérleg. Január. Zúzmara. Többet vártam magamtól.  Február. Kaposvári farsangi FM. Sokat javítottam az előző évekhez képest, örültem neki. Március. Eseménytelen. Illetve egy nagyon fontos esemény mégiscsak volt. Kiderült, hogy úton van második unokám…..
Tavaly szeptember. A terveknek megfelelően lement a maraton Sydneyben. Jó, jó. És akkor hogyan tovább? Mi értelme lesz a 7-10 kilométereknek munka után? Hazajöttünk és egyeztettem Erikával, a Zedzőmmel, hogy hogyan tovább. Megállapodtunk, hogy az UB lesz az én helyem. Gyorsan kitalálta Erika, hogy…..
Hétköznap reggel. 4:10, csörög az ébresztő. Még 10 percet maradok az ágyban, de már a kötelességtudat dolgozik a kisagyamban. Aztán kimászom az ágyból és felveszem az előző este kikészített kutya sétáltatós, jó meleg ruhámat, mert ilyenkor hajnalban rettentően tudok fázni. Juti falat a zsebembe,…..
nijntje 2019.02.25 06:58:14
Egész életemben úgy éreztem, hogy engem a sors, az élet vagy a teremtő, a tenyerén hordoz. És erről ma is megbizonyosodtam. Régi vágyam volt, hogy részt vegyek egy teljesítmény diagnosztikai mérésen. Csak hát, mindig visszatartott a pénz, illetve a pénz hiánya. Úgy éreztem, hogy annak az az…..
Fura szerzemények a levéltetvek. Érdekes és csodálatra méltó lények, kár, hogy sokféle haszonnövényen lakmároznak, s ennél is nagyobb baj, hogy e parányok veszedelmes, a növények szerveire, életére törő vírusokat is terjesztenek. Ha terjedésüket megakadályozni nem is lehet,…..
Egy kedves ismerősünknek az asztalát újította fel a Gabi. Az asztalos, fás, festős-felújítós munkákat mindig ő végzi. A műhelyünk még jelenleg raktár, de itt kell megoldani a felújítási feladatokat. Elhoztuk ezt a klasszikus fa íróasztalt, az átalakításhoz az inspirációt…..
Kicsi Ház Kivilágosodva 2012.09.07 10:26:29
Vannak olyan témák,melyek bárhol, bármikor képesek borzolni a kedélyeket. Jó kis cupákos, velős csontként lehet rajtuk rágódni, meg ölre menni. Mindenki osztja az észt és tudja a tutit. azt tudjuk, hogy ilyen téma a foci, a politika, no meg a szülés.  És ami engem meglepett, hogy…..
nijntje 2012.09.08 15:24:43
Wowww... nagyon jó lett. Bár nekem ez "túl", de kíváncsian várom a folytatást!! A végeredmény tuti jó lesz.
Gyerektrend A klónok támadása 2010.09.29 10:38:00
Achim Lippoth készítette a Kid's Wear magazinnak ezeket a klónos képeket, amiken a gyerekekre és babáikra pont ugyanazt a ruhát adták. Sőt, azt kell mondjam a legtöbb baba hasonlít is gazdájára. Az ötlet pompás és kreatív, ritkán látni ilyen eredeti elképzelést gyerek…..
Gyerektrend Vörös extrakiadás 2010.09.23 10:20:00
Bevallom, amikor felhasznalo kollegina írt régebben az Ola&Olekről, már akkor is a katalógusképek és a gyönyörű, vicces vörös loboncú kölkök miatt tetszett annyira. Persze a ruhák sem elhanyagolhatóak, hiszen pont annyira extravagánsak és különlegesek, ahogy én azt…..
A Palm Tree Princess nagy erőssége a mintáiban rejlik. Nem mindtől ájultam el, sőt volt olyan is, amit sürgősen átlapoztam, de azért amiket elhoztam ide, azoktól olvadoztam egy kicsit. A baglyos és a matrjoska babás anyag egyértelmű kedvenc, természetesen. A csajoké pedig a…..
Gyerektrend Zsebibaba, drága 2010.07.22 17:47:00
Említettem már, hogy a pólyáknak soha nem voltam nagy barátja, azonban az alternatív próbálkozásokat mindig nagyra becsültem. Tény, hogy a Casafeli bugyolálós cucca  sem hagyott hidegen, ám a Bubbaroo  pólyahelyettesítő, ám annál lényegesen sokoldalúbban használható,…..
Gyerektrend Minden hely elkelt 2010.07.12 12:17:00
Hihetetlen mennyiségben ömleszti a gyanútlan szemlélődőre a Lelly Kelly a cipőkre való díszt, ingyombingyomot és csicsát. Lenyűgöző, ahogy némelyik fazonon minden talpalatnyi helyet - pardon, AZT éppen nem - próbálnak gyöngyökkel, flitterekkel, hímzésekkel betölteni. A…..
nijntje 2010.07.12 16:10:10
Más, és már alig vártuk! Mert, ahogy a Gyerekszoba, úgy a Gyerektrend is megérdemli, hogy a szimpla blog.hu-s sablont valami egyedire cseréljük. És most itt van a pillanat, amire vártunk, csak Nektek, nemcsak tőlünk! Az új designt ez esetben is több embernek is köszönhetjük, nem…..
nijntje 2010.06.16 11:21:47